2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ceceli dinliyodum eşim geldi diyoki hayırdır modamı giriyonhazırlıkmı diyo ya deli iyce benle uğraşsa

İyi eğlenceler canım coş eğlen bağırarak şarkı söyle nede olsa sesin çok çıkmaz benim sesim güzel değil ama konser ortamlarında bağıra bağıra şarkı söylerim rahatlatıyor bağırmak :)))

ceceli dinliyodum eşim geldi diyoki hayırdır modamı giriyonhazırlıkmı diyo ya deli iyce benle uğraşsa

ay ben de olmak isterdim konserde yaa (

:44:

Koskoca bi günü devirdik 45 dakikada geçer. İnş. yarın iyi haberlerle gelirsin eşinle barışmış olursun
o gelene kadar ben uyuyorum canım, görüşemiyoruz ki.. hayırlısı olsun, artık oluruna bırakıyorum

bağırmaya ihtiyacım var dur bunu deneyim

ay ben de olmak isterdim konserde yaa (

o gelene kadar ben uyuyorum canım, görüşemiyoruz ki.. hayırlısı olsun, artık oluruna bırakıyorum

kıyamam gel bebikim beraber gidelim kızlar keşke öyle bi fırsat olsaydı hep beraber konsere gitseydik

Benim işlerde birikti yarın sıkı çalışmam lazım şimdi yavaştan toparlanayım yarının iş programını yapayım

İyi akşamlar

evim evim güzel evim... bi markete uğradık geldik eve. eşim emlakçıyla konuşmuş adam ben sizi görüştüreyim ev sahibiyle telefonda siz benim komisyonu verirsiniz, gerisini ev sahibiyle halledersiniz demiş, salağız ya biz tabii evin camında bir telefon numarası vardı, eşim eve gelirken uğrayıp bakacak eğer ev sahibinin telefon numarasıysa emlakçıyı çıkartcaz aradan. bakalım hayırlısı inşallah diyoruz. bizim patron yarın yokmuş, İstanbul'a gidip gelcek. yarın huzurlu olcaz yani

liseyi bulgaristanda okuduğum için, öyle cemre
mecburen süper derecede bilmelisin bulgarcayı, rusça da mecburiydi
almanca da öyle.. Hatta ünv açıköğretim kaydım da bulgaristanda şimdi :))

aa bulgaristanda mı okudun çok değişikmiş, yabancı ülkede yaşamayı çok seviyorum
bnim ülkem de güzel elbet ama farklı insanlar farklı bi kültür çok güzel oluyor

elfim bulgar deme onlar hristiyan
ben bulragistan göçmeniyim, ama dedelerimin dedeleri türkiyeden gidip oraya göçmüş, yani türküz :)))

ben de selanikliyim :))) anneanem ve 2 dedem ordan gelmiş, önce edirneye sonra istanbula
ama bilmiyorum dilini hiç, annanemle dedem kendi arasnda konuşurdu ama yılda 1 ancak görürdüm onları, dedem vefat etti zaten
annem çok az biliyor sayı isim sorma selam verme gbi şeyler

cnm Antalya'dayım ben. naber nasılsın bu arada görüşemedik ne zamandır
iyim fundam Yok aramadı, aramaz da zaten sinirimiz geçmeden..bu hafta böyle geçer
ay nigar geçmişi okumamıştım ama belli ki hala küssünüz eşinle. üf yaaa üzüldüm inş. halledersiniz :44:

ohhhh patronsuz bi gün süperrrr emlakçı da uyanıkmış haaa cidden

Kizlar suan telefonumdan yaziyorum :)) hava atmak gibi olmasinda, deneme yapiyom :))
Gormemisin telefonu olmus:)))))

zuzum iyi akşamlar... albüme hediyelerimizi ve güllerimi koydum ben de şimdi. sıcak sıcak bak istersen

Günaydın kızlar
Survivor ı nihat kazanmadı sevindim :))
Akşam kanıtı izledik çok geç yattık ya..

Yarenaycım ev işiniz ne oldu gece rüyamda gördüm sizi evi tutmuştunuz bembeyaz eşyalarınız var çok güzel bi evdi. İnşallah feraha çıkıyorsunuzdur

Günaydın kızlar nasılsınız?

Sirkencim sen nasılsın canım yaa sesin çıkmıo pek? yani ben geldiğimden beri en azından

dün o saatlerde eşim beni almaya geldi hazırlandım hemen çıktım görmemişim. Alışverişe çıktık güya ama hiç bir şey alamadım. Bir elbise beğendim 38 bedenini bugün getirtiyorlar eğer üzerime olursa almayı düşünyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…