Sen git facedekilerle uğraş
ceceli dinliyodum eşim geldi diyoki hayırdır modamı giriyonhazırlıkmı diyo ya deli iyce benle uğraşsa
ceceli dinliyodum eşim geldi diyoki hayırdır modamı giriyonhazırlıkmı diyo ya deli iyce benle uğraşsa
o gelene kadar ben uyuyorum canım, görüşemiyoruz ki.. hayırlısı olsun, artık oluruna bırakıyorum:44:
Koskoca bi günü devirdik 45 dakikada geçer. İnş. yarın iyi haberlerle gelirsin eşinle barışmış olursun
bağırmaya ihtiyacım var dur bunu deneyimİyi eğlenceler canım coş eğlen bağırarak şarkı söyle nede olsa sesin çok çıkmaz benim sesim güzel değil ama konser ortamlarında bağıra bağıra şarkı söylerim rahatlatıyor bağırmak :)))
ay ben de olmak isterdim konserde yaa(
o gelene kadar ben uyuyorum canım, görüşemiyoruz ki.. hayırlısı olsun, artık oluruna bırakıyorum
senin triplerini yerim bengel barışalım
sağol canm...zuzum kolay gelsin
bol,nigar,zuzuş,elfimiyi akşamlar funda kaçar:79:
liseyi bulgaristanda okuduğum için, öyle cemre
mecburen süper derecede bilmelisin bulgarcayı, rusça da mecburiydi
almanca da öyle.. Hatta ünv açıköğretim kaydım da bulgaristanda şimdi :))
elfim bulgar demeonlar hristiyan
ben bulragistan göçmeniyim, ama dedelerimin dedeleri türkiyeden gidip oraya göçmüş, yani türküz :)))
cnm Antalya'dayım ben. naber nasılsın bu arada görüşemedik ne zamandırAa cemre rusça mı öğreniosun? en de uzuun bi süre gittim rusçaya ve de tamamladım ama kullanmaya kullanmaya köreliyo tabi dil. Hangi aşamadasın??
Alisha nerde yaşıodunuz canım siz?Ne güzel ya deniz kenarı mı?İzmir miydi?
ay nigar geçmişi okumamıştım ama belli ki hala küssünüz eşinle. üf yaaa üzüldüm inş. halledersiniz :44:iyim fundamYok aramadı, aramaz da zaten sinirimiz geçmeden..bu hafta böyle geçer
evim evim güzel evim... bi markete uğradık geldik eve. eşim emlakçıyla konuşmuş adam ben sizi görüştüreyim ev sahibiyle telefonda siz benim komisyonu verirsiniz, gerisini ev sahibiyle halledersiniz demiş, salağız ya biz tabiievin camında bir telefon numarası vardı, eşim eve gelirken uğrayıp bakacak eğer ev sahibinin telefon numarasıysa emlakçıyı çıkartcaz aradan. bakalım hayırlısı inşallah diyoruz. bizim patron yarın yokmuş, İstanbul'a gidip gelcek. yarın huzurlu olcaz yani
Sirkencim sen nasılsın canım yaa sesin çıkmıo pek? yani ben geldiğimden beri en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?