2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşam izledim survivor ı. Çok komiklerdi hele içlerinden Taner diye bir karakter o bambaşkaymış. Biterken keşfettim proğramı

elfim ev işi iptal oldu, dün akşam eşimle gittik, servise bineceği yerde bıraktık arabayı, eve kadar yürüdük. ama hergün yürünecek mesafe olmadığına karar verdik. zaten emlakçı da bir acayipti. o yüzden vazgeçtik. yenilerine bakcaz artık. umarım rüyan hayra çıkar ve istediğimiz gibi bir ev buluruz. dün akşam survivor ve kanıtı izlemeye çalıştık ama ikimiz de koltukta sızmış kalmışız. Derya'nın kazanmasına çok sevindim, dün Nihat iyice çirkinleşti çünkü. Ülkemizin adını bu kadar iyi yerlerde duyuran bir milli sporcumuza karşı bu kadar çirkin konuşulmazdı. iyi oldu ona.

sirken sen fotolarda gayet zayıf görünüyorsun, 38 büyük değil mi sana ya???

akşam izledim survivor ı. Çok komiklerdi hele içlerinden Taner diye bir karakter o bambaşkaymış. Biterken keşfettim proğramı

Taner insan değil ya bi insanın başına o kadar şey gelse ölürdü herhalde tarzan gibi atlıyor zıplıyor. Gerçek survivorcı :))))

Onu izlerken az gülmedik bizde komik :))

kim kazandı diye sorucaktımki derya kazanmış ,yarenim yazmış..

yarenay dün tam bakıcktım fotolara eşim geldi kapatmak zorunda kaldım :)

günaydın herkese

bugün 38 bedene giremeyecem diye endişeliiyim canım; umarım olur da alır geçerim. kemikli bir vücudum var benim. bir de adetim yaklaştı şiştikçe şiştim hissediyorum.

Son düzenleme:
bende erken kalktim bugün evi temizlim camlari falan silicem havada yagmurlu yine
off camasirlarda kurumuyor deli oluyorum mecbur nevresimlerimizi falan makineye aticam

neyse sonrada tekrar ugrarim öpüldünüz

sizlere hos sohbetler canlarim

bye......

:92::92::92::92::92:

kızlar dün bir abiye bulduk eşimle. Siyah straplez uzun tafta gibi göğüs kısmında 4 parmak genişliğinde taş var; hani şu abiye ayakkabılarda çantalarda olan minik parlak taşlar var ya. Onlar kalın bant halinde. ama elbise 42 bedendi; isterseniz tadilatını yaparız hiç anlaşılmaz bile dediler. Bugün 38 bedeni gelecek. Fotograf çekimine izin vermediler yoksa ekleyip sizin fikrinizi soracaktım. internette de aradım bulamadım :97: eşim beğendi alabilriz dedi ama ben kararsız kaldım sizce napayım?

sinem

nezaman biniyosun uçağa :)

otel işini naptınız

selam ZUZucan ;

Yarin 13:45 de buranin saatiile biniyorum canim

bizim tatil isi kaldi canim

ananemin beyninde 5 cm tümör cikmis ve durumu kritik herkes baya bir üzgün amilyat olucak ama %10 kurtulma payi vermis dr.

cok riskli bir amilyat yani ama eger amilyat olmazsa 2 gün icersinde felc gecirecek ins. hic bir sey olmaz annemler dayimlar teyzemler perisan bir durumda

allah hayirlisini nasip etsin ananem 74 yasinda.

canım büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Umarım o ameliyata girer ve sağlıklı bir şekilde çıkar. Geçen sene bizim de ananemiz bypass oldu şimdi hiç ameliyat olmuş gibi değil hepimizden sağlıklı oldu maşallah. inşallah senin ananen de iyileşir.

günaydın kızlar
dün çok güzeldi çok eğlendik ceceliye bikere daha hayran kaldım:98kadar konsere gittim aralarında en iyisiydiokadar eğlendirdiki göründüğü kadar ağır bi adam değilsahnede 2 dak yerinde duramıyo milleti coşturdu verdiğin parayı fazlasıyla hak ediyo:81:
...........
yarenay resimlerine baktım canım kocalarımızıda dahil etmeye başladık adam sırf bize hediyeni göster diye poz vermişçok hoş fotolar canım daha nice yıllara allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
sinemcim çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir ananen tatil işinizin yatmasına üzüldüm
sirkencim okadar kararsız olma bak ben gittim aldım geldimben çabuk karar veririm birazda tarzım bellidir alır çıkarım:13:

geçmiş olsun inşallah

nasıl 2şer 2şer gidiyo zuzucuğum?

takvimine bak...2 4 6 8 10 12 diye gidiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…