Günaydın kızlar
Survivor ı nihat kazanmadı sevindim :))
Akşam kanıtı izledik çok geç yattık ya..
Yarenaycım ev işiniz ne oldu gece rüyamda gördüm sizi evi tutmuştunuz bembeyaz eşyalarınız var çok güzel bi evdi. İnşallah feraha çıkıyorsunuzdur
Günaydın kızlar
Yarenaycım ev işiniz ne oldu gece rüyamda gördüm sizi evi tutmuştunuz bembeyaz eşyalarınız var çok güzel bi evdi. İnşallah feraha çıkıyorsunuzdur
Günaydın kızlar nasılsınız?
dün o saatlerde eşim beni almaya geldi hazırlandım hemen çıktım görmemişim. Alışverişe çıktık güya ama hiç bir şey alamadım. Bir elbise beğendim 38 bedenini bugün getirtiyorlar eğer üzerime olursa almayı düşünyorum
akşam izledim survivor ı. Çok komiklerdi hele içlerinden Taner diye bir karakter o bambaşkaymış. Biterken keşfettim proğramı
Günaydın kızlar
elfim ev işi iptal oldu, dün akşam eşimle gittik, servise bineceği yerde bıraktık arabayı, eve kadar yürüdük. ama hergün yürünecek mesafe olmadığına karar verdik. zaten emlakçı da bir acayipti. o yüzden vazgeçtik. yenilerine bakcaz artık. umarım rüyan hayra çıkar ve istediğimiz gibi bir ev buluruz. dün akşam survivor ve kanıtı izlemeye çalıştık ama ikimiz de koltukta sızmış kalmışız. Derya'nın kazanmasına çok sevindim, dün Nihat iyice çirkinleşti çünkü. Ülkemizin adını bu kadar iyi yerlerde duyuran bir milli sporcumuza karşı bu kadar çirkin konuşulmazdı. iyi oldu ona.
sirken sen fotolarda gayet zayıf görünüyorsun, 38 büyük değil mi sana ya???
akşam izledim survivor ı. Çok komiklerdi hele içlerinden Taner diye bir karakter o bambaşkaymış. Biterken keşfettim proğramı
günaydın herkese nasılsınız kızlar
nasilsiniz nasil gidiyor ?
sinem
nezaman biniyosun uçağa :)
otel işini naptınız
senin çizelgen neden 2şer 2şer gidiyo
selam ZUZucan ;
Yarin 13:45 de buranin saatiile biniyorum canim
bizim tatil isi kaldi canim
ananemin beyninde 5 cm tümör cikmis ve durumu kritik herkes baya bir üzgün amilyat olucak ama %10 kurtulma payi vermis dr.
cok riskli bir amilyat yani ama eger amilyat olmazsa 2 gün icersinde felc gecirecek ins. hic bir sey olmaz annemler dayimlar teyzemler perisan bir durumda
allah hayirlisini nasip etsin ananem 74 yasinda.
selam ZUZucan ;
Yarin 13:45 de buranin saatiile biniyorum canim
bizim tatil isi kaldi canim
ananemin beyninde 5 cm tümör cikmis ve durumu kritik herkes baya bir üzgün amilyat olucak ama %10 kurtulma payi vermis dr.
cok riskli bir amilyat yani ama eger amilyat olmazsa 2 gün icersinde felc gecirecek ins. hic bir sey olmaz annemler dayimlar teyzemler perisan bir durumda
allah hayirlisini nasip etsin ananem 74 yasinda.
nasıl 2şer 2şer gidiyo zuzucuğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?