azıcık ucundan hemşeriyiz yaniben de selanikliyim :))) anneanem ve 2 dedem ordan gelmiş, önce edirneye sonra istanbula
ama bilmiyorum dilini hiç, annanemle dedem kendi arasnda konuşurdu ama yılda 1 ancak görürdüm onları, dedem vefat etti zaten
annem çok az biliyor sayı isim sorma selam verme gbi şeyler
fundiş foto varmı foto :)))
ay ben gideyim biraz iş yapayım, gelirim gene :) buralardayım:82:
günaydın kızlar,
hayırlı huzurlu günler inşallah..
sinemcim çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur biran önce bu arada hem gidiyosun hem camları niye siliyosun ne gerek var evde yoksun yorma bence kendini.
fundacım konserin ii geçmesine çok sevindim cnm bizim yerimizede eğlendin yani..
ekle kızzzz
selam ZUZucan ;
Yarin 13:45 de buranin saatiile biniyorum canim
bizim tatil isi kaldi canim
ananemin beyninde 5 cm tümör cikmis ve durumu kritik herkes baya bir üzgün amilyat olucak ama %10 kurtulma payi vermis dr.
cok riskli bir amilyat yani ama eger amilyat olmazsa 2 gün icersinde felc gecirecek ins. hic bir sey olmaz annemler dayimlar teyzemler perisan bir durumda
allah hayirlisini nasip etsin ananem 74 yasinda.
kızlar dün bir abiye bulduk eşimle. Siyah straplez uzun tafta gibi göğüs kısmında 4 parmak genişliğinde taş var; hani şu abiye ayakkabılarda çantalarda olan minik parlak taşlar var ya. Onlar kalın bant halinde. ama elbise 42 bedendi; isterseniz tadilatını yaparız hiç anlaşılmaz bile dediler. Bugün 38 bedeni gelecek. Fotograf çekimine izin vermediler yoksa ekleyip sizin fikrinizi soracaktım. internette de aradım bulamadım :97: eşim beğendi alabilriz dedi ama ben kararsız kaldım sizce napayım?
günaydın kızlar
dün çok güzeldi çok eğlendik ceceliye bikere daha hayran kaldım:98kadar konsere gittim aralarında en iyisiydi okadar eğlendirdiki göründüğü kadar ağır bi adam değil sahnede 2 dak yerinde duramıyo milleti coşturdu verdiğin parayı fazlasıyla hak ediyo:81:
...........
yarenay resimlerine baktım canım kocalarımızıda dahil etmeye başladık adam sırf bize hediyeni göster diye poz vermişçok hoş fotolar canım daha nice yıllara allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
sinemcim çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir ananen tatil işinizin yatmasına üzüldüm
sirkencim okadar kararsız olma bak ben gittim aldım geldimben çabuk karar veririm birazda tarzım bellidir alır çıkarım:13:
konser başlamadan bi iki tane eşime dedim zorla çekti konser başladı telim karanlıkta kötü çekiyo kameraya çekebildim ses var canlı performans isterseniz ekleyebilirim
canım umarım ameliyat çok iyi geçer ve sağlığına kavuşur anneannen. annenlerin durumlarını anlayabiliyorum, Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.
sirken sen de eşin de beğendiyse al derim ben. çünkü ben ne zaman böyle kararsız kalsam, zaman kaybettiğim için ilk beğendiğimi bulamıyorum sonradan. 38 bedeni olursa kaçırma derim ben. zaten anlattığın kadarıyla sade ve şık birşeye benziyor. eşin de beğendiyse eminim sen de güzel taşımışındır.
fundam benim eşim artık size de evden biri gözüyle bakıyoyakında "baldızlarım napıyo?" diye soracak bana Allah hiçbirimizi çıktığı bu yolda pişman etmesin, döndürmesin inşallah
amin canım aminnn
kktube var ya oraya ekle canım canlı performans iyi gelir hepimize
tamam kızlarevet funda, profiline gir, orda kktube den ekle :)
memnunum canım :)) demin bikaç fotomu çektim ..çıkırt çıkrt :)))
video denemedim biara onuda denicem...
dün k.pederi kızdırıyoz eşimle...eşim diyoki "annem gesin dicem ona ..bak kaç dsenelik kocan sana 200 lük tel aldı oda benm zorumla, ben karıma 600 lük tel aldım "dicem diyo :)))) babasıda "hadi len ordan bak girmeyin aramıza falan diyo"baba diyom annem bi gelsin bak nasıl doldurcam....kızım napıyonuz yaa hem o bana bişey demez falan diyo..bende dedm hıhı tabi tabi :))) iyice delirdi
ekle bi kaç foto güzel çeker benim telde gündüz güzel çekiyo ama gece modu yok sanırım adamı deli tmişiniz benimkide ne zaman gelecekse daha gelmeye niyetti yok sanırım
kızlar yeni bi şey daha öğrendim ben burda video paylaşılabildiğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?