2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

azıcık ucundan hemşeriyiz yani

Günaydın herkese

fundiş foto varmı foto :)))

ay ben gideyim biraz iş yapayım, gelirim gene :) buralardayım:82:

fundiş foto varmı foto :)))

ay ben gideyim biraz iş yapayım, gelirim gene :) buralardayım:82:

konser başlamadan bi iki tane eşime dedim zorla çekti konser başladı telim karanlıkta kötü çekiyo kameraya çekebildim ses var canlı performans isterseniz ekleyebilirim

günaydın kızlar,
hayırlı huzurlu günler inşallah..

sinemcim çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur biran önce bu arada hem gidiyosun hem camları niye siliyosun ne gerek var evde yoksun yorma bence kendini.

fundacım konserin ii geçmesine çok sevindim cnm bizim yerimizede eğlendin yani..

canım benim sağol gelirse mutlaka gidin bayıldım ya kısa boylu zayıf değil ama şişmanda değil yeşil bi tişört üzerine yelek giymişti

canım umarım ameliyat çok iyi geçer ve sağlığına kavuşur anneannen. annenlerin durumlarını anlayabiliyorum, Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.

sirken sen de eşin de beğendiyse al derim ben. çünkü ben ne zaman böyle kararsız kalsam, zaman kaybettiğim için ilk beğendiğimi bulamıyorum sonradan. 38 bedeni olursa kaçırma derim ben. zaten anlattığın kadarıyla sade ve şık birşeye benziyor. eşin de beğendiyse eminim sen de güzel taşımışındır.

fundam benim eşim artık size de evden biri gözüyle bakıyo yakında "baldızlarım napıyo?" diye soracak bana Allah hiçbirimizi çıktığı bu yolda pişman etmesin, döndürmesin inşallah

konser başlamadan bi iki tane eşime dedim zorla çekti konser başladı telim karanlıkta kötü çekiyo kameraya çekebildim ses var canlı performans isterseniz ekleyebilirim

kktube var ya oraya ekle canım canlı performans iyi gelir hepimize

evet funda, profiline gir, orda kktube den ekle :)
tamam kızlaray herşeyi paylaşır oldukzuzuş telin nasıl çıktı memnunmusun alışabildinmi

memnunum canım :)) demin bikaç fotomu çektim ..çıkırt çıkrt :)))
video denemedim biara onuda denicem...

dün k.pederi kızdırıyoz eşimle...eşim diyoki "annem gesin dicem ona ..bak kaç dsenelik kocan sana 200 lük tel aldı oda benm zorumla, ben karıma 600 lük tel aldım "dicem diyo :)))) babasıda "hadi len ordan bak girmeyin aramıza falan diyo "baba diyom annem bi gelsin bak nasıl doldurcam....kızım napıyonuz yaa hem o bana bişey demez falan diyo..bende dedm hıhı tabi tabi :))) iyice delirdi

ekle bi kaç foto güzel çeker benim telde gündüz güzel çekiyo ama gece modu yok sanırım adamı deli tmişiniz benimkide ne zaman gelecekse daha gelmeye niyetti yok sanırım

ekle bi kaç foto güzel çeker benim telde gündüz güzel çekiyo ama gece modu yok sanırım adamı deli tmişiniz benimkide ne zaman gelecekse daha gelmeye niyetti yok sanırım

:)) kablosu yanımda değil canm şuan..
Funda okadar hazırlanıyon gelmiyo..bigün hazırlıksız yakalanıcaksın :))))

kızlar yeni bi şey daha öğrendim ben burda video paylaşılabildiğini bilmiyordum

Canm yukarda ana sayfanın yanında kktube var..gir bak orda videolar var bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…