yok canım konuşmadık.. :))nektarcığım sen nasılsın eşinle konuşmadınız demi geldiğinde uyumuşmuydun
aynen 2 oluyodu uyuduğumda ve 6 buçukta kalktımÇoookkk uykum varrrr
Nektar hiç sesin çıkmıyor
Elfiş kdv ne durumda
bugün 38 bedene giremeyecem diye endişeliiyim canım; umarım olur da alır geçerim. kemikli bir vücudum var benim. bir de adetim yaklaştı şiştikçe şiştim hissediyorum.
azıcık ucundan hemşeriyiz yani
Günaydın herkese
Nektar hiç sesin çıkmıyor
Elfiş kdv ne durumda
ay keşkee izin verseler, koşa koşa giderdim şuanbugün herkesin uykusu var anlaşılan bend eyatamadım hiç gece dön dön yatakta bi hal oldum.müdürlere söylesek bizi eve gönderseler bugün:))ne ii olurdu..
evdede temizlikçi var zaten ayy ütülerimide yapacak valla dağ kadar ütü var evde..
Söylesene haydi şimdi
Çok sevmiştin dimi
Bana
nasıl olsa
Ölmeyeceğiz mi?
Gizleme derdini
Bana anlat
bana
bana anlat
ay taktım bu şarkıyaa
zuzum hiç iş yapasım yok boş boş bakıyom ekrana öyle canım sıkılıyor ya uyumak istiyorum..
Senin ne durumda?
aynen 2 oluyodu uyuduğumda ve 6 buçukta kalktım(
okuyorum sizi zuzuşum
Günaydın herkese
kemikli vücuttan ben de muzdaribim. boyum 163 44 kiloyum
ama gecen gün 34 beden bi elbiseyi deneyemedim, omuzumdan gecmedi cünkü, 36 zar zor gecti, ama içine bi cemre daha sıgar
pantolonda da cok oluyor bacaklar cok güzel oturuyor, beli de kapanıcak ama o yandaki kemiklerden dolayı gecemiyor ki kapansın
kim hediye alsa 34 beden alıyo bana sonra hiçbirisi olmuyo
evet öyleymiş
:)) kablosu yanımda değil canm şuan..
Funda okadar hazırlanıyon gelmiyo..bigün hazırlıksız yakalanıcaksın :))))
Canm yukarda ana sayfanın yanında kktube var..gir bak orda videolar var bilem
günaydın cemre. Bugün hazırlıklı gidecem; hani şu gelinliğin içine giyilen çamaşırlar var ya onlardan götürüp onla deneyecem bakalım duracak. Gizli foto çekebilirsem koyarım buraya :90:
kabinde çekebilirsin bence çok dar değilse kabin
inşallah güzel olur =)
ben de birsürü elbise ayakkabı canta vs aldım bu ay (ay dediğim ayın 15inde çektiğim maaşla yani)
tek kuruşum kalmadı desem yeridir
kızlar dün bana bir ilham geldi eve giidnce evi süpürdüm sildim toz aldım banyo-wcyi yıkadım bol çamaşır suyuyla çamaşır attım makinaya onları katla ama yorgunluktan ve sıcaktan gece uyuyamadım şimdide çok uykum var
bendee ayakkabı hastasıyım zaafım varsaflık ettik izin istedik ay :) aslında bana başka modeller getirirken eşim çok rahat çekebilirdi
ben de ayakkabı hastasıyım sen nasıl ayakkabılar aldın? Eklesene görelim.
pikeyle bile terliyoruz canım klimasız durulmuyo burdabizde de pazar gecesi yattık eşim çok sıcak dedi; normalde şimdiye kadar hep uyku setinin yorganını kullanıyordum. Madem öyle hadi pikeyi çıkaralım dedim pikeyle uyuduk ma sabah bir uyandım çok üşümüşüm yorganı üsütüme çekip 15 dk yatakta ısınmadan çıkamadım. Pike tekrar kaldırıldı :90:
bende bunu dinliyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?