2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın herkese

bugün 38 bedene giremeyecem diye endişeliiyim canım; umarım olur da alır geçerim. kemikli bir vücudum var benim. bir de adetim yaklaştı şiştikçe şiştim hissediyorum.

kemikli vücuttan ben de muzdaribim. boyum 163 44 kiloyum
ama gecen gün 34 beden bi elbiseyi deneyemedim, omuzumdan gecmedi cünkü, 36 zar zor gecti, ama içine bi cemre daha sıgar
pantolonda da cok oluyor bacaklar cok güzel oturuyor, beli de kapanıcak ama o yandaki kemiklerden dolayı gecemiyor ki kapansın
kim hediye alsa 34 beden alıyo bana sonra hiçbirisi olmuyo

azıcık ucundan hemşeriyiz yani

Günaydın herkese

evet öyleymiş

bugün herkesin uykusu var anlaşılan bend eyatamadım hiç gece dön dön yatakta bi hal oldum.müdürlere söylesek bizi eve gönderseler bugün:))ne ii olurdu..
evdede temizlikçi var zaten ayy ütülerimide yapacak valla dağ kadar ütü var evde..

Söylesene haydi şimdi
Çok sevmiştin dimi
Bana
nasıl olsa
Ölmeyeceğiz mi?
Gizleme derdini
Bana anlat
bana
bana anlat

ay taktım bu şarkıyaa

Son düzenleme:
ay keşkee izin verseler, koşa koşa giderdim şuan

günaydın cemre. Bugün hazırlıklı gidecem; hani şu gelinliğin içine giyilen çamaşırlar var ya onlardan götürüp onla deneyecem bakalım duracak. Gizli foto çekebilirsem koyarım buraya :90:

:)) kablosu yanımda değil canm şuan..
Funda okadar hazırlanıyon gelmiyo..bigün hazırlıksız yakalanıcaksın :))))

Canm yukarda ana sayfanın yanında kktube var..gir bak orda videolar var bilem

geldi canım ya 2 kere ben kayınvaldemi diyorum ne zaman gelecekse diyebugün yine çağırmam lazım

günaydın cemre. Bugün hazırlıklı gidecem; hani şu gelinliğin içine giyilen çamaşırlar var ya onlardan götürüp onla deneyecem bakalım duracak. Gizli foto çekebilirsem koyarım buraya :90:

kabinde çekebilirsin bence çok dar değilse kabin
inşallah güzel olur =)
ben de birsürü elbise ayakkabı canta vs aldım bu ay (ay dediğim ayın 15inde çektiğim maaşla yani)
tek kuruşum kalmadı desem yeridir

kızlar dün bana bir ilham geldi eve giidnce evi süpürdüm sildim toz aldım banyo-wcyi yıkadım bol çamaşır suyuyla çamaşır attım makinaya onları katla ama yorgunluktan ve sıcaktan gece uyuyamadım şimdide çok uykum var

ya bende uçuk çıkıyor kızlar... yanımda hep uçuk kremi taşırım ben ondan sürdüm ama çıkacağı yer baya kızarık. umarım çok geç kalmamışımdır

saflık ettik izin istedik ay :) aslında bana başka modeller getirirken eşim çok rahat çekebilirdi

Ben de ayakkabı hastasıyım sen nasıl ayakkabılar aldın? eklesene görelim.

bizde de pazar gecesi yattık eşim çok sıcak dedi; normalde şimdiye kadar hep uyku setinin yorganını kullanıyordum. madem öyle hadi pikeyi çıkaralım dedim pikeyle uyuduk ma sabah bir uyandım çok üşümüşüm yorganı üsütüme çekip 15 dk yatakta ısınmadan çıkamadım. pike tekrar kaldırıldı :90:

saflık ettik izin istedik ay :) aslında bana başka modeller getirirken eşim çok rahat çekebilirdi

ben de ayakkabı hastasıyım sen nasıl ayakkabılar aldın? Eklesene görelim.
bendee ayakkabı hastasıyım zaafım var
pikeyle bile terliyoruz canım klimasız durulmuyo burda
bende bunu dinliyordum :))

süper bi şarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…