geldi canım ya 2 kereben kayınvaldemi diyorum ne zaman gelecekse diye bugün yine çağırmam lazım
kızlar dün bana bir ilham geldi eve giidnce evi süpürdüm sildim toz aldım banyo-wcyi yıkadım bol çamaşır suyuyla çamaşır attım makinaya onları katla ama yorgunluktan ve sıcaktan gece uyuyamadım şimdide çok uykum var
ya bende uçuk çıkıyor kızlar... Yanımda hep uçuk kremi taşırım ben ondan sürdüm ama çıkacağı yer baya kızarık. Umarım çok geç kalmamışımdır
saflık ettik izin istedik ay :) aslında bana başka modeller getirirken eşim çok rahat çekebilirdi
Ben de ayakkabı hastasıyım sen nasıl ayakkabılar aldın? eklesene görelim.
ay çok güzelmiiş
yapıyorum belki almamıştır,:)
o ilhamdan bana gönder azcık :)
ne demek göndereyim canım bide ütü yaptım duş aldım yattım eşime söylüyorum geldiğinde tataya vur diyor dalga geçiyor izin günümde yaptığımı 3-4saatte yaptım arada uyudumda ama tv açmadım tek sakin sakin yaptım
bizde de pazar gecesi yattık eşim çok sıcak dedi; normalde şimdiye kadar hep uyku setinin yorganını kullanıyordum. Madem öyle hadi pikeyi çıkaralım dedim pikeyle uyuduk ma sabah bir uyandım çok üşümüşüm yorganı üsütüme çekip 15 dk yatakta ısınmadan çıkamadım. Pike tekrar kaldırıldı :90:
nasıl yani klibini izlemedim canımay çok güzelmiiş
Klibi de erkekler için çekilmiş resmen :76:
çok enteresan bi insansın cemrebabet, bez ayakkabı ve sandalet aldım ama böyle şıkır şıkır şeyler değil, rahatlığa önem verdim bu sefer, ama bavula koydum direk, giyilmiş ayakkabıyı çantaya koymak zor oluyor cünkü
ama dur netten bulurum ben onları hemen bulup koyiim :)
Nezamn dönüyomuş :) geçen eşim ağzından kaçırdı bana bişeyler almış..ne aldığını söledi Ama genede ben duymamış gibi yapıyorum belki almamıştır,:)
o ilhamdan bana gönder azcık :)
ayy kıyamam, ablamdada çıkar hepbişeyden tiksinsin korksun hemen uçuk çıkar geçmiş olsun....
çok enteresan bi insansın cemre
klibini izle işte fundam, plajlar kızlar mızlar öyle
nasıl yani klibini izlemedim canımbende beğendim şarkıyı çok
çok enteresan bi insansın cemre
Valla bilemiyorum keyfi ne zaman yeterseGüya kızını oraya bırakmaya gitmişti doğum için zaten gidecek 1 ay kalır zaten..ne almış zuzum
burdayım cnm ne oldu bişey mi dicen????
Nerde yaşıyodun sirken :)))
benmki her gece klima açıyo..ben genede dizlerime kadar pike örtüyorum..ayaklarım üşüyo klimadan ...ama tek bi gecelik oluyo üstümde...
üstü açıyom altı kapatıyom :))) dün gece gene diyo eşim, "ben bu yazı çok seviyom yaa "diye
..
Super nerdesinnn
ne açıdan? :44::44:
Nerde yaşıyodun sirken :)))
..
Super nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?