2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geldi canım ya 2 kere ben kayınvaldemi diyorum ne zaman gelecekse diyebugün yine çağırmam lazım

Nezamn dönüyomuş :) geçen eşim ağzından kaçırdı bana bişeyler almış..ne aldığını söledi Ama genede ben duymamış gibi yapıyorum belki almamıştır,:)

o ilhamdan bana gönder azcık :)

ya bende uçuk çıkıyor kızlar... Yanımda hep uçuk kremi taşırım ben ondan sürdüm ama çıkacağı yer baya kızarık. Umarım çok geç kalmamışımdır

ayy kıyamam, ablamdada çıkar hep bişeyden tiksinsin korksun hemen uçuk çıkar geçmiş olsun....

saflık ettik izin istedik ay :) aslında bana başka modeller getirirken eşim çok rahat çekebilirdi

Ben de ayakkabı hastasıyım sen nasıl ayakkabılar aldın? eklesene görelim.

babet, bez ayakkabı ve sandalet aldım ama böyle şıkır şıkır şeyler değil, rahatlığa önem verdim bu sefer, ama bavula koydum direk, giyilmiş ayakkabıyı çantaya koymak zor oluyor cünkü
ama dur netten bulurum ben onları hemen bulup koyiim :)

Nerde yaşıyodun sirken :)))

benmki her gece klima açıyo..ben genede dizlerime kadar pike örtüyorum..ayaklarım üşüyo klimadan ...ama tek bi gecelik oluyo üstümde...
üstü açıyom altı kapatıyom :))) dün gece gene diyo eşim, "ben bu yazı çok seviyom yaa "diye

..

Super nerdesinnn

ay çok güzelmiiş
Klibi de erkekler için çekilmiş resmen :76:
nasıl yani klibini izlemedim canımbende beğendim şarkıyı çok
çok enteresan bi insansın cemre

valla bilemiyorum keyfi ne zaman yeterse Güya kızını oraya bırakmaya gitmiştidoğum için zaten gidecek 1 ay kalır zaten..ne almış zuzum

Akşam komşu geldi..kaynanamın kankisi karşı dairede :)) diyo bende gelin alcam 1 ay gelmicem tatil yapcam

Ya ben günlük kullanmaya çatal kaşık istiyodum..benm varda tam takım değil günlüklerim zaten kullanmıyorum ya :))
çok güzel çatal kaşık takımı almış günlüğe dedi Bende kızdım niye sölüyon süprizi kaçtı, oda dedi bitek onu almamışki:89:

Bilmiyom artık benimi kandırıyo :)) belki kadın baktı sadece almadı parası yetmedi dimmi..fazla heveslendirmeyim kendimi

burdayım cnm ne oldu bişey mi dicen????

bişey yok:101:

ben Ankarada yaşıyorum canım. Ev öyle çok çok sıcak olmuyor. Ama sineklerden bıktık dün belediyenin temizlik işlerini arayıp şikayet ettim. yağmur çok yağdığı için ilaçlamalar yetersiz kalıyormuş.1 hafta -10 gün daha sabır dediler. Bir de komşular bizim bloğun tepesine projeksiyon denen ışıklar var ya hani şu futbol sahalarında olan onlardan koymuşlar araçlar için; sanki araçlar sabaha kadar çok sıkılıyorlar da bahçede top döndürecekler

Hep o ışığın altına sinekler toplanıyor evi havalandırmak için bile açamıyoum camları patlayacam.

annemi özledim yaa... faceden yorum yapmış fotolarımıza... keşke yanında olabilseydimmm

Hadi hayırlısı super....

Sirken ne alaka ya arabalar için :))))ay biliyom ankarada olduğunu niye sordumki Sıcakdan devreler gitti heral
Ay bide luxxor mu ankaradaydı yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…