2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kız süper mayokini zaten güneşlenirken giyilmiyo, genelde sahilde salınırken giyiliyo :)))kesinlikle daha seksi, benimde bitane var balayında giymiştim, bizimki karışmaz öyle şeylere :))ama bu sene pek hevesim yok zor oluyo aman onu giy onu çıkar, denize ayrı giy sonra çıkar bunu giy falan uzun iş.

Bana mayokini yasak
bana da ama çok sevdiğim bi mayokinim var pudra rengi, minik yeşil çiçekli çok tatlı ama giyemiyorum artık
her sene bikini alırım ben doymam ve giymem sonra
en çok sevdiğim kilot-şortum var siyah bitane onun üzerine değişik üstler giyerim hepsi uyar :)))

niyeama cidden mayokini çok seksi duruyo:89::94:
eveet :92: :89:

ayy süper insanı öldürürsün zımba ne diye sordun bende zımbalı ayakkabı buldum onu ekledim..zımbalı bikini bulsam ekliycektim

ay bende diyorum ne alaka bul ekle bakim ya merak ettim

bilmiyordum ki napim kız

benimki hayatta izin vermez mayokiniye. benim bikinilerim hep eteklidir, hiç normal giymedim. ama etekleri ayrı olarak alıyorum. facede olanlar görmüştür bikinimi. bu sene yenisini alcam ama daha karar veremedim, hoş doğru düzgün bakmadım bile daha. önce şu tatil iznini bir ayarlayalım da gerisi sorun değil:97::97::97:

İLAHİ SÜPER AL BİTANE BULDUM AMA BU KADAR BELİRGİN DEĞİL BİDE ZIMBALAR KARE KARE DÜŞÜN ALTINDA YOK SADECE ÜSTÜNDE ZIMBA VAR
NİGOŞ TARİF ETTİĞİNE GÖRE PEK Bİ SEVİMLİ:98:
KIZLAR SİZ BURAYA HİÇ GİRERMİSİNİZhttp://sizdengelenler.yelizindunyasi.com/ BEN ARADA BAKARIM

bu anlamış halinmiöldürdün beni kızz

ya o benimki gibi zmba örnegi olarak göstermedm kız

güzelmiş:90:

ya şu etekliyi anlamıyorum, şort giy madem yavru...
Denizde su yüzüne çıkıyo etekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…