aynen öle diyorum canım...
kız mayokini duymadınmı hiç..
Eki Görüntüle 213678
bu güzel değilde örnek olsun diye ekledim :)
aynen ondan izin yok
görünmüyomu ben görüyomayakkabının üzerindekiler zımba işte koyu yeşil üzerindede kare kare zımbalar var
ayakkabı ekledin sen ama bikiniden bahsettik biz:44:
bana daBana mayokini yasak
eveet :92: :89:niyeama cidden mayokini çok seksi duruyo:89::94:
ayy süper insanı öldürürsün zımba ne diye sordun bende zımbalı ayakkabı buldum onu ekledim..zımbalı bikini bulsam ekliycektim
kız süper mayokini zaten güneşlenirken giyilmiyo, genelde sahilde salınırken giyiliyo :)))kesinlikle daha seksi, benimde bitane var balayında giymiştim, bizimki karışmaz öyle şeylere :))ama bu sene pek hevesim yok zor oluyo aman onu giy onu çıkar, denize ayrı giy sonra çıkar bunu giy falan uzun iş.
çantada olan süslerden bikinisinde varmış super :)))
misal Eki Görüntüle 213682
bu anlamış halinmiöldürdün beni kızz
İLAHİ SÜPER AL BİTANE BULDUM AMA BU KADAR BELİRGİN DEĞİL BİDE ZIMBALAR KARE KARE DÜŞÜN ALTINDA YOK SADECE ÜSTÜNDE ZIMBA VAREki Görüntüle 213683
NİGOŞ TARİF ETTİĞİNE GÖRE PEK Bİ SEVİMLİ:98:
KIZLAR SİZ BURAYA HİÇ GİRERMİSİNİZhttp://sizdengelenler.yelizindunyasi.com/ BEN ARADA BAKARIM
Ya o benimki gibi zmba örnegi olarak göstermedm kız
Peki:13:
Güzelmiş:90:
thanksacıktım ben ya
benimki hayatta izin vermez mayokiniye. Benim bikinilerim hep eteklidir, hiç normal giymedim. Ama etekleri ayrı olarak alıyorum. Facede olanlar görmüştür bikinimi. Bu sene yenisini alcam ama daha karar veremedim, hoş doğru düzgün bakmadım bile daha. önce şu tatil iznini bir ayarlayalım da gerisi sorun değil:97::97::97:
ya şu etekliyi anlamıyorum, şort giy madem yavru...
Denizde su yüzüne çıkıyo etekleri
bende çok acıktım kız..içimi okudun simitle geçiştrdm öğleni..
zaman yoktu eve gtsekte yesek bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?