2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

haklısın zuzu ama etekli daha şirin bir hava yaratıyor ..kadınsı seksi

şortlularda bana tayt gibi geliyor çoçuksu:82:
çok kadınsı şortlar da var böyle minik, süper duruyolar.. :86:
ben de şortluyu tercih ederim

Son düzenleme:
ben de şortluyu tercih ederim

BANA TAM TERSİ, ÇOCUKSU GELİYOR

ben bakıyorumda ne biliyim gözüme hoş gelmiyr ya..gecen yıl eşimde dedi şortlularda al dedi yok ya daha neler dedim bende..

benimi kapatıyor hesabnda düşünmüştüm:90:

Ben de şortluyu tercih ederim

aynen şort dediysek dize kadar değil zaten
Uzun olmuyoki benimki totoşumun o en alt çizgi yeri varya orayı bilem tamamen kapatmıyo :)) anlatabildim mi

Bende etekli sevmiyorum çok komik ama sanırım bende öyle giyicembelkide ordakileri görünce izin verir eteğini giymem
Yarenayyablanla birbirinize aşırı benziyosunuz ya şimdi resimlere baktımdayalnız mayolu resim göremedim

eşim çıkarken denize gttğimzde etegi nedn giyiyorsun derdi

ben öyle alışmışım diger türlü giyemem ya..eteksiz

ben bakıyorumda ne biliyim gözüme hoş gelmiyr ya..gecen yıl eşimde dedi şortlularda al dedi yok ya daha neler dedim bende..

benimi kapatıyor hesabnda düşünmüştüm:90:
kız senin tarif ettğin yüzücü şortu gibi canlandı gözümde

aynen şort dediysek dize kadar değil zaten
Uzun olmuyoki benimki totoşumun o en alt çizgi yeri varya orayı bilem tamamen kapatmıyo :)) anlatabildim mi
aynenn bundann benimkisiler de :13:

ya şu etekliyi anlamıyorum, şort giy madem yavru...
Denizde su yüzüne çıkıyo etekleri

yok canım benimki öyle çıkmıyor su yüzüne. şortları ben sevemedim nedense hiç. etek zaten kısa oluyor, daha bi kadınsı geliyor bana. önceki bikinimin derin yırtmacı vardı bayılırdım ona, şimdikinin de önden iki yırtmacı var, çok seksiiii bakalım yenisi nasıl olacak.

ablamın eklediği fotolarda var canım, barda karşılıklı oturuyoruz elimizde bira falan. orda görünüyor otururken. bir de güneşlenirken var ama eşim izin vermedi onu koymama

eşim çıkarken denize gttğimzde etegi nedn giyiyorsun derdi

ben öyle alışmışım diger türlü giyemem ya..eteksiz

aynen süper, ben de hep etekli giydim, öteki türlü komik gelecek herkese biliyorum ama don sütyen geziyormuşum gibi geliyor çekiniyorum

Aldıktan sonra giydim eşim güldü bende gülme bak giymem dedim sıkıştırdım neye güldün diye çocuk gibi olmuşum etekli yabende gittim tabiki diğer siyah mayokiniyi giydim:94:al sana çocuk der gibi kızdı tabiki bide bozuldu uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…