ayyygeçmek bilmedi zaman, biran önce gitmek istiyorum, tatil planı yapıp sonuca ulaşmak istiyorum(bikini tercihimdir kızlar , öyle şort falan helede etekli bana hiç hoş gelmiyo. şortlular eskiden minik bebeklere giydirirlerdi, şimdi kadınlarda giyiyor, eteklide yine öyle çocuklara giydirilirdi şimdi herkes giyiyo, maksat bence biraz daha kapalı olsun falan diye.bence hiç kadınsı değil ikiside.bana göre deniz kıyafeti bikini olmalı ama yok illaki alternatif denirse mayo da olabilir.
totoyu kapatıyosun yani eteklebunu giyince ya şeyim belli olursa tombul tombul etek hiç yoktan kapatıyor
ben hepsinden giyorum wallaayyygeçmek bilmedi zaman, biran önce gitmek istiyorum, tatil planı yapıp sonuca ulaşmak istiyorum(bikini tercihimdir kızlar , öyle şort falan helede etekli bana hiç hoş gelmiyo. şortlular eskiden minik bebeklere giydirirlerdi, şimdi kadınlarda giyiyor, eteklide yine öyle çocuklara giydirilirdi şimdi herkes giyiyo, maksat bence biraz daha kapalı olsun falan diye.bence hiç kadınsı değil ikiside.bana göre deniz kıyafeti bikini olmalı ama yok illaki alternatif denirse mayo da olabilir.
haşemapeki etek veya şort deseler hangisini secerdin?:82:
tombiksallahım konu nerelere geldi yaa
totoyu kapatıyosun yani etekleşortlar da kalın ama
ben hepsinden giyorum wallaetekli hariç
haşemaben hiçbirini seçmezdim süper, doğruya doğru ya giyeceksin yada giymeyeceksin.
hımm jetonum şimdi düştüarkadan degil önden bahsediyom ben:78:
söylemek zorunda bıraktınız yani..bırakında biraz gizemli olalım..
etekli gyenler gizemli diimi kız yaren
supeeeryahu birini söyle sen giy demedik..ben soruyorum mesela hangisi daha kötü senin için veya hangisi daha iyi görüntü
valla süperim burda sabaha kadar ikimiz eteği savunsak, arse normalini, zuzu şortlusunu ortada bulaşamayızherkesin kendi zevki, herkes nasıl rahat ediyorsa onu yapıyor. özgürlüğün güzelliği burda heyyytt be
süperrrr ıslakken tanıyamadın mı beni
supeeeroylamaya açalım istersen konuyu anket bölümüne
supeeeroylamaya açalım istersen konuyu anket bölümüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?