2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyygeçmek bilmedi zaman, biran önce gitmek istiyorum, tatil planı yapıp sonuca ulaşmak istiyorum (bikini tercihimdir kızlar , öyle şort falan helede etekli bana hiç hoş gelmiyo. şortlular eskiden minik bebeklere giydirirlerdi, şimdi kadınlarda giyiyor, eteklide yine öyle çocuklara giydirilirdi şimdi herkes giyiyo, maksat bence biraz daha kapalı olsun falan diye.bence hiç kadınsı değil ikiside.bana göre deniz kıyafeti bikini olmalı ama yok illaki alternatif denirse mayo da olabilir.

peki etek veya şort deseler hangisini secerdin?:82:

bunu giyince ya şeyim belli olursa tombul tombul etek hiç yoktan kapatıyor

totoyu kapatıyosun yani etekle şortlar da kalın ama

ben hepsinden giyorum walla etekli hariç

kızlar albüme ekledim facedeki fotoyu bakabilirsiniz zuzum kızmasın sonra:18::18:

söylemek zorunda bıraktınız yani..bırakında biraz gizemli olalım..

etekli gyenler gizemli diimi kız yaren

valla süperim burda sabaha kadar ikimiz eteği savunsak, arse normalini, zuzu şortlusunu ortada bulaşamayız herkesin kendi zevki, herkes nasıl rahat ediyorsa onu yapıyor. özgürlüğün güzelliği burda heyyytt be

süper eğer illaki tercih yap dersen bence şu eklenen resimdeki kahverengi daha güzel duruyo bence . etek yerine ben onu tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…