2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper eğer illaki tercih yap dersen bence şu eklenen resimdeki kahverengi daha güzel duruyo bence . etek yerine ben onu tercih ederdim.

anladım cnm analdım:2:

bende eve gidiym deneyim şnu ya..etek biraz uzunca duryor..

dogru diyorsunuz zuzu yüzerken açılıyo manyak egerki etegi daha bir kısaltırsam çokta açılmz dimi :44:

bence biraz da kişinin vücut yapısına bağlı. misal bacak boyu kısa olan bayanlarda şort çok itici duruyor, uzun olanlarda daha seksi. bacak boyu kısa olanlarda, benim gibi, etekli daha güzel duruyor diye düşünüyorum ben.

bu sene ilk defa şortlu aldım ama yanı ipli biraz değişik
bakalım nasıl olucakk deneyeyim test edeyim ankette oy kullanırım sonra

bir de altı normal müstehcen kesim ( ) kilot yukarısı yüksek bel pantolon tarzı olanlar çıkmış
ilk başta yadırgadım ben ama hoş modeller var

kızlar bişe soracam size eşim beni sinir etti az önce aradı gece mardinden arkadaşıyla eşi gelecekmiş bide yeni bebekleri oldu bizde kalacaklarmış ee biz çalışıyoruz sabah evden çıkıp gidecez onlar evde kalacak sinir oldum beni rahatsız ettiğini söyledim biz evden yokken onların evde kalmalarının madem bizde kalacaklar bize göre ayarlasalardı kendilerini haftasonu gelselerdi ne saçmalık bide sadece tek kişilik yatak var benim evimde nerde yatakcalarsa bebekle beraber sinir oldm gidim öğretmen evinde kalabilirler 50 tl bişe hepsi otur gece gece onlarla uğraş sabah o halde işe gel işin yoksa.siz olsanız ne yaparsınız?eşimde diyo hiç tanımadaığın temizlikçiyi bile evde tek bırakıyosun arkadaşımımı bırakmıcaksın çok bencilce düşünüyosun falan tartıştık bide..

bu sene ilk defa şortlu aldım ama yanı ipli biraz değişik
bakalım nasıl olucakk deneyeyim test edeyim ankette oy kullanırım sonra

ay bende mi öyle alsaydım ya..diyelim denize gitcez alltan etekliyi nasıl giycem zor oluyor içini giyiyorum sahile gelincede çıkartıyorum hepsini herkesin içinde etegi giyiyorum oda zahmetli be..

yada günü birlik gidnce giy içine git:44:

naptınız kızlar. bir yatırmadılar teleon telefon. Kalktım ben de. biri bikini mi almış??

ben aldım ben:89:

bugün eğer rahatsızlanmasaydım biz de eşimle havua gidecektik yüzmeye. Ama kaldı. Uygun bir şey bulursam benim de bikini almam gerekiyor

güle güle giy süper

Hafta sonu da olsa hafta içi de olsa yatılı misafir gitmek beni her zaman düşündürür çok çok zorunlu kalmadıkça yani. Sen bir de çalışıyorsun üstüne bir de bebek bekliyorsunz; eşin düşüncesizlik etmiş bana kalırsa. Hiç yatılı gelmeyi katmadan oturmaya bekleriz deseydi ya benimki hep öyle yapıyor. Temizlik için gelen yardımcı bayanla misafir bir tutulmaz. yardımcıyı sen eve dağınıklıkları toplasın diye alıyorsun; misafir kabul ederken de her yeri temiz ve düzenli tutumaya çalışıyorsun.

gerçekten düşüncesizce bi davranışben olsam çok kızarım ve eşim huyumu bildiği için asla bana sormadan kabul etmez misafir...canım ben olsam bende evde yalnız bırakamam sonuçta tanımadığım insanlarkızmakta haklısın
super bunu şortu fazla kapalı
ılla giyip çektirtceksin bana :))

giyy çekin zuzum

süper eğer illaki tercih yap dersen bence şu eklenen resimdeki kahverengi daha güzel duruyo bence . etek yerine ben onu tercih ederdim.
etekliler bana da cok itici geliyor ya nedense tabi herkesin zevki farklı, ama şortlular da daha kapalı olmasına ragmen daha çok belli ediyor ne var ne yoksa
etekliler sanki hiç kurumaz falan gibi geliyor, eteği ayrı olanlar da çirkin duruyor
hiç etekli veya şortlu bikinim olmadı ama bu sene denicem kısmet olursa

bir de altı normal müstehcen kesim ( ) kilot yukarısı yüksek bel pantolon tarzı olanlar çıkmış
ilk başta yadırgadım ben ama hoş modeller var

onlardan görmedim canım hiç
benimki de baya yüksek bel ama yanları korse gibi ipli

güle güle giy canım, daha önce etekli kullandıysan zaten bilirsin sen
bu değişir yani kimi kadın günlük hayatta etek giyemez pantolon rahat der, kimi etek rahat der aynen bunun gibi bence

bol bencedeçok düşüncesizce davranmış, hamilesin sonuçta bütün gün işte yoruluyosun gidip eve elini ayağını uzatmak için can atıyosun, bide yatılı misafirmi ağırlayacaksın. saçmaık yani, ben olsam hayatta kabul etmem, istediği kadar lazf saysın söylensin, küssün yani. sanki o yapacak misafire hizmeti. ayrıca bnce arkadaşlarındada çok büyük hata var, diyebilirlerdiki senin eşinde çalışıyo haftaiçi biz çocukla yük oluruz,başka zaman geliriz diye düşünmüyolar.

bolcum,nekadar kalıcaklarmış ki, haklısın yani niye hafta içi geliyolar?
bi işleri felan mı varmış sizin orda, gezme amaçlı mı?
bir de bu akşam ağırlamak var onları..ay böyle habersiz, aniden gelen misafirleri hiç sevmem

Son düzenleme:
valla süperim burda sabaha kadar ikimiz eteği savunsak, arse normalini, zuzu şortlusunu ortada bulaşamayız Herkesin kendi zevki, herkes nasıl rahat ediyorsa onu yapıyor. özgürlüğün güzelliği burda heyyytt be

öyle canm demiştim zatii süpere zevkler tartışılmaz diye :))

bende normalide var şortlusu da var :))) ikisinide severek giyiyorum :)

sirkencubine katılıyorum
yardımcıyla misafir bir tutulmaz yani, bişey olsa yardımcıya hesap sorarsın ama misafire ağzını açıp tek kelime edemezsin
ayy madem evde yer de yok allahım neden böyle bişey yapmış eşin

ben de etekli bir bikini aldım 2 yıl önce;aslında normalde etekli giymezdim; denedim güzel olunca aldım. Ama hala giyemedim geçen sene bir kongrede bir arkadaş bikini getirmemişti ona verdim bir daha da hiç giyemedim kaldı öyle.

Bende rahatsız olurdum...

benim siyah şortum da öyle, yanları ipli.. Pentiden almıştımm :)))

:) hadi ya, hiç görmedim öyle

yatılı misafir haftasonu da zor olur çalışan için; yemekli misafir bile zor olur yaa. Hele sen bir de hamilesin eşinle konuş kabul etmesin. Bir daha da sana danışmadan kimseye söz vermesin. ist da en merkezi yerdeki misafirhaneler bile; öğretmenevlerinden bahsediyorm geceliği 50-60 lira filan olyor. Gayet de temiz. Orada kalsalar bari. Geliş amaçları neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…