süper eğer illaki tercih yap dersen bence şu eklenen resimdeki kahverengi daha güzel duruyo bence . etek yerine ben onu tercih ederdim.
bu sene ilk defa şortlu aldım ama yanı ipli biraz değişik
bakalım nasıl olucakk deneyeyim test edeyim ankette oy kullanırım sonra
bu sene ilk defa şortlu aldım ama yanı ipli biraz değişik
bakalım nasıl olucakk deneyeyim test edeyim ankette oy kullanırım sonra
naptınız kızlar. bir yatırmadılar teleon telefon. Kalktım ben de. biri bikini mi almış??
yaaa böyle işte kız
kızlar bişe soracam size eşim beni sinir etti az önce aradı gece mardinden arkadaşıyla eşi gelecekmiş bide yeni bebekleri oldu bizde kalacaklarmış ee biz çalışıyoruz sabah evden çıkıp gidecez onlar evde kalacak sinir oldum beni rahatsız ettiğini söyledim biz evden yokken onların evde kalmalarının madem bizde kalacaklar bize göre ayarlasalardı kendilerini haftasonu gelselerdi ne saçmalık bide sadece tek kişilik yatak var benim evimde nerde yatakcalarsa bebekle beraber sinir oldm gidim öğretmen evinde kalabilirler 50 tl bişe hepsi otur gece gece onlarla uğraş sabah o halde işe gel işin yoksa.siz olsanız ne yaparsınız?eşimde diyo hiç tanımadaığın temizlikçiyi bile evde tek bırakıyosun arkadaşımımı bırakmıcaksın çok bencilce düşünüyosun falan tartıştık bide..
super bunu şortu fazla kapalı
Illa giyip çektirtceksin bana :))
gerçekten düşüncesizce bi davranışkızlar bişe soracam size eşim beni sinir etti az önce aradı gece mardinden arkadaşıyla eşi gelecekmiş bide yeni bebekleri oldu bizde kalacaklarmış ee biz çalışıyoruz sabah evden çıkıp gidecez onlar evde kalacak sinir oldum beni rahatsız ettiğini söyledim biz evden yokken onların evde kalmalarının madem bizde kalacaklar bize göre ayarlasalardı kendilerini haftasonu gelselerdi ne saçmalık bide sadece tek kişilik yatak var benim evimde nerde yatakcalarsa bebekle beraber sinir oldm gidim öğretmen evinde kalabilirler 50 tl bişe hepsi otur gece gece onlarla uğraş sabah o halde işe gel işin yoksa.siz olsanız ne yaparsınız?eşimde diyo hiç tanımadaığın temizlikçiyi bile evde tek bırakıyosun arkadaşımımı bırakmıcaksın çok bencilce düşünüyosun falan tartıştık bide..
super bunu şortu fazla kapalı
ılla giyip çektirtceksin bana :))
etekliler bana da cok itici geliyor ya nedense tabi herkesin zevki farklı, ama şortlular da daha kapalı olmasına ragmen daha çok belli ediyor ne var ne yoksasüper eğer illaki tercih yap dersen bence şu eklenen resimdeki kahverengi daha güzel duruyo bence . etek yerine ben onu tercih ederdim.
bir de altı normal müstehcen kesim () kilot yukarısı yüksek bel pantolon tarzı olanlar çıkmış
ilk başta yadırgadım ben ama hoş modeller var
ay bende mi öyle alsaydım ya..diyelim denize gitcez alltan etekliyi nasıl giycem zor oluyor içini giyiyorum sahile gelincede çıkartıyorum hepsini herkesin içinde etegi giyiyorum oda zahmetli be..
yada günü birlik gidnce giy içine git:44:
ben aldım ben:89:
bol bencedeçok düşüncesizce davranmış, hamilesin sonuçta bütün gün işte yoruluyosun gidip eve elini ayağını uzatmak için can atıyosun, bide yatılı misafirmi ağırlayacaksın. saçmaık yani, ben olsam hayatta kabul etmem, istediği kadar lazf saysın söylensin, küssün yani. sanki o yapacak misafire hizmeti. ayrıca bnce arkadaşlarındada çok büyük hata var, diyebilirlerdiki senin eşinde çalışıyo haftaiçi biz çocukla yük oluruz,başka zaman geliriz diye düşünmüyolar.kızlar bişe soracam size eşim beni sinir etti az önce aradı gece mardinden arkadaşıyla eşi gelecekmiş bide yeni bebekleri oldu bizde kalacaklarmış ee biz çalışıyoruz sabah evden çıkıp gidecez onlar evde kalacak sinir oldum beni rahatsız ettiğini söyledim biz evden yokken onların evde kalmalarının madem bizde kalacaklar bize göre ayarlasalardı kendilerini haftasonu gelselerdi ne saçmalık bide sadece tek kişilik yatak var benim evimde nerde yatakcalarsa bebekle beraber sinir oldm gidim öğretmen evinde kalabilirler 50 tl bişe hepsi otur gece gece onlarla uğraş sabah o halde işe gel işin yoksa.siz olsanız ne yaparsınız?eşimde diyo hiç tanımadaığın temizlikçiyi bile evde tek bırakıyosun arkadaşımımı bırakmıcaksın çok bencilce düşünüyosun falan tartıştık bide..
valla süperim burda sabaha kadar ikimiz eteği savunsak, arse normalini, zuzu şortlusunu ortada bulaşamayızHerkesin kendi zevki, herkes nasıl rahat ediyorsa onu yapıyor. özgürlüğün güzelliği burda heyyytt be
kızlar bişe soracam size eşim beni sinir etti az önce aradı gece mardinden arkadaşıyla eşi gelecekmiş bide yeni bebekleri oldu bizde kalacaklarmış ee biz çalışıyoruz sabah evden çıkıp gidecez onlar evde kalacak sinir oldum beni rahatsız ettiğini söyledim biz evden yokken onların evde kalmalarının madem bizde kalacaklar bize göre ayarlasalardı kendilerini haftasonu gelselerdi ne saçmalık bide sadece tek kişilik yatak var benim evimde nerde yatakcalarsa bebekle beraber sinir oldm gidim öğretmen evinde kalabilirler 50 tl bişe hepsi otur gece gece onlarla uğraş sabah o halde işe gel işin yoksa.siz olsanız ne yaparsınız?eşimde diyo hiç tanımadaığın temizlikçiyi bile evde tek bırakıyosun arkadaşımımı bırakmıcaksın çok bencilce düşünüyosun falan tartıştık bide..
Hafta sonu da olsa hafta içi de olsa yatılı misafir gitmek beni her zaman düşündürür çok çok zorunlu kalmadıkça yani. Sen bir de çalışıyorsun üstüne bir de bebek bekliyorsunz; eşin düşüncesizlik etmiş bana kalırsa. Hiç yatılı gelmeyi katmadan oturmaya bekleriz deseydi ya benimki hep öyle yapıyor. Temizlik için gelen yardımcı bayanla misafir bir tutulmaz. yardımcıyı sen eve dağınıklıkları toplasın diye alıyorsun; misafir kabul ederken de her yeri temiz ve düzenli tutumaya çalışıyorsun.
benim siyah şortum da öyle, yanları ipli.. pentiden almıştımm :)))onlardan görmedim canım hiç
benimki de baya yüksek bel ama yanları korse gibi ipli
benim siyah şortum da öyle, yanları ipli.. Pentiden almıştımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?