2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu kadar bikini konusu açtık gecen yıl balayından etekli bikinimi hemen ekliyorum albüme

ya nekadar kalacaklar hiç bilmiyorum eşimde bilmiyo o kimseye yok diyemez adamın 2. evliliği burdaki çocuğunu görmeye geliyo burda başka kimsesi yok adamın birazda düşünmesi gerek yani siz evde yoksunuz çalışıyosunuz hiç teklif etmemesi gerek eşimin yok diyemiceğini biliyo ya karısıda diyebilirki boşver 3 kuruş veririz (öğretmen eşi )öğretmen evinde kalırız demesi gerkir yani ben olsam rahat edemem ne rahat insanlar biz yeni evlendiğimiz daha 1 ay olmuş yine geleceklerdi sonra nasıl olduysa vazgeçtiler ayy şimdi aklım evde kalacak hep öff yaa.

demek ki gelme nedenleri hastane gibi çok elzem bir şey değil. Eşin hayır demeyi bilmiyorsa sen hayır de. Eşinin okulları tatil olmuş mu ki? Benim bildiğim öğretmenler 1 temmuza kadar daha okulda olurlar; seminer dönemleri oluyor olmalı.

baktıkk :)))) vveee yazı özledikkk :)))havalarsoğuyomuş millet haftasonu yağış diyo ((

sorma:98: o havuzun içinde olmak vardı şimdi

haz..sonuna kadar sogukluk olucakmış..bu sene yaz gelmez oldu..gec geldi hemen gtcekmiş acaba gec gitse bari:18:

olmuş demekki cnm yoksa gelemzdi yani ben nasıl diyimki adam benimi arıyo eşimde hayatta arayıpta müsait değiliz diyemz böle arkadaşlarıyla ilgili bişe oldumu herkese her konuda yardımcı olmak ister kendinden fedakarlık yapar kendi yemz onlara verir resmen böyle yani milleti düşünür hep mesela kendi hattı 1000 dk bedeva her arayanı meşgule atar kendi arar bazen bukadar düşünceli olması beni deli ediyo..

baktıkk :)))) vveee yazı özledikkk :)))havalarsoğuyomuş millet haftasonu yağış diyo ((
ay evet öyle oluyomuş, cumartesi düğünü olan bi yakınımız var pazar balayına çıkıyolar çok şanssızmışlar

super baktım ben de, rengi çok hoşş :)))))

bence bu düşünceli olmak değl tatlım, kusura bakmada öncelikle düşünmesi gereken kişi sensin, yani düşünceli biri olsydı eşin, önce seni düşünürdü. ama arkadaşına yaranmaya çalışıyo bence, etrafındaki insanları böyle yaparak kazandığını düşünüyo. sana böyle birşey yapmak zorunda değil çünkü sen zaten onunsun ve her halukarda ona boyun eğip dediğini yapıyosun. sinir oldummmmm ((

ay evet öyle oluyomuş, cumartesi düğünü olan bi yakınımız var pazar balayına çıkıyolar çok şanssızmışlar

super baktım ben de, rengi çok hoşş :)))))

hayır yani gayet normal duryor etekli bende tabi:)

bu turuncuyu artık gymcm sıkıldım yeni aldım işte

bol eşin arasın söylesin. Seni düşünümyorsa bebeğinizi düşünsün , azıcık duygu sömürüsü yap

Havalar kötüleşecek miymiş ???

benim siyah şortum da öyle, yanları ipli.. pentiden almıştımm :)))

benimki daha farklı bak ekliym ben de :))

burdan 3.sü
tıklayınca büyüyor resim, yani şort gibi değil ama bi karış minicik bikini altlarına da benzemiyor

cemre şortlular daha çok belirgin dimi içhatlarda sen de benim gibi düşünoyrsun

biraz bikininin biraz da senin vücut yapına baglı ama bana da aynen senn dediğin gbi geliyor çoğunda çıkar tombiş tombiş
başka denedim çok belli oldu cok cirkindi, ben normalde eteksiz ve sortsuz normal giyiyodum önceden. onlar daha edepli duruyor gercekten

Son düzenleme:
seduşum Allah yardımcın olsun ne diyim şu saatten sonra yapabileceğin birşey kalmamış. benim eşim yeni evlendiğimizde yapmıştı bir kere öyle, habersizce çağırmıştı insanları. elim ayağıma karıştı, moralim bozuldu. sinir oldum. o gün öyle kızmıştım ki bir daha asla yapmadı. bana sormadan ne birini davet eder ne de bizim gitceğimize dair söz verir. dedim benden habersiz söz verirsen tek kalırsın. eve gelirlerse odama kapanırım sen ağırlarsın. yeterince etkili oldu sanırım

cemreeee bikinin çok seksiymiş ben beğendim güzel günlerde giy.

annemler bizi çağırdıklarında önce eşimle konuşayım öyle derim; annem itiraf etti bunu benden ilk duyduklarında çok şaşırmışlar. Çünkü eşim aman aman neden habersiz davrandın gibi tripler yapacak yapıda birisi değildir. Ama beraber bir hayat yaşıyorsak karşımızdan ultimatomu almadan dikkat etmeliyiz.

sende bendensin :13: bu konuda o zaman

ayy teşekkür ederim :) aslında pek seksi değil ama baksana göbeğe kadar kapalı falan
ama değişik diye çok beğenerek aldım

sende bendensin :13: bu konuda o zaman

her insana yakışan da farklı oluyor zaten canım genelleme yapılamaz evt ama bu konuda düşüncelerimiz benzer =))
süpercim sen görüşmeye ne zaman gtcektn

bugün gttm cnm

Ayy ne kadarda uzadı bu bikini muhabbeti sıkıldım herkes ne seviyosa onu giysin veya hangisiyle rahat ediyosa onu giysin
Akşama ne yemek varçok acıktım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…