ya nekadar kalacaklar hiç bilmiyorum eşimde bilmiyo o kimseye yok diyemez adamın 2. evliliği burdaki çocuğunu görmeye geliyo burda başka kimsesi yok adamın birazda düşünmesi gerek yani siz evde yoksunuz çalışıyosunuz hiç teklif etmemesi gerek eşimin yok diyemiceğini biliyo ya karısıda diyebilirki boşver 3 kuruş veririz (öğretmen eşi )öğretmen evinde kalırız demesi gerkir yani ben olsam rahat edemem ne rahat insanlar biz yeni evlendiğimiz daha 1 ay olmuş yine geleceklerdi sonra nasıl olduysa vazgeçtiler ayy şimdi aklım evde kalacak hep öff yaa.
baktıkk :)))) vveee yazı özledikkk :)))havalarsoğuyomuş millet haftasonu yağış diyo((
demek ki gelme nedenleri hastane gibi çok elzem bir şey değil. Eşin hayır demeyi bilmiyorsa sen hayır de. Eşinin okulları tatil olmuş mu ki? Benim bildiğim öğretmenler 1 temmuza kadar daha okulda olurlar; seminer dönemleri oluyor olmalı.
ay evet öyle oluyomuş, cumartesi düğünü olan bi yakınımız var pazar balayına çıkıyolar çok şanssızmışlarbaktıkk :)))) vveee yazı özledikkk :)))havalarsoğuyomuş millet haftasonu yağış diyo((
bence bu düşünceli olmak değl tatlım, kusura bakmada öncelikle düşünmesi gereken kişi sensin, yani düşünceli biri olsydı eşin, önce seni düşünürdü. ama arkadaşına yaranmaya çalışıyo bence, etrafındaki insanları böyle yaparak kazandığını düşünüyo. sana böyle birşey yapmak zorunda değil çünkü sen zaten onunsun ve her halukarda ona boyun eğip dediğini yapıyosun. sinir oldummmmmolmuş demekki cnm yoksa gelemzdi yani ben nasıl diyimki adam benimi arıyo eşimde hayatta arayıpta müsait değiliz diyemz böle arkadaşlarıyla ilgili bişe oldumu herkese her konuda yardımcı olmak ister kendinden fedakarlık yapar kendi yemz onlara verir resmen böyle yani milleti düşünür hep mesela kendi hattı 1000 dk bedeva her arayanı meşgule atar kendi arar bazen bukadar düşünceli olması beni deli ediyo..
ay evet öyle oluyomuş, cumartesi düğünü olan bi yakınımız var pazar balayına çıkıyolar çok şanssızmışlar
super baktım ben de, rengi çok hoşş :)))))
benim siyah şortum da öyle, yanları ipli.. pentiden almıştımm :)))
cemre şortlular daha çok belirgin dimi içhatlarda sen de benim gibi düşünoyrsun
benimki daha farklı bak ekliym ben de :))
Eki Görüntüle 213734
burdan 3.sü
tıklayınca büyüyor resim, yani şort gibi değil ama bi karış minicik bikini altlarına da benzemiyor
biraz bikininin biraz da senin vücut yapına baglı ama bana da aynen senn dediğin gbi geliyor çoğunda çıkar tombiş tombiş
başka denedim çok belli oldu cok cirkindi, ben normalde eteksiz ve sortsuz normal giyiyodum önceden. onlar daha edepli duruyor gercekten
cemreeee bikinin çok seksiymiş ben beğendimgüzel günlerde giy.
annemler bizi çağırdıklarında önce eşimle konuşayım öyle derim; annem itiraf etti bunu benden ilk duyduklarında çok şaşırmışlar. Çünkü eşim aman aman neden habersiz davrandın gibi tripler yapacak yapıda birisi değildir. Ama beraber bir hayat yaşıyorsak karşımızdan ultimatomu almadan dikkat etmeliyiz.
sende bendensin :13: bu konuda o zaman
ayy teşekkür ederim :) aslında pek seksi değil ama baksana göbeğe kadar kapalı falan
ama değişik diye çok beğenerek aldım
her insana yakışan da farklı oluyor zaten canım genelleme yapılamaz evt ama bu konuda düşüncelerimiz benzer =))
süpercim sen görüşmeye ne zaman gtcektn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?