2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt cnm sanırım öyle artık umarım oda bundan sonra tekrarlamaz tepkimi koydum sonuçta ben.

fundam benim yemeğim hazır, taze fasülye, bulgur pilavı ve cacık. eve gidince supangle yapcam

Benimde dünden nohut ve pilavım var...dün akşam yemekten sonra bide patlıcan yemeği yaptım bugüne...
Kaynanam yanına bişey yaparmı bilmm

Ay ne çok konuşmuşsunuz bilgisayarcı geldi yazıcıyı kurdu 4 saatte olmuyordu bi türlü ondan öncede ben denemiştim olmamıştı sonunda oldu bende sizlere kavuştum tabi bütün işler kaldı karnımda ağrıyordu öyle gezindim buralarda geldim geçmişi okudum yoruldum:))

Bolcum sana sormadan karar alması çok kötü olmuş senin için. bana eşim demişti ki annenler gelirse bile bana haber ver. ne çok bozulmuştum ama sonra anladım ki haklı eşim o akşam işimiz olabilir bi yere gidebiliriz yada başka bi misafir gelmiş olabilir evimize. Sonrasında çok örnekleri oldu biri bize geleceği zaman bile eşim bana ben eşime danışırım. Sende eşinle konuş bu konuya bi açıklık getirin. Artık bu saatten sonra gelmeyin demesi olmaz sen şimdi onlar gelecek diye tartışma bundan sonrası için konuş. Artık bunlar için yapabileceğin bişey yok

Ay en zoruda o kadar çarşafı nevresimi yıka kurut ütüle kaldır

benimde dünden nohut ve pilavım var...dün akşam yemekten sonra bide patlıcan yemeği yaptım bugüne...
Kaynanam yanına bişey yaparmı bilmm

kaynanasının gülüne aldı acaba san bugün benimkide soruyo istediğin bişey varmı diyeyok dedim olsada söylenirmi hiç

Bikini konusunu kapatmışsınız ama bende fikrimi söyleyeyim :) Bende normal bikiniden hoşlanıyorum ama bu aralar şortlular gözüme çok takılıyor bitane şortlu alabilirim. ve küçük göğüsler için straplez çok daha iyi :))

kızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya
benso 3 aydır yine ing. kursuna devam ettiğim için akşam yemekleimiz olmuyo, sevgilim ya iş çıkışı annesine gidiyo yemeğini yiyip bei almayageliyo, yada benim anneme gidiyo orda yiyo. uzun zamandır yemek yapmıyorum. Çok özledim yemek yapmayı, bu hafta bitiyo kurs inşallah ilk iş yemek yapıcam :))

benimki daha farklı bak ekliym ben de :))

Eki Görüntüle 213734

burdan 3.sü
tıklayınca büyüyor resim, yani şort gibi değil ama bi karış minicik bikini altlarına da benzemiyor
aa çok beğendim ben bunuu güle güle giy :)))

Ayy ne kadarda uzadı bu bikini muhabbeti sıkıldım herkes ne seviyosa onu giysin veya hangisiyle rahat ediyosa onu giysin
Akşama ne yemek varçok acıktım yaa
ben yazmıştım okumamışsınn

kızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya
ben genelde her gün yaparım olmadı haftanın 5 günü mutlaka

Son düzenleme:

evt cnm ya bende onu düşünüyorm ev tertemiz şimdi ohh diyodum ya şöyle bi durumda var aslında adam kendini arayıp gelecez diyince o nasıl dicekki abi bi beklede eşime sorim ona göre cvp verim diye oda ayıp bi durum aslında..

vaybe diyeli ben bugün yaptım yarında yapmak istesem eşim istemiyor hem yemek yememk için hemde ben ugraşmıyım diye yaptırmıyor

Super benim dikkatimi çekti hiç yemekten bahsetmiyorsun sen akşamları yemek yapmıyorsun sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…