seduşum Allah yardımcın olsun ne diyim şu saatten sonra yapabileceğin birşey kalmamış. benim eşim yeni evlendiğimizde yapmıştı bir kere öyle, habersizce çağırmıştı insanları. elim ayağıma karıştı, moralim bozuldu. sinir oldum. o gün öyle kızmıştım ki bir daha asla yapmadı. bana sormadan ne birini davet eder ne de bizim gitceğimize dair söz verir. dedim benden habersiz söz verirsen tek kalırsın. eve gelirlerse odama kapanırım sen ağırlarsın. yeterince etkili oldu sanırım
bugün gttm cnm
nasıldı canım muhtemelen anlatmışsındır ben bi gecmişe döniym en iyisi
biraz okuym geçmişi
fundam benim yemeğim hazır, taze fasülye, bulgur pilavı ve cacık. Eve gidince supangle yapcam
benimde dünden nohut ve pilavım var...dün akşam yemekten sonra bide patlıcan yemeği yaptım bugüne...
Kaynanam yanına bişey yaparmı bilmm
benso 3 aydır yine ing. kursuna devam ettiğim için akşam yemekleimiz olmuyo, sevgilim ya iş çıkışı annesine gidiyo yemeğini yiyip bei almayageliyo, yada benim anneme gidiyo orda yiyo. uzun zamandır yemek yapmıyorum. Çok özledim yemek yapmayı, bu hafta bitiyo kurs inşallah ilk iş yemek yapıcam :))kızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya
aa çok beğendim ben bunuubenimki daha farklı bak ekliym ben de :))
Eki Görüntüle 213734
burdan 3.sü
tıklayınca büyüyor resim, yani şort gibi değil ama bi karış minicik bikini altlarına da benzemiyor
ben yazmıştım okumamışsınnAyy ne kadarda uzadı bu bikini muhabbeti sıkıldımherkes ne seviyosa onu giysin veya hangisiyle rahat ediyosa onu giysin
Akşama ne yemek varçok acıktım yaa
ben genelde her gün yaparım olmadı haftanın 5 günü mutlakakızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya
okudum canım seninkiniaa çok beğendim ben bunuuGüle güle giy :)))
ben yamıştım okumamışsınn
Ben genelde her gün yaparım olmadı haftanın 5 günü mutlaka
nasıl birşey istiyosun, yani et derken, fırında pişen birşeymi olsun veya ızgaramı olsun veya tavamı olsun ???Hadi bana güzel etle yapılabilen bi tarif verin
Ay ne çok konuşmuşsunuz bilgisayarcı geldi yazıcıyı kurdu 4 saatte olmuyordu bi türlü ondan öncede ben denemiştim olmamıştı sonunda oldu bende sizlere kavuştum tabi bütün işler kaldı karnımda ağrıyordu öyle gezindim buralarda geldim geçmişi okudum yoruldum:))
Bolcum sana sormadan karar alması çok kötü olmuş senin için. bana eşim demişti ki annenler gelirse bile bana haber ver. ne çok bozulmuştum ama sonra anladım ki haklı eşim o akşam işimiz olabilir bi yere gidebiliriz yada başka bi misafir gelmiş olabilir evimize. Sonrasında çok örnekleri oldu biri bize geleceği zaman bile eşim bana ben eşime danışırım. Sende eşinle konuş bu konuya bi açıklık getirin. Artık bu saatten sonra gelmeyin demesi olmaz sen şimdi onlar gelecek diye tartışma bundan sonrası için konuş. Artık bunlar için yapabileceğin bişey yok
Ay en zoruda o kadar çarşafı nevresimi yıka kurut ütüle kaldır
okudum canım seninkiniaa çok beğendim ben bunuuGüle güle giy :)))
ben yamıştım okumamışsınn
Ben genelde her gün yaparım olmadı haftanın 5 günü mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?