nasıl birşey istiyosun, yani et derken, fırında pişen birşeymi olsun veya ızgaramı olsun veya tavamı olsun ???
Super benim dikkatimi çekti hiç yemekten bahsetmiyorsun sen akşamları yemek yapmıyorsun sanırım..
evt cnm ya bende onu düşünüyorm ev tertemiz şimdi ohh diyodum ya şöyle bi durumda var aslında adam kendini arayıp gelecez diyince o nasıl dicekki abi bi beklede eşime sorim ona göre cvp verim diye oda ayıp bi durum aslında..
ya bol sen böyle düşünürsen tabiki kocandanda bu düşünceyi bekleyemezsin. çok basit şöyle diyebilir, benim eşim veya ben böyle bir durum olduğunda '' bir arse ye sorayım başka bir planımız varmı acaba , eğer yoksa tabiki bizde çok mutlu oluruz diyo '' eğer benim başka düşüncem varsa kabul etmiyorum oda diyoki kusura bakmayın arse plan yapmış, inşallah başka müsait bir zaman diyo. ama uygun bir zamansa plan falan yoksa zaten kabul ediyoruz, buyurun gelin diyoruz.çok basit yani,evt cnm ya bende onu düşünüyorm ev tertemiz şimdi ohh diyodum ya şöyle bi durumda var aslında adam kendini arayıp gelecez diyince o nasıl dicekki abi bi beklede eşime sorim ona göre cvp verim diye oda ayıp bi durum aslında..
vaybe diyeli ben bugün yaptım yarında yapmak istesem eşim istemiyor hem yemek yememk için hemde ben ugraşmıyım diye yaptırmıyor
kıymalmı istiyosun parça etlimi ? seçenekleri ayıralımki ona göre söyleyelim,hiç farketmez arse eşim etli şeyleri çok seviyoda
niye yemek istemiyo :26: yesin kız,eşin çok zayıf zaten iştahsız mı ?
siz abur cbur yiyosunuz tatlım, bide dışarda yemeyi seviyosunuz. biz sadece haftasonları dışarda yiyoruz . hafta içi mutlaka evde yapmak lazım , kocanmı yapıyo yemekleri veya o yemek biliyomuki ?yapıyorumda sizin kadar degil canımsiz birbirinze soruyorsun ???ne yemek yapyım diye...ben eşimle karar veriyorum her zaman..
kıymalmı istiyosun parça etlimi ? Seçenekleri ayıralımki ona göre söyleyelim,
niye yemek istemiyo :26: Yesin kız,Eşin çok zayıf zaten iştahsız mı ?
siz abur cbur yiyosunuz tatlım, bide dışarda yemeyi seviyosunuz. biz sadece haftasonları dışarda yiyoruz . hafta içi mutlaka evde yapmak lazım , kocanmı yapıyo yemekleri veya o yemek biliyomuki ?
bak eğer kıymalı birşey diyosan benim favorim dalyan köftedir :))yok parça et diyosan şöyle güzel biftek yapılabilir.kuşbaşı et diyosanda mantarlı et sote favorim.ikiside olabilir canım
benso 3 aydır yine ing. Kursuna devam ettiğim için akşam yemekleimiz olmuyo, sevgilim ya iş çıkışı annesine gidiyo yemeğini yiyip bei almayageliyo, yada benim anneme gidiyo orda yiyo. Uzun zamandır yemek yapmıyorum. çok özledim yemek yapmayı, bu hafta bitiyo kurs inşallah ilk iş yemek yapıcam :))
ya bol sen böyle düşünürsen tabiki kocandanda bu düşünceyi bekleyemezsin. çok basit şöyle diyebilir, benim eşim veya ben böyle bir durum olduğunda '' bir arse ye sorayım başka bir planımız varmı acaba , eğer yoksa tabiki bizde çok mutlu oluruz diyo '' eğer benim başka düşüncem varsa kabul etmiyorum oda diyoki kusura bakmayın arse plan yapmış, inşallah başka müsait bir zaman diyo. ama uygun bir zamansa plan falan yoksa zaten kabul ediyoruz, buyurun gelin diyoruz.çok basit yani,
onlar free takılıyo :))) genlde dışardan :) yani en son öyleydi..rahatsın super
bu kadar sık dışardan yiyerek nasıl ev ekonomisi yapmayı planlıyosunuz? yani ben şahsen dışarda yemekten en çok maddi açıdan rahatsız ouyorum. yazık günah dışarda yenilen yemekle en az 2 haftalık erzak alınır eve. tatlım benden tavsiye kanka biliyosun beni, böyle kenera para koyamazsınız, yarın öbürgün sende işten çıkıyosun yine aksilik olurda iş bulamazsan kenera 3 kuruş koyuş olmanın faydalarını o zaman anlarsın.aynen ama ben bazen bıkıyorum dışardan diyorum sen kendine al diyorum ben pilavımla çorbamı ısıtr yerim diyorumdışarda yemeyi ikimzde seviyoruz evetdışarda yiyince birbrmze daha çok zaman kalıyor.yemek çok zaman alıyoryok kız arada giriyor mutfaga et soteler musakka falan yapınca geliyor yanım dogruyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?