arsem sen yemek yemiyomusun
Hep eşin için demişin annemde veya annesinde yiyo gelip beni alıyo
sevinirim oku yorum yap bakim
kızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya
Bikini konusunu kapatmışsınız ama bende fikrimi söyleyeyim :) Bende normal bikiniden hoşlanıyorum ama bu aralar şortlular gözüme çok takılıyor bitane şortlu alabilirim. ve küçük göğüsler için straplez çok daha iyi :))
benso 3 aydır yine ing. kursuna devam ettiğim için akşam yemekleimiz olmuyo, sevgilim ya iş çıkışı annesine gidiyo yemeğini yiyip bei almayageliyo, yada benim anneme gidiyo orda yiyo. uzun zamandır yemek yapmıyorum. Çok özledim yemek yapmayı, bu hafta bitiyo kurs inşallah ilk iş yemek yapıcam :))
aa çok beğendim ben bunuugüle güle giy :)))
ilahi nektar yok anam yok yiyo yemezmi...et hastası..et ışındakilere pek bakmıyor...
baksa bile mutlaka yemekte et olcak..
dürüm söylüyo veya lahmacun veya kokoreç veya tost veya kebap çeşitleri..
bunları gel senden ondan sor
evet cnm her erkek böyle olmaz...eşim bana diyor bazen oh diyo bldun benim gibi kocayı diyor yemek yaptırmıyorum sana diyor
eski işyerimde de diyorlardı öyle koca herkse diyorlardı.düşünme derdim yok rahatım evet.
baazı erkeklerden işten geldim hazır olsun isterler
ben akşam ing kursunda olduğum için işten çkmadan salatayla geçiştriyorum bizim yemekhaneye söylüyorum yapıyolar.eve gittiğimde saat 10 oluyo . o saatte yemek zaten hoş değil ondan yemiyorum.arsem sen yemek yemiyomusunHep eşin için demişin annemde veya annesinde yiyo gelip beni alıyo
nabersin zuzuşş
bu kadar sık dışardan yiyerek nasıl ev ekonomisi yapmayı planlıyosunuz? yani ben şahsen dışarda yemekten en çok maddi açıdan rahatsız ouyorum. yazık günah dışarda yenilen yemekle en az 2 haftalık erzak alınır eve. tatlım benden tavsiye kanka biliyosun beni, böyle kenera para koyamazsınız, yarın öbürgün sende işten çıkıyosun yine aksilik olurda iş bulamazsan kenera 3 kuruş koyuş olmanın faydalarını o zaman anlarsın.
Senin açından iyi hoşta sağlık açısından eşin hiçte iyi yapmıyor sürekli dışardan yemek hiç iyi bişey değil arada sulu yemek yemesi lazım
hımm anladım süpercim, sen de evde daha çok et yemekleri yap
öyle öyle alışır evde yemeye
dışarıdaki yemekler evdekilerin yerini tutmuyo bana göre :26:
nabersin zuzuşş
ayy çok lezzetli görünüyooEki Görüntüle 213776
ETSU YEMEĞİM
Malzemeler: 2 tane parça et aldım
bir güzel tavada sıvıyağ eşliğinde kızarttım sonra kızardıktan sonra düdüklüye koyup haşladım haşlandıktan sonra didikledim tel tel diğer yandan tencereye sıvıyağ koydum 2 yemek kaşığı salça biraz biber salçasıda kattım sonra göz kararı su koydum sıcak su ve sonra didiklediğim etleri koydum biraz kimyon karabiber tuz ekledim hepsi bu
dalyan köfte tarifini alayımbak eğer kıymalı birşey diyosan benim favorim dalyan köftedir :))yok parça et diyosan şöyle güzel biftek yapılabilir.kuşbaşı et diyosanda mantarlı et sote favorim.
evet asla tutmuyo biz çok yerdik dışardan ama şimdi azalttık maddi açıdan çok harcamaya başladık bi yemeğe gidiyoruz 40-50 den aşağı tutmuyohımm anladım süpercim, sen de evde daha çok et yemekleri yap
Dışarıdaki yemekler evdekilerin yerini tutmuyo bana göre :26:
Nabersin zuzuşş
Eki Görüntüle 213776
etsu yemeğim
malzemeler: 2 tane parça et aldım
bir güzel tavada sıvıyağ eşliğinde kızarttım sonra kızardıktan sonra düdüklüye koyup haşladım haşlandıktan sonra didikledim tel tel diğer yandan tencereye sıvıyağ koydum 2 yemek kaşığı salça biraz biber salçasıda kattım sonra göz kararı su koydum sıcak su ve sonra didiklediğim etleri koydum biraz kimyon karabiber tuz ekledim hepsi bu
Eki Görüntüle 213777
alın size ev yapımı tavuk döner:)
menümde ev yapımı tavuk döner vardı sizlerle paylaşmak istedim yine.....
ben denemek için malzemeyi az tuttum
Malzemeler: 4 adet tavuk göğsü
salça,tuz,yoğurt,karabiber
isteğe göre kekik maydonazda koydum azıcık denemek için.
Yapılışı:Tavuk gögüslerini kasaba incelttirdim sonra streç filime enine koydum üzerine saçla,tuz,karabiber,kekik ve maydonozu karıştırıp tavuk gögüslerinin üzerine sürdüm ve rula şekli sarıp buzluğa koydum 3-4 saat bekletin ama ben bir gün önceden yapmıştım bir gün beklemiş oldu sonra buzluktan çıkartıp ince ince kesip teflon tavaya koyup kızarttım biraz sıvıyap koyun tavaya .....afiyet olsun....
hımm anladım süpercim, sen de evde daha çok et yemekleri yap
dışarıdaki yemekler evdekilerin yerini tutmuyo bana göre :26:
nabersin zuzuşş
Eki Görüntüle 213777
alın size ev yapımı tavuk döner:)
menümde ev yapımı tavuk döner vardı sizlerle paylaşmak istedim yine.....
Ben denemek için malzemeyi az tuttum
malzemeler: 4 adet tavuk göğsü
salça,tuz,yoğurt,karabiber
isteğe göre kekik maydonazda koydum azıcık denemek için.
Yapılışı:tavuk gögüslerini kasaba incelttirdim sonra streç filime enine koydum üzerine saçla,tuz,karabiber,kekik ve maydonozu karıştırıp tavuk gögüslerinin üzerine sürdüm ve rula şekli sarıp buzluğa koydum 3-4 saat bekletin ama ben bir gün önceden yapmıştım bir gün beklemiş oldu sonra buzluktan çıkartıp ince ince kesip teflon tavaya koyup kızarttım biraz sıvıyap koyun tavaya .....afiyet olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?