2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sevinirim oku yorum yap bakim

bence de keşke terzi işi yerine kahvaltıyı söyleseydin canım
hayırlısı olsun

kızlar full aralıksız hergün yemek yapıyormusunuz gercekten ya

bizde yemeği eşim yapıyo ama yapıyo hergün, bn de diyorum biraz fazla yap bi gün yemek yeriz diğer güne birazı kalır başka basit şeylerle geçştirrz, 2 gün çıkar aradan
yok olmaz dio
ii yap dedim ben de

yaa elfi, strapless bikiniler küçük göğüslerde duruyor mu? bana sanki düşer gibi geliyor

ben kursu iyice saldım

aa çok beğendim ben bunuu güle güle giy :)))

teşekkür ederim canım :)

benimki de öyle ya illa et olucak ama ben de hiç sevmem eti :84::84:

Senin açından iyi hoşta sağlık açısından eşin hiçte iyi yapmıyor sürekli dışardan yemek hiç iyi bişey değil arada sulu yemek yemesi lazım

arsem sen yemek yemiyomusunHep eşin için demişin annemde veya annesinde yiyo gelip beni alıyo
ben akşam ing kursunda olduğum için işten çkmadan salatayla geçiştriyorum bizim yemekhaneye söylüyorum yapıyolar.eve gittiğimde saat 10 oluyo . o saatte yemek zaten hoş değil ondan yemiyorum.

çok pahalı degilki ya 10 tl oluyor genelde maaş yatınca 20 oluyor

1,5 tl tavuk döner misal
iki lahmacun 3 tl

dürüm 3,5 tl böyle fiyatlar

ETSU YEMEĞİM

Malzemeler: 2 tane parça et aldım
bir güzel tavada sıvıyağ eşliğinde kızarttım sonra kızardıktan sonra düdüklüye koyup haşladım haşlandıktan sonra didikledim tel tel diğer yandan tencereye sıvıyağ koydum 2 yemek kaşığı salça biraz biber salçasıda kattım sonra göz kararı su koydum sıcak su ve sonra didiklediğim etleri koydum biraz kimyon karabiber tuz ekledim hepsi bu

Senin açından iyi hoşta sağlık açısından eşin hiçte iyi yapmıyor sürekli dışardan yemek hiç iyi bişey değil arada sulu yemek yemesi lazım

hiç sorma minnacık midesi var masadan hemen kalkar herzaman..

zorla bazen çorba içirtiyorum..

şundan da dene super diyorum yok anam bildgnden şaşmıyor..

benim yediklerme bazen diyo ay onu nasıl yiyon falan oluyor bazende ben ona

Süperle cemre aynı

Ay ben 1 senedir kocama yemek yapayım diye yırtınıyom Güzel güzel sofralar hazırlayım,bana yemekler için mersi desin, güzel sözler sölesin

Cemrecim benim göğüsler için yok desem daha iyi.. Ben aldığım yerde içine sünger koyduruyorum boyundanda bağlayınca düşme korkusu yaşamıyorum.
Of ya şu göğüs olayına bi çözüm yokmu bide görümcemlerle gidiyoruz onunkiler kocaman kesin dalga geçer gıcık

alın size ev yapımı tavuk döner:)

menümde ev yapımı tavuk döner vardı sizlerle paylaşmak istedim yine.....

ben denemek için malzemeyi az tuttum

Malzemeler: 4 adet tavuk göğsü
salça,tuz,yoğurt,karabiber
isteğe göre kekik maydonazda koydum azıcık denemek için.

Yapılışı:Tavuk gögüslerini kasaba incelttirdim sonra streç filime enine koydum üzerine saçla,tuz,karabiber,kekik ve maydonozu karıştırıp tavuk gögüslerinin üzerine sürdüm ve rula şekli sarıp buzluğa koydum 3-4 saat bekletin ama ben bir gün önceden yapmıştım bir gün beklemiş oldu sonra buzluktan çıkartıp ince ince kesip teflon tavaya koyup kızarttım biraz sıvıyap koyun tavaya .....afiyet olsun....

ayy çok lezzetli görünüyoo yada ben çok acıktımm

bak eğer kıymalı birşey diyosan benim favorim dalyan köftedir :))yok parça et diyosan şöyle güzel biftek yapılabilir.kuşbaşı et diyosanda mantarlı et sote favorim.
dalyan köfte tarifini alayım
hımm anladım süpercim, sen de evde daha çok et yemekleri yap
öyle öyle alışır evde yemeye
Dışarıdaki yemekler evdekilerin yerini tutmuyo bana göre :26:

Nabersin zuzuşş
evet asla tutmuyo biz çok yerdik dışardan ama şimdi azalttık maddi açıdan çok harcamaya başladık bi yemeğe gidiyoruz 40-50 den aşağı tutmuyo

değişik bi tarif sağol zuzu denemek lazım lezzetlimi

anam yemegin üzerinede adını yazmış tarif çalmasınlar diye

hımm anladım süpercim, sen de evde daha çok et yemekleri yap
öyle öyle alışır evde yemeye
dışarıdaki yemekler evdekilerin yerini tutmuyo bana göre :26:

nabersin zuzuşş

evt ya insan özlüyo ev yemeklerini zaten öğlen hazır yeniyo akşamda diyosun şöle sulu yemek yiyim ben çok sevmiyorum dışarı yemeğini arada yiyoruz tabi.

yavrum benm yaa..marifetli adaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…