anam yemegin üzerinede adını yazmış tarif çalmasınlar diye
iyiyim bitanem sen nasılsın
biz öyleyiz şimdi, her yemeğime bayılır..över, güzel sözler söyler ben de coşarım daha çok yaapsım gelirSüperle cemre aynı
Ay ben 1 senedir kocama yemek yapayım diye yırtınıyomGüzel güzel sofralar hazırlayım,bana yemekler için mersi desin, güzel sözler sölesin
ben akşam ing kursunda olduğum için işten çkmadan salatayla geçiştriyorum bizim yemekhaneye söylüyorum yapıyolar.eve gittiğimde saat 10 oluyo . o saatte yemek zaten hoş değil ondan yemiyorum.
Senin açından iyi hoşta sağlık açısından eşin hiçte iyi yapmıyor sürekli dışardan yemek hiç iyi bişey değil arada sulu yemek yemesi lazım
iyiyim bitanem sen nasılsın
Süperle cemre aynı
Ay ben 1 senedir kocama yemek yapayım diye yırtınıyomGüzel güzel sofralar hazırlayım,bana yemekler için mersi desin, güzel sözler sölesin
ben de iyim canım, yoğunum bugün canım da sıkıldı..
biz öyleyiz şimdi, her yemeğime bayılır..över, güzel sözler söyler ben de coşarım daha çok yaapsım gelir
Eki Görüntüle 213777
alın size ev yapımı tavuk döner:)
menümde ev yapımı tavuk döner vardı sizlerle paylaşmak istedim yine.....
ben denemek için malzemeyi az tuttum
Malzemeler: 4 adet tavuk göğsü
salça,tuz,yoğurt,karabiber
isteğe göre kekik maydonazda koydum azıcık denemek için.
Yapılışı:Tavuk gögüslerini kasaba incelttirdim sonra streç filime enine koydum üzerine saçla,tuz,karabiber,kekik ve maydonozu karıştırıp tavuk gögüslerinin üzerine sürdüm ve rula şekli sarıp buzluğa koydum 3-4 saat bekletin ama ben bir gün önceden yapmıştım bir gün beklemiş oldu sonra buzluktan çıkartıp ince ince kesip teflon tavaya koyup kızarttım biraz sıvıyap koyun tavaya .....afiyet olsun....
zuzu senin kocan çok şanslı
valla şanslımı şansızmı bilmiyorum artık
aaaaaben beceriksz degilim istem dışı eşim istemiyor yemek yaaa
topiğin başlarına gidin bakim şunu yaptım diye yazıyordum neler yapmışım okuyun lütfen gayet beceriklyim ben valla hiç ummadıgım kadar..
eşim heryerde övüyo beni abi diyo senin yemegin bir başka diyo..bir anam birde sen güzel yemek yapıyorsun diyor
benim zavallı kontumu düşün
sabah diyoki bana
''cemre kedi maması azaldı diye koşa koşa gider mama alırsın, bi gün de şu zavallı eşime bişey yapiym desene''
ben de gel dedim sana güzel bi kahvaltı ısmarliim, yok ben senin yapmanı istiyorum ama dedi, konttan aldığım parayla konta kahvaltı ısmarlicaktım sonra gittik kahvaltıya hesabı da o ödedi
en iyi ahçılar yengeç burcundan çıkarmış yani ben...
aaaaaben beceriksz degilim istem dışı eşim istemiyor yemek yaaa
topiğin başlarına gidin bakim şunu yaptım diye yazıyordum neler yapmışım okuyun lütfen gayet beceriklyim ben valla hiç ummadıgım kadar..
eşim heryerde övüyo beni abi diyo senin yemegin bir başka diyo..bir anam birde sen güzel yemek yapıyorsun diyor
yok sen yaparsın beceriklisin cemrem ben biliyorummmm
o zaman topikin en beceriksizi benim
süperim ben dedim süperle ben azcık beceriksiziz diye ama zaten musakka bile yapan bi insan beceriksiz olamaz şakasına demiştim
ben bi cok konu da çok becerikliyim ama yemek ütü temizlik imkansız bnm için :) yavaş yavaş başladım ama
mesela benim bahçem var bildiğiniz domates patlıcan maydanoz şeklinde, eşim elini sürmez, ben kazdık ektim falan ama hiç üşenmem ama bi makarna haşlamak zor gelir
bide aslan....................
en iyi ahçılar yengeç burcundan çıkarmış yani ben...
yeteneklerimle uyuşmuyor :))
kızlar ben kaçtım bahçemi suliym gdip :))) hoşçakalınn
aaa öylemiymiiişben de yengecim de
anladım cnm
aynen ablam aslan çok lezzetli yapıyor taktiklri çok bana söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?