2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyiyim bitanem sen nasılsın

ben de iyim canım, yoğunum bugün canım da sıkıldı..
Süperle cemre aynı

Ay ben 1 senedir kocama yemek yapayım diye yırtınıyom Güzel güzel sofralar hazırlayım,bana yemekler için mersi desin, güzel sözler sölesin
biz öyleyiz şimdi, her yemeğime bayılır..över, güzel sözler söyler ben de coşarım daha çok yaapsım gelir

ben akşam ing kursunda olduğum için işten çkmadan salatayla geçiştriyorum bizim yemekhaneye söylüyorum yapıyolar.eve gittiğimde saat 10 oluyo . o saatte yemek zaten hoş değil ondan yemiyorum.

ay sadece salata mı :)) benim de öyle bi şansım olsa keşke
geçen gün eşim yoktu hiç yemek yemedim, o ısrar etmese hiç bi akşam yemem zorla yediriyor

Senin açından iyi hoşta sağlık açısından eşin hiçte iyi yapmıyor sürekli dışardan yemek hiç iyi bişey değil arada sulu yemek yemesi lazım

süper ve ben azcık beceriksiziz galiba ://

iyiyim bitanem sen nasılsın

zuzummm

Süperle cemre aynı

Ay ben 1 senedir kocama yemek yapayım diye yırtınıyom Güzel güzel sofralar hazırlayım,bana yemekler için mersi desin, güzel sözler sölesin

aynı değiliz de benziyoruz süper arada yapıyor. ama ben??

ben de iyim canım, yoğunum bugün canım da sıkıldı..

biz öyleyiz şimdi, her yemeğime bayılır..över, güzel sözler söyler ben de coşarım daha çok yaapsım gelir

valla benimde öyle yoğunluktan kafam döndü yaaa

zuzu senin kocan çok şanslı

aaaaa ben beceriksz degilim istem dışı eşim istemiyor yemek yaaa

topiğin başlarına gidin bakim şunu yaptım diye yazıyordum neler yapmışım okuyun lütfen gayet beceriklyim ben valla hiç ummadıgım kadar..

eşim heryerde övüyo beni abi diyo senin yemegin bir başka diyo..bir anam birde sen güzel yemek yapıyorsun diyor

valla şanslımı şansızmı bilmiyorum artık

benim zavallı kontumu düşün
sabah diyoki bana
''cemre kedi maması azaldı diye koşa koşa gider mama alırsın, bi gün de şu zavallı eşime bişey yapiym desene''

ben de gel dedim sana güzel bi kahvaltı ısmarliim, yok ben senin yapmanı istiyorum ama dedi, konttan aldığım parayla konta kahvaltı ısmarlicaktım sonra gittik kahvaltıya hesabı da o ödedi

sus yalan söyleme

yok sen yaparsın beceriklisin cemrem ben biliyorummmm

o zaman topikin en beceriksizi benim
süperim ben dedim süperle ben azcık beceriksiziz diye ama zaten musakka bile yapan bi insan beceriksiz olamaz şakasına demiştim

ben bi cok konu da çok becerikliyim ama yemek ütü temizlik imkansız bnm için :) yavaş yavaş başladım ama
mesela benim bahçem var bildiğiniz domates patlıcan maydanoz şeklinde, eşim elini sürmez, ben kazdık ektim falan ama hiç üşenmem ama bi makarna haşlamak zor gelir

anladım cnm

bide aslan....................

aynen ablam aslan çok lezzetli yapıyor taktiklri çok bana söylüyo

aaa öylemiymiiiş ben de yengecim de

biryerde okumuştum evlence hak verdim..

ben bekarken mutfak yolu bilmezdim evlence tariflerle başladım yapmaya adım adım yapıyordum her malzameyi..

yapamam sanıyordum ne yaptıysam güzel oldu herkes begenmişti yemeklerimi..

dedim ne yetenkler varmışda haberim yokmuş dedim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…