2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay nolur artık yarın aranıza bi katılayım yaa. sadece okuyorum kimse yokken cevap yazmak da gelmiyor içimden. zaten konular kapanmış oluor inş. yarın başka bi iş çıkmazsa 2 ye kadar falan evdeyim yarın gelicem ama tabi eşim çalışıyorsa. çalışmayacaksa yine bana kk yok

hiç yoksun artık gercekten :26:
umarım yarın gelirsin canım :))

[SUB][/SUB]
hiç yoksun artık gercekten :26:
umarım yarın gelirsin canım :))

sorma canım ya ev otel gibi oldu yatmaya geliyoruz sadece kaç gündür. kursta da bazen giriyorum ama yazmaya fırsat bulamadan çıkıyorum. yapılcak bi dünya iş var. eşim çağırdı yanıma gel diye yok istemem dedim. Bugün bari bi toparlanayım ütü falan var off yemek de yapıcam. mercimek çorbası. pirinç pilavı somon balığı ve salata yapim diyorum ama eşim 1 e doğru gelecek. o saatte bu kadar yemek yenir mi....belki pilavı yapmam...ayy nası canım çekti şimdi acıkmışım bi salata yapim bari kendime
senden naber cnm napıosun?

çok yoruyorsun kendini anlaşılan, dikkat et canım kendine, atıştır en azından bişeyler
ben bildiğin gibi yaa yeni bişey yok izindeyim evdeyim, eşimde ders calışıyor sıkılıyorum bu aralar

çok yoruyorsun kendini anlaşılan, dikkat et canım kendine, atıştır en azından bişeyler
ben bildiğin gibi yaa yeni bişey yok izindeyim evdeyim, eşimde ders calışıyor sıkılıyorum bu aralar

ya işyerinde yorulmuyorum da oraya buraya gidiyoruz falan pek eve uğrayamadım. yazın sıkılıyorsan bi dil kursuna falan girsene cnm sen de çalışmak için bu ara hem ihtiyaç vardır. hem de sen de oyalanırsın.

ya işyerinde yorulmuyorum da oraya buraya gidiyoruz falan pek eve uğrayamadım. yazın sıkılıyorsan bi dil kursuna falan girsene cnm sen de çalışmak için bu ara hem ihtiyaç vardır. hem de sen de oyalanırsın.

yazın burda olmicam ama canım giremem bu yüzden, bir de kurslar az veriyor, geçici süre çalışmaya daha da az veriyor
sürekli işim kurs olsa, tabiki kalkar giderim ama bu şekilde bu sıcakta gidip çalışmaya değmez

nektarcığım işallah eşinle aranızı düzeltirsiniz çabucak daha fazla sürmez bu küslüğünüz.

bolcüğüm eşin düşüncesiz davranmış.sana sorsaydı bir hem bebek var hem çalışıyosun haftaiçi yatılı misafir gelecek olanlardamı bu kadar düşüncesiz bence bundan sonra sana sormadan misafir kabul etmesin.

sirkenciğim geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine

sağol canım bir ara açıktı pc girmiştim ama yazamadan uyumuşum

gündüz kayınvalidem geldi çorba yemek filan yaptı beni eşimi doyurdu gitti. Akşam da bizimkiler geldiler; onlr da yemek filan getirmişler; ben de ilaçların ve gün boyu aldığım şefkatin etkisiyle açıldım; ayaktayım şimdilki. Dr 3 günlük rapor yazdı yarın giderim diyordum ama yok dinlensem iyi olacak. Malum haftaya da düğünümüz var iyice enerji toplamam lazım.

geçmiş olsun cnm. hazır raporun da varken gitme tabi ki işe falan. dinlenmeden geçmiyor bu hastalık ya...

günaydın kızlarrr... herkese hayırlı, huzurlu bir gün diliyorum.

dün Muhteşem Yüzyıl yüzünden uykusuz kaldım, ne saçma bir sondu ya bu akşam erkenden uyumayı düşünüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…