2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar
çok yorgunum saçımı bile yapasım olmadı toplayıp çıktım hayırdır zuzuş ne oldu kayınaniş hediyemi almamış yoksa

güna pozitif başla cnm ya..hayırdır ne oldu

günaydın kızlar
çok yorgunum saçımı bile yapasım olmadı toplayıp çıktım hayırdır zuzuş ne oldu kayınaniş hediyemi almamış yoksa

espirin komik ama gülemiyorum funda Otobüste amcanın biri bana çattı da...herkes ortaya yığılmış bende arkaya yakın biyerde arkimle konuşuyoz...benim arkam boş..çok rahat bi şekilde geçebiliyolar arkaya..adam bana çattı neden gitmiyomuşum arkaya...dedim buyrun geçin bana ne sölüyonuz ben engel değilimki...çok rahat geçiliyo arkamdan....kendi bile o cüsseyle rahatça geçti...çataçat kavga ediyo benmle ya...terbiyesiz dedi bana...töbe töbe dedim uzatmadım sustum...

yalnız bırakmamışlar güzel yemeğinde varsa raporunda varken gitme dinlen canım

ay bu mu dersi morelini bozan bunlar normal şeyler canım..

adamın kafası bozuk sana çatmıştır

aman canım boşver deli dolu kafana takma ben olsam bende sinirlenirdim ama asıl terbiyesiz olan sizsiniz derdimsöylemesem çatlardımsen onu boşverde ne almış kaynanan

ay bu mu dersi morelini bozan bunlar normal şeyler canım..

Adamın kafası bozuk sana çatmıştır

valla koca otobüsün içinde hiçde hoş olmuyor..bu yaşıma kadar böle bişey yaşamadım
Bide yaşlı ya çok küstah....sus terbiyesiz dedi bana...dalcaktım adamada yaşına dua etsin

Eşim sesim kötü gelnce sodu anlttım..yarın bende gelcem seninle...göster bakalım kimmiş dedi Bide küfür etti

aman canım boşver deli dolu kafana takma ben olsam bende sinirlenirdim ama asıl terbiyesiz olan sizsiniz derdimsöylemesem çatlardımsen onu boşverde ne almış kaynanan

12 kaşık 12 çatal 6 tatlı çatalı desenleri çok hoş...pasta kesme aparatı...tahta kaşık
2 tanede tşört

bende gecen muavinle tartışmıştım sabah sabah..ilerleylim ilerleyim diye bagıroyrlar ya..
bende ilerlememştm yermi var snki..

bana demez mi hanfendi ilerleylm dedi..nerye ilerleyeyim ya dedim.
yermi var dedim..terslerdim çoçgu sende haklısın ddi sustu:82:

günaydınnnnnnn. Şaşırdınız dimi beni görünce :)))))

zuzuş bırak yaa allahın delisi çatacak yer aramış sen denk gelmişsin. oluyor öyle bazen. dün de bizim dolmuşta kadının biri önden inen bi adama bağırdı onlar bi ton laf dalaşına girdiler. Gerçi önden inilmez tabi kadın haklı ama yine de o kadar abartmasına gerek yoktu.

zuzuzcuğum boşver var öle dengesizler var banada oldu tramvayda ben susmadım çatır çatır laf söyledim

hadi yine iyisin güle güle kullna hediyelerini

Ayşecim hoşgeldin nasılsın tatlım

hoşbulduk filiz iyiyim valla az uyumama rağmen uykumu da aldım börek yapıcam birazdan kahvaltıya.
Her zamanki gibi işe gitmiceğim için erken uyandım yatayım mı dedim baktım uykum yok vazgeçtim.
bugün ilk defa balkonda yattım. Börtü böcek gelir falan diye çok korkuyorum ama yaa zorla yatırdı eşim. Ben senin için içerde yatıyorum sen de benim için balkonda yat diyor

12 kaşık 12 çatal 6 tatlı çatalı desenleri çok hoş...pasta kesme aparatı...tahta kaşık
2 tanede tşört
ohh hadi iyisin tişörtler güzelmi bari

alisha nasıl yattın kız balkonda korkmadınmı benim eşimde diyo balkon acayip serin aşkım balkonda yatalım diyo ben korkuyorum böcek falan gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…