2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ohh hadi iyisin tişörtler güzelmi bari

alisha nasıl yattın kız balkonda korkmadınmı benim eşimde diyo balkon acayip serin aşkım balkonda yatalım diyo ben korkuyorum böcek falan gelir diye

ne biliyim cnm kaç gündür niyetleniyorum yatayım diye. hazırlıyorum her şeyi yatıyorum 10 dk. sonra içeri kaçıyorum yine. Bu sefer nasıl oldu ben de anlamadım. Utanıyorum ama bir de ani bir randevu gerçekleşti orada

hadikız ya biri görürse balkonda olurmu bu işlerkomşun oluyummu alisha

hadikız ya biri görürse balkonda olurmu bu işlerkomşun oluyummu alisha

buyur gel üst komşum ol ama. bizim üsttekiler pis :))
cnm yaa saat 2ydi zaten biz yattığımızda. bi de balkonun tam önünde bi ağaç var zaten bütün balkonu kapatıyor. E zaten karanlık. Üstümü de örttüm...öyle garip bi şey oldu işte

değişik bi fantazi olmuş size:94:

adaşım açık hava fantezisi yapmış seninki kimsecikler görmez bence de, heyecanlı olmuştur

günaydın kızlar nasılsınız
canım yaa dün gece mesajına cevap yazamadım çok geç gördüm ( kusura bakma

boşver diyesi geliyo insanın ama etkileniyo yine de
tüm günün enerjisini emiyo böyle kötü olaylar eşin de uğraşmasın hiç terbiyesiz işte..
12 kaşık 12 çatal 6 tatlı çatalı desenleri çok hoş...pasta kesme aparatı...tahta kaşık
2 tanede tşört
seviyo seni kadın yaaa :)))) keşke azıcık ucundan benim kaynanam da böyle olsaydıı

Alişam, ben de hep özenirim balkonda yatanlara ama yok ben uyuyamam sanki yaa

ay günaydın da dememişim
tünaydın oldu gerçi, geç kaldım çok bugün işe de topike de
günaydınlaaar

:78: :78: ay kendimi düşündüm, bizim balkonda mümkünü yok öpücük bile gerçekleşmez

günaydın cnmm evet geç kaldın bugün. ya ben de hayatta yatamam balkonda diyordum ama deneyince gördüm hiç de fena değilmiş. ama tabi yatağın gibi yumuşacık ve rahat olmuyor. Yine de serinliği ve ferahlığı güzel ama.

Cnm niye öyle diyorsun belli olmuyor bu işler balkonda da olurrrr başka yerde de üstelik işin ilginci benim canım istedi ben başlattım yoksa uyuyordu beyfendi resmen uyandırdım adamı.

sizde ne vae ne yok kocişle durumlar nasıl hafiften konuşmalara başlamışsınız???

değişik bi fantazi olmuş size:94:

EVET CANM...SABAHIMIN İÇİNE ETTİ RESMEN

SEVİYO MAŞALLAH O ÖYLE OLDUKÇA BENDE NASIL SÖLÜCEZ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ÇOK KARARSIZIM ANNEME SORUCAM :97:

:89::89:
....

bizim balkon müsait aslında ama alt komşularımız hacı hoca hep. sesimiz gider falan cıkk olmaz

EVET CANM...SABAHIMIN İÇİNE ETTİ RESMEN

SEVİYO MAŞALLAH O ÖYLE OLDUKÇA BENDE NASIL SÖLÜCEZ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ÇOK KARARSIZIM ANNEME SORUCAM :97:

ya mesela bi gün önceden yemek yapsan bugün benim yemeğim var evde biz evde yiyielim falan desen öyle öyle alıştırsan acaba??? İyi güzel sevmesi de harika herkesin başına böyle bi kaynana inş. ama artık evlerinizin ayrı olduğunu bilmesi lazım annen ne dicek bakalım sor tabi ona da

ayrıca da ne gülüyon kız sen alıştırdın zuzu bizi bunlara walla suçlusun

evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.

nektar barıştınızmı naptınız?

iyi etmişnodanı falan toplasaydın ortalıkta bişey bırakmasaydın ayy benim aklım hep evde kalırdı:18:

evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.

nektar barıştınızmı naptınız?
iyi yapmışsın walla. madem habersiz çağırıyor işlerini de eşin yapacak tabi. ne kadar kalacaklardı cnm?
zuzu yaa deneyince derken balkon serin falan ondan bahsediyorum yaaaaaaaaa
bizim balkon müsait aslında ama alt komşularımız hacı hoca hep. sesimiz gider falan cıkk olmaz

aman canım sessiz yapıcaksın o zaman balkon da müsaitmiş ne güzel

dr oetker vitalis meyveli bunu denedinizmi hiç eşime nestle al dedim bunu almış dr daha iyi diyetadını beğendim fena değil

iyi etmişnodanı falan toplasaydın ortalıkta bişey bırakmasaydın ayy benim aklım hep evde kalırdı:18:

evt cnm benimde aklım evde zaten yok hiçbişe yok odamı falanda kapattım zaten bakalım(

valla cnm bilmiyoruz soramamış eşim umarım giderler bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…