ohh hadi iyisintişörtler güzelmi bari
alisha nasıl yattın kız balkonda korkmadınmı benim eşimde diyo balkon acayip serin aşkım balkonda yatalım diyo ben korkuyorum böcek falan gelir diye
ne biliyim cnm kaç gündür niyetleniyorum yatayım diye. hazırlıyorum her şeyi yatıyorum 10 dk. sonra içeri kaçıyorum yine. Bu sefer nasıl oldu ben de anlamadım. Utanıyorum ama bir de ani bir randevu gerçekleşti orada
hadikız ya biri görürse balkonda olurmu bu işler komşun oluyummu alisha
buyur gel üst komşum ol ama. bizim üsttekiler pis :))
cnm yaa saat 2ydi zaten biz yattığımızda. bi de balkonun tam önünde bi ağaç var zaten bütün balkonu kapatıyor. E zaten karanlık. Üstümü de örttüm...öyle garip bi şey oldu işte
canım yaa dün gece mesajına cevap yazamadım çok geç gördümgünaydın kızlar nasılsınız
boşver diyesi geliyo insanın ama etkileniyo yine devalla koca otobüsün içinde hiçde hoş olmuyor..bu yaşıma kadar böle bişey yaşamadım
Bide yaşlı ya çok küstah....sus terbiyesiz dedi bana...dalcaktım adamada yaşına dua etsin
Eşim sesim kötü gelnce sodu anlttım..yarın bende gelcem seninle...göster bakalım kimmiş dediBide küfür etti
seviyo seni kadın yaaa :)))) keşke azıcık ucundan benim kaynanam da böyle olsaydıı12 kaşık 12 çatal 6 tatlı çatalı desenleri çok hoş...pasta kesme aparatı...tahta kaşık
2 tanede tşört
Alişam, ben de hep özenirim balkonda yatanlara ama yok ben uyuyamam sanki yaahoşbulduk filiz iyiyim valla az uyumama rağmen uykumu da aldım börek yapıcam birazdan kahvaltıya.
Her zamanki gibi işe gitmiceğim için erken uyandımyatayım mı dedim baktım uykum yok vazgeçtim.
bugün ilk defa balkonda yattım. Börtü böcek gelir falan diye çok korkuyorum ama yaa zorla yatırdı eşim. Ben senin için içerde yatıyorum sen de benim için balkonda yat diyor
ne biliyim cnm kaç gündür niyetleniyorum yatayım diye. hazırlıyorum her şeyi yatıyorum 10 dk. sonra içeri kaçıyorum yine. Bu sefer nasıl oldu ben de anlamadım. Utanıyorum ama bir de ani bir randevu gerçekleşti orada
ay günaydın da dememişim
tünaydın oldu gerçi, geç kaldım çok bugün işe de topike de
günaydınlaaar
:78: :78: ay kendimi düşündüm, bizim balkonda mümkünü yok öpücük bile gerçekleşmez
buyur gel üst komşum ol ama. bizim üsttekiler pis :))
cnm yaa saat 2ydi zaten biz yattığımızda. bi de balkonun tam önünde bi ağaç var zaten bütün balkonu kapatıyor. E zaten karanlık. Üstümü de örttüm...öyle garip bi şey oldu işte
değişik bi fantazi olmuş size:94:
boşver diyesi geliyo insanın ama etkileniyo yine de
tüm günün enerjisini emiyo böyle kötü olaylareşin de uğraşmasın hiç terbiyesiz işte..
seviyo seni kadın yaaa :)))) keşke azıcık ucundan benim kaynanam da böyle olsaydıı
naptın canım misafirlerin geldimi
günaydın cnmm evet geç kaldın bugün. ya ben de hayatta yatamam balkonda diyordum ama deneyince gördüm hiç de fena değilmiş. ama tabi yatağın gibi yumuşacık ve rahat olmuyor. Yine de serinliği ve ferahlığı güzel ama.
Cnm niye öyle diyorsunbelli olmuyor bu işler balkonda da olurrrr başka yerde de üstelik işin ilginci benim canım istedi ben başlattım yoksa uyuyordu beyfendi resmen uyandırdım adamı.
sizde ne vae ne yok kocişle durumlar nasıl hafiften konuşmalara başlamışsınız???
EVET CANM...SABAHIMIN İÇİNE ETTİ RESMEN
SEVİYO MAŞALLAHO ÖYLE OLDUKÇA BENDE NASIL SÖLÜCEZ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ÇOK KARARSIZIM ANNEME SORUCAM :97:
evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.
nektar barıştınızmı naptınız?
iyi yapmışsın walla. madem habersiz çağırıyor işlerini de eşin yapacak tabi. ne kadar kalacaklardı cnm?evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.
nektar barıştınızmı naptınız?
zuzu yaa deneyince derken balkon serin falan ondan bahsediyorum yaaaaaaaaa:89::89:
....
bizim balkon müsait aslında ama alt komşularımız hacı hoca hep. sesimiz gider falancıkk olmaz
iyi etmişnodanı falan toplasaydın ortalıkta bişey bırakmasaydın ayy benim aklım hep evde kalırdı:18:
iyi yapmışsın walla. madem habersiz çağırıyor işlerini de eşin yapacak tabi. ne kadar kalacaklardı cnm?
zuzu yaa deneyince derken balkon serin falan ondan bahsediyorum yaaaaaaaaa
aman canım sessiz yapıcaksın o zaman balkon da müsaitmiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?