evt cnm benimde aklım evde zaten yok hiçbişe yok odamı falanda kapattım zaten bakalım(
valla cnm bilmiyoruz soramamış eşim umarım giderler bugün..
ya mesela bi gün önceden yemek yapsan bugün benim yemeğim var evde biz evde yiyielim falan desen öyle öyle alıştırsan acaba??? Iyi güzel sevmesi de harika herkesin başına böyle bi kaynana inş. Ama artık evlerinizin ayrı olduğunu bilmesi lazım annen ne dicek bakalım sor tabi ona da
ayrıca da ne gülüyon kız sen alıştırdın zuzu bizi bunlara walla suçlusun
iyi yapmışsın walla. Madem habersiz çağırıyor işlerini de eşin yapacak tabi. Ne kadar kalacaklardı cnm?
Zuzu yaa deneyince derken balkon serin falan ondan bahsediyorum yaaaaaaaaa
günaydın kızlar
dr oetker vitalis meyveli bunu denedinizmi hiç eşime nestle al dedim bunu almış dr daha iyi diyetadını beğendim fena değil
bu gece de mi kalıcaklarevt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.
nektar barıştınızmı naptınız?
konuşunca tartışıyoruz işte ayşamgünaydın cnmm evet geç kaldın bugün. ya ben de hayatta yatamam balkonda diyordum ama deneyince gördüm hiç de fena değilmiş. ama tabi yatağın gibi yumuşacık ve rahat olmuyor. Yine de serinliği ve ferahlığı güzel ama.
Cnm niye öyle diyorsunbelli olmuyor bu işler balkonda da olurrrr başka yerde de üstelik işin ilginci benim canım istedi ben başlattım yoksa uyuyordu beyfendi resmen uyandırdım adamı.
sizde ne vae ne yok kocişle durumlar nasıl hafiften konuşmalara başlamışsınız???
EVET CANM...SABAHIMIN İÇİNE ETTİ RESMEN
SEVİYO MAŞALLAHO ÖYLE OLDUKÇA BENDE NASIL SÖLÜCEZ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ÇOK KARARSIZIM ANNEME SORUCAM :97:
evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.
nektar barıştınızmı naptınız?
gece 11 e kadar ordayızki...aşağı inince eşim bırakmazki yemek yapayımSoram bakam ananm ne dicek :)
alışın alışın
Hee tabiii
canım hoşgeldin, naber :)
..
Ay bak bu konular moralimi düzeltiyo..akşam bizde balkon sefası yapalım barii
Benmkide diyo bigünde mutfk fantezisi yapalım aşkım diye :))) heee diyom k.çımıza çatal bıçak batsın ondan sonra
valla tatlım öyle az para gibi görünüyo gözüne ama işte o 3 tl yi kenara koysan her hafta ay sonunda 12 tl yapar. O 12 tl ile marketten neler neler alınır. böyle ufak hesaplarla para birikiyo, ben çok iyi anladım bunu. mesela bizim evde küçük bitane bozuk para kumbaramız var, cebimizdeki kuruşları falan şıkır şıkır etmesin diye hep oraya koyarız, orda bir para birikiyo anlatamam size, hayretler içinde kalıyoruz , bazen bir bakıyoruz 50 tl birikmiş. hemen bakkaldan bütünletiyoruz onu oldumu cebinde sarı sarı 50tl . sonra böyle böyle para biriktirmek zevk oluyo. hem zorlamıyoda, yani büyük parayı kenara koymak çok zor oluyo bide aklın kalıyo. o yüzden küçük deyip geçme.bu arada selam herkese, dün acil çıktım kusura bakmayın saatin farkında değildim, kursa yetişmem gerekti.çok pahalı degilki ya 10 tl oluyor genelde maaş yatınca 20 oluyor1,5 tl tavuk döner misal iki lahmacun 3 tldürüm 3,5 tl böyle fiyatlar
hoşgeldin undogünaydın kızlar
Benmkide diyo bigünde mutfk fantezisi yapalım aşkım diye :))) heee diyom k.çımıza çatal bıçak batsın ondan sonra
bu gece de mi kalıcaklar
canım walla dün telefonda bi konuştuk, tartıştık tabi yinebarışmadık yanisi (
konuşunca tartışıyoruz işte ayşamhafta sonu belli olucak herşey
ben bizim balkonda müsait değil diye olmaz dedim canım, herkes görür.. yol boyu birde
yoksa öpmem demem yani
kaynanana, hep böyle akıllı uslu, sevecen olsun inş
evet annene sor, ben de ikileme düşünce ilk anneme danışırım
valla tatlım öyle az para gibi görünüyo gözüne ama işte o 3 tl yi kenara koysan her hafta ay sonunda 12 tl yapar. O 12 tl ile marketten neler neler alınır. böyle ufak hesaplarla para birikiyo, ben çok iyi anladım bunu. mesela bizim evde küçük bitane bozuk para kumbaramız var, cebimizdeki kuruşları falan şıkır şıkır etmesin diye hep oraya koyarız, orda bir para birikiyo anlatamam size, hayretler içinde kalıyoruz , bazen bir bakıyoruz 50 tl birikmiş. hemen bakkaldan bütünletiyoruz onu oldumu cebinde sarı sarı 50tl . sonra böyle böyle para biriktirmek zevk oluyo. hem zorlamıyoda, yani büyük parayı kenara koymak çok zor oluyo bide aklın kalıyo. o yüzden küçük deyip geçme.bu arada selam herkese, dün acil çıktım kusura bakmayın saatin farkında değildim, kursa yetişmem gerekti.
mutfak olur mu yaaaa moralini düzeltebildiysek ne mutlu bize zuzuuuum Ben bu aralar baya istekliyim ama eşime fazla çaktırmıyorum alışmasın diye
hoşgeldin undo
Sevimli yaa
mutfak olur mu yaaaa moralini düzeltebildiysek ne mutlu bize zuzuuuum ben bu aralar baya istekliyim ama eşime fazla çaktırmıyorum alışmasın diye
Fundaaaaaaasen benle niye konuşmuyosun hiç özlemedin mi dünden beri
ben facede hep ç. dışıyım ki öyle ayarlı :26:ayy kıyamam ben sana canımmözlemezmiyimm sende benimle konuşmadın şaka bi yana dün face girdim konuşalım diye yoktun seni hiç yakalayamıyorum çevrim içiyken naptın canım telefonda niye tartıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?