2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gece 11 e kadar ordayızki...aşağı inince eşim bırakmazki yemek yapayım Soram bakam ananm ne dicek :)

alışın alışın

iyi yapmışsın walla. Madem habersiz çağırıyor işlerini de eşin yapacak tabi. Ne kadar kalacaklardı cnm?

Zuzu yaa deneyince derken balkon serin falan ondan bahsediyorum yaaaaaaaaa

Hee tabiii

günaydın kızlar

canım hoşgeldin, naber :)

..

Ay bak bu konular moralimi düzeltiyo..akşam bizde balkon sefası yapalım barii

Benmkide diyo bigünde mutfk fantezisi yapalım aşkım diye :))) heee diyom k.çımıza çatal bıçak batsın ondan sonra

dr oetker vitalis meyveli bunu denedinizmi hiç eşime nestle al dedim bunu almış dr daha iyi diyetadını beğendim fena değil

ben denedim cnm annem alırdı benim de ordan biliyorum güzeldir tadı gerçekten.
Böreğimi attım sonunda fırına. Peynirli-maydonozlu ve az peynirli-bol semizotlu iki çeşit yaptım

evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.

nektar barıştınızmı naptınız?
bu gece de mi kalıcaklar
canım walla dün telefonda bi konuştuk, tartıştık tabi yine barışmadık yanisi (

konuşunca tartışıyoruz işte ayşam hafta sonu belli olucak herşey
ben bizim balkonda müsait değil diye olmaz dedim canım, herkes görür.. yol boyu birde
yoksa öpmem demem yani

EVET CANM...SABAHIMIN İÇİNE ETTİ RESMEN

SEVİYO MAŞALLAH O ÖYLE OLDUKÇA BENDE NASIL SÖLÜCEZ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ÇOK KARARSIZIM ANNEME SORUCAM :97:
kaynanana, hep böyle akıllı uslu, sevecen olsun inş
evet annene sor, ben de ikileme düşünce ilk anneme danışırım

evt cnm gece 4 te geldiler hiç kalkmadım valla eşim karşıladı yataklarını falan hep kendi hazırladı şimdi evde yatıyolar saçmalığa bak.

nektar barıştınızmı naptınız?

İyi yapmışsın canım
hepimiz birbirimizi tanıyoruz aramızda misafir sevmeyen yok gibi ama hem o saatte hem sen hamile, onların anlayışsızlığı ondan için rahat olsun kapını açtın daha ne yapacan.

Eşimin teyzeside bizde. Bekar 40 yaşlarında ama görseniz 30 dersiniz çok bakımlı burnu estetik marka dışında hayatta giyinmez ama çok iyi niyetli çok sevimli bi kız. bugün abisine gidecek yarın tekrar gelecek bi hafta kadar buralarda kalıcak sanırım. benim saçlarımı beğendi kuaförüme götürücem onu cumartesi günü onada yapıcaz gölge. Ben işteyken o doğum günü için elmalı kurabiye yapacak görümcemde. İş çıkışı gidip onu alıcam kuaföre gidicez istiklalde gezicez ona bişeyler ısmarlıcam eve gelicez bende bonibonlu kurabiyelerimi yapıcam. doğum günü pazar ya görümcem dediki e elimin altında olacaktı ne işi var gezmede bana yardım etsin. Kaynanam bi kızdı ona o hesapta yoktu da geldi sen ona karışamazsın sana bi çeşit yapacak daha ne istiyorsun

Lafa bak ya elimin altında olsaydı diyor teyzesi için.

yarına yeni bir iş görüşmem var.

hemde bu cadde şuan çalıştıgım yerde biryerlerde ama çalışılıcak yer mecidiyeköymüş..çagrı merkezi..yemek saati 2 dakka ugrarım

mutfak olur mu yaaaamoralini düzeltebildiysek ne mutlu bize zuzuuuum ben bu aralar baya istekliyim ama eşime fazla çaktırmıyorum alışmasın diye

çok pahalı degilki ya 10 tl oluyor genelde maaş yatınca 20 oluyor 1,5 tl tavuk döner misal iki lahmacun 3 tldürüm 3,5 tl böyle fiyatlar
valla tatlım öyle az para gibi görünüyo gözüne ama işte o 3 tl yi kenara koysan her hafta ay sonunda 12 tl yapar. O 12 tl ile marketten neler neler alınır. böyle ufak hesaplarla para birikiyo, ben çok iyi anladım bunu. mesela bizim evde küçük bitane bozuk para kumbaramız var, cebimizdeki kuruşları falan şıkır şıkır etmesin diye hep oraya koyarız, orda bir para birikiyo anlatamam size, hayretler içinde kalıyoruz , bazen bir bakıyoruz 50 tl birikmiş. hemen bakkaldan bütünletiyoruz onu oldumu cebinde sarı sarı 50tl . sonra böyle böyle para biriktirmek zevk oluyo. hem zorlamıyoda, yani büyük parayı kenara koymak çok zor oluyo bide aklın kalıyo. o yüzden küçük deyip geçme.bu arada selam herkese, dün acil çıktım kusura bakmayın saatin farkında değildim, kursa yetişmem gerekti.

bilmiyorum ne yazıkki

ya cnm inşallah uzamaz daha ya barışırısınız biran önce..

bravo arse haklısın valla bazen annem babamda öyle diyor yarım ekmek cider 2 ekmek alsak 8 tl halbuki yarım kilo ciger 4 lira..ne biliym ya...

eşimde kumbara yaptı senin gibi ilklerde maniler atıyordu şimdi durakladı biraz..
50 tl aya biriktirip güya annesine yollamak için ..benden bütün 50 tl almamak için kendi birikticekti:97:

mutfak olur mu yaaaamoralini düzeltebildiysek ne mutlu bize zuzuuuum ben bu aralar baya istekliyim ama eşime fazla çaktırmıyorum alışmasın diye

arse maşallah san tebrik ederim biz hiç öyle küçük hesaplar yapamayız eşimde savurgan bendeay sonuna geldiğimizde hiç paramız kalmamış olur

Fundaaaaaaa sen benle niye konuşmuyosun hiç özlemedin mi dünden beri

ayy kıyamam ben sana canımmözlemezmiyimm sende benimle konuşmadınşaka bi yana dün face girdim konuşalım diye yoktun seni hiç yakalayamıyorum çevrim içiykennaptın canım telefonda niye tartıştın

dün bizim salak müdür yüzünden bi sürü alışveriş yapmak zorunda kaldım pantol bluz giymiştim bluzum dar olmuştu biraz hergün hergün geniş bişelr bulup giyemiyorum diyoki ayıp herkese ilanmı ediyon hamileyim diye böyle gezilirmi elbise giy bundan sonra dedi gittim bide elbise aldım 4 tane birden salak yaa..

ayy kıyamam ben sana canımmözlemezmiyimm sende benimle konuşmadınşaka bi yana dün face girdim konuşalım diye yoktun seni hiç yakalayamıyorum çevrim içiykennaptın canım telefonda niye tartıştın
ben facede hep ç. dışıyım ki öyle ayarlı :26:
sen bana bi msj at ilk ç. içi olayım konuşalım
face deme zuzuşum kızıyo zaten sinirli bugün

ay boşver kendini haklı görüyo ondan tartışıyoruz canım

Kızlar eşim aradı esenyurt 5.etapta kiptaş konutlarındaki siteleri daha önce çok konuşmuştuk peşinatımız yoktu o kadar. bizde vazgeçmiştik peşinatı düşük olan başka bi seçenek çıkmış eşimde dedi ne diyorsun dedim ilerde çocuk olur sokağa bırakamazsın ama site içinde olursa içimiz rahat olur ayrıca bi yerden başlamak lazım hayat artık oralarda. almışken sıfır olması site içinde olması daha mantıklı geliyo dedim annesi ilede konuşacak onada sıcak gelmişti sanırım başvurucaz

valla kızlar beni burda eskiden tanıyanlar bilirler eşimde bende iyi para kazanıyoruz, ailelerimiz varlıklı sağolsunlar çok şükür ikimizede evlenmeden önce üzerimize varlıklarından yaptılar, düğün dernek desen hiç borcumuz olmadan evlendik. herşey dört dörtlük yapıldı oldu. her iki tarafta elimizi cebimize sokturmadılar sağolsunlar. sadece kendimiz bazen ekstra birşey isteyince görünce o anda aldık falan. hala benim annem kendine deterjan alırken banada alır, et alır kendi evine banada alır, bir markette indirim olsun birşey alsın aynından banada alır. falan ama bizde tasarrufumuzu iyi yapıyoruz.1 yılda biriktirdiğimiz paralarla arabalarımızı değiştirdik. şimdi ev alıcaz, evet büyük miktarını aileler karşılayacak ama bizim biriktirdiğimiz sayesinde daha iyi bir ev alabilicez.yani gelecekte çocuğum olduğunda inşallah bu günkü tasarruflarımla onu sıkıntısız büyütücem.yaş olarakta biraz büyük olduğım için fazla mantıklı hareket ediyo olabilirim yani size öyle geliyo olabilir ama Peygamber efendimiz bile bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışın demiş. nolur nolmaz hastalığı var sağlığı var. ani para gerekiyo acil oluyo falan . para birtiktirmek her zaman sizin için faydalı.ayyyyy ne edebi konuştumm beee annemin babamın bana vakti zamanında söylediklerini size anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…