ben facede hep ç. dışıyım ki öyle ayarlı :26:
sen bana bi msj at ilk ç. içi olayım konuşalım
face deme zuzuşum kızıyozaten sinirli bugün
ay boşver kendini haklı görüyo ondan tartışıyoruz canım
dün bizim salak müdür yüzünden bi sürü alışveriş yapmak zorunda kaldım pantol bluz giymiştim bluzum dar olmuştu biraz hergün hergün geniş bişelr bulup giyemiyorum diyoki ayıp herkese ilanmı ediyon hamileyim diye böyle gezilirmi elbise giy bundan sonra dedi gittim bide elbise aldım 4 tane birden salak yaa..
elfi sen nerde oturuyodun ? esenyurt çok uzak yaa , ulaşım nerdeyse hiç yok , yarım saatte bir otobüs geçiyo sadece.eşin nasıl işe gidip gelecek ?Kızlar eşim aradı esenyurt 5.etapta kiptaş konutlarındaki siteleri daha önce çok konuşmuştuk peşinatımız yoktu o kadar. bizde vazgeçmiştik peşinatı düşük olan başka bi seçenek çıkmış eşimde dedi ne diyorsun dedim ilerde çocuk olur sokağa bırakamazsın ama site içinde olursa içimiz rahat olur ayrıca bi yerden başlamak lazım hayat artık oralarda. almışken sıfır olması site içinde olması daha mantıklı geliyo dedim annesi ilede konuşacak onada sıcak gelmişti sanırım başvurucaz
hamile olmak mı ayıpmış :26: bu adam iyi mi yaa, senle nasıl uğraşacağını şaşırıyo
ben facede hep ç. dışıyım ki öyle ayarlı :26:
sen bana bi msj at ilk ç. içi olayım konuşalım
face deme zuzuşum kızıyozaten sinirli bugün
ay boşver kendini haklı görüyo ondan tartışıyoruz canım
elfi sen nerde oturuyodun ? esenyurt çok uzak yaa , ulaşım nerdeyse hiç yok , yarım saatte bir otobüs geçiyo sadece.eşin nasıl işe gidip gelecek ?
hıı demeyin ,arkamdan çevirin
hem banane artık
benimle sohbet etmek isteyen eder,istemeyen gitsin kimle nerde istiyosa onla konuşşsun
espirin komik ama gülemiyorum fundaOtobüste amcanın biri bana çattı da...herkes ortaya yığılmış bende arkaya yakın biyerde arkimle konuşuyoz...benim arkam boş..çok rahat bi şekilde geçebiliyolar arkaya..adam bana çattı neden gitmiyomuşum arkaya...dedim buyrun geçin bana ne sölüyonuz ben engel değilimki...çok rahat geçiliyo arkamdan....kendi bile o cüsseyle rahatça geçti...çataçat kavga ediyo benmle ya...terbiyesiz dedi bana...töbe töbe dedim uzatmadım sustum...
hayat otarafa kyıyoda yine merkezi alan bu taraflarda , yani orda geçen hafta lounge 1 le 2 var ona baktık, bomboş arazi ortasına kocaman site yapıyolar ama oraya domuz bile gelir kızşın kesin yani. regnum var mesela kuzenimiz oturuyo rezidans. aman Allahım yani, dağ başı resmen, oralarn adam olup şehirleşmesi için rahat 10 sene lazım. 10 sene boyunca ne yapacaksınız. bizşöyle düşünüyoruz, şimdi yine merkezde alıp evimizde oturup kira vermeden, daha sonrada otaraflarda yaırımlık almak. zaten oralar heaplı baya.Canım zaten evler 2012 aralıkta teslim o biraz daha uzun sürer. şimdi taşınmıcaz yatırım olsun diyoruz artık ilerde bizimde rahatça gideceğimiz bi evimiz olsun. Zaten hayat yavaş yavaş o tarafa kayıyor dünkü bomboş olan beylikdüzü doldu taştı
ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim
ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim
çok geçmiş olsun zuzu bişeyi varmı
zuzu geçmiş olsun nolmuş, kırık çıkıkmı ? iyimi şimdi kardeşin ?ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim
bana yakın geliyosun yanii :94:Kızlar eşim aradı esenyurt 5.etapta kiptaş konutlarındaki siteleri daha önce çok konuşmuştuk peşinatımız yoktu o kadar. bizde vazgeçmiştik peşinatı düşük olan başka bi seçenek çıkmış eşimde dedi ne diyorsun dedim ilerde çocuk olur sokağa bırakamazsın ama site içinde olursa içimiz rahat olur ayrıca bi yerden başlamak lazım hayat artık oralarda. almışken sıfır olması site içinde olması daha mantıklı geliyo dedim annesi ilede konuşacak onada sıcak gelmişti sanırım başvurucaz
inşallah canımpikizuzuşu mahrum etmiyoruzki face de olan şeyleri burayada ekliyoruz yarenay falan hep ekledi biraz zaman verin ozaman ikinizde sakinleşine kadar hafta sonu barışırsınız :94::89:
birde daha başlardasın, ilerleyen günlerde her gün bi laf sokacak bu adamyok cnm karnını belli eden şeyler giymek nereye saklıcaksam koca göbeği aynen öle cnm şaşırmış durumda..
tripcaaaanhıı demeyin ,arkamdan çevirin
hem banane artık
benimle sohbet etmek isteyen eder,istemeyen gitsin kimle nerde istiyosa onla konuşşsun
esenyurtta arsenin dediği gibi otobüsler çok sık geçmez, çok yaşanılacak yer de değil açıkçası.. ama siteler güzel..Canım zaten evler 2012 aralıkta teslim o biraz daha uzun sürer. şimdi taşınmıcaz yatırım olsun diyoruz artık ilerde bizimde rahatça gideceğimiz bi evimiz olsun. Zaten hayat yavaş yavaş o tarafa kayıyor dünkü bomboş olan beylikdüzü doldu taştı
geçmiş olsun yazık ya başımıza heran ne geleceği belli değilçok şükür iyi evde 3 gün raporlu boynu zedelenmiş arabadan zor çıkarmışlar boyunluk takmışlarrr
böyle daha hoşuma gidiyobana yakın geliyosun yanii :94:
inşallah canım
bir dahakine kendini tanıt birde olur mu, sana karşı hep bi rezil olma durumundayımm
birde daha başlardasın, ilerleyen günlerde her gün bi laf sokacak bu adamçok stresli geçiyo hamileliğin bu adam yüzünden yaa :26:
tripcaaaan
esenyurtta arsenin dediği gibi otobüsler çok sık geçmez, çok yaşanılacak yer de değil açıkçası.. ama siteler güzel..
olmadı 2 dakkada bir geçen minibüslerle metrobüse kadar geçersiniz..
beylikdüzü ve esenyurt hiç aynı değil yalnız.. beylikdüzü çok güzell, ve sokaklar felan şuan okadar güzel ki her yere güller dikildi, yol kenarlarına saksılar yerleştirildi, adım başlı parklar, bahçeler yapıldı.. ben şahsen çok seviyorum beylikdüzünü :))) metrobüsümüz de geliyo 4 ay sonra
saolun kızlar şirket arabsıyla yapıyo kardeşim çok iyi bir sürücüdür işte yol giderken karşı taraftan mal bir kız gelip kardeşime vuruyo onun arabasında bir şey yok ama kardeşimin arabası pert zar zor kardeşimi çıkartıyolar kardeşimi ambulansa koyuyolar karşı tarafın bir çixiği bile yok bayanlar tutturmuş yok başım ağrıyo yok popom ağrıyo falan sonra kız kardeşi gelmiş bayan sürücünün demişki ay hazır gelmişken bende muayane olayım demiş varmı böyle bir komedi yaaaa.....kazanın krokisini gösterdi bana kardeşim harbidende hata karşı tarafın ama hatalı kardeşim oldu 3 bayan bir güzel kafalamışlar polisi oh ne ala memleket ne diyim....kardeşim şu an evde iyi 3 gün raporlu
beylikdüzüyle zaten esenyurt çok farklı ama beylikdüzünün ilk zamanlarnı düşünün , bu hale gelene kadar kaç yıl geçti, ya ben hatırlıyorum beylildüzü yeni apartmanlar dikiliyodu. annemin bir akrabası vardı, yaşlı teyze ben küçükken beni çok seviyodu diye annemler arada bir götürürlerdi ama annem babamsız arabayı kullanmak istemezdi, oralar çok ıssız, bişey olur araa bozulur ben naparım oralarda derdi. hep babamı beklerdik. yani bak aklım yeni erdiği zamanlar işte 7/8 yaşlarında falanım heralde, aradan 20 yıl geçmiş şimdi beylikdüzü oturdu, şehirleşti. ev alırken çok dikkat etmek lazım. yani kendi evin olsa oturuyo olsan kiraz vermesen yatırım için çok iyide, oturmaya daha çoookkk varr oralarda. benim beylikdüzünün ilerisinde kavaklı /ambarlı diye biryer var orda evim var tam sahilde ambarlı limanına bakan önü sıfı deniz, süper lüks yeni bina evlenmeden önce babam yatırım olsun diye bana almıştı evlilik hediyesi. ama mümkün değil orda oturmak, şimdi kirada kıracı çıkarıyo tadını. ulaşım çok zor ve feci trafik olan bir bölge.esenyurtta arsenin dediği gibi otobüsler çok sık geçmez, çok yaşanılacak yer de değil açıkçası.. ama siteler güzel..olmadı 2 dakkada bir geçen minibüslerle metrobüse kadar geçersiniz..beylikdüzü ve esenyurt hiç aynı değil yalnız.. beylikdüzü çok güzell, ve sokaklar felan şuan okadar güzel ki her yere güller dikildi, yol kenarlarına saksılar yerleştirildi, adım başlı parklar, bahçeler yapıldı.. ben şahsen çok seviyorum beylikdüzünü :))) metrobüsümüz de geliyo 4 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?