2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse sen içimizde en şanslı olansın zaten bu konuda biz de eşimle çok iyi para biriktiriyoruz, bazen kendimize inanamıyoruz. umarım önümüzdeki sene bu zamanlar kendimize ev bakıyor olcaz. ama tabii yine kredi falan çekcez. bazen diyorum ömrümüz para biriktirmeye çalışmakla, sıkmakla geçecek. Allah sağlığımızdan etmesin de...

hıı demeyin ,arkamdan çevirin

hem banane artık

benimle sohbet etmek isteyen eder,istemeyen gitsin kimle nerde istiyosa onla konuşşsun

tripkolik küçümenim benim

ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim

canım çok geçmiş olsun kardeşine.

ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim

çok şükür iyi evde 3 gün raporlu boynu zedelenmiş arabadan zor çıkarmışlar boyunluk takmışlarrr
çok geçmiş olsun zuzu (

Mevlanaya sormuşlar. Sevgili nasıl olmalı? Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı...bu söz çok hoşuma gitti kızlar:129:

kardeşinin başındn ekmek tuz geçirip bi fakire ver....öyle ypılıyodu galiba:26: başımın gözümün sadakası olsun derler ya:26:
böyle şeylere inanmayın kızlar bizim hurafelerimiz bunlar, ve bilinçsiz hurafeler bunlar. aslında hıristiyanların yaptıkları inançlar. hıristiyanlarda vaftiz törninde bu tarz şeyler yapyolar, kutsal ekmek , kutsal su, kutsal tuz. zuzucum sen Allah rızası için git bir fakirin karnını doyur olsun bitsin.

ben eve giderken bir sürü dilenci oluyo köprüde falan birine para vereyim bide şirkete çikolata falan alıp dagıtayım bari

ya benim bu aralar nedensiz yere moralim bozuk. canım hiç bişey yapmak istemiyor. eve gidip biraz kitap okuyup uyumak istiyorum ya...

ben eve giderken bir sürü dilenci oluyo köprüde falan birine para vereyim bide şirkete çikolata falan alıp dagıtayım bari
dilencilere verme onlar belli olmuyo ticarete dökmüş olayı hepsinin villaları falan çıkıyo, sakat görünenler sapasağlam oluyo zabıta görünce.mutlaka etrafta vardır çocuk okutan ne bileyim belediyeden yardım alan, ihtiyaçlı bir aile.sizin sokakta değildirde, iki sokak arkadadır falan. aslında hepimiz muhtarlıklarımızdan bu tarz bilgileri alabiliriz. ve arada birde olsa , bu insanlara birazcık yardım edebiliriz, bizim hergün yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz şeyleri onlar ancak bizim gibi düşünen olursa yaşayabillyolar. bence her ay başımızın gözümüzün sağlığımızın sadakası olarak böyle bir aileye atıyorum karnını doyurulabilir, çocuğuna çanta alınabilir, ayakkabı olabilir. yapılsa nasıl mutlu olur o insanlar. bak şimdi yazarken aklıma geldi, bizim sokağı hemen ayaklandırıyorum yarın , tek tek bütün apartmanların yöneticileriyle konuşucam, her apartmanda 11 daire olsa her daireden 5 tl 10 tl alsak 50 tl 100 tl toplansa her apartmandan , bir sokakta 30 apartman var 3000 tl yapar.tabiki mutlaka apartmanlardan dairelerden ben vermem diyenler olacak, hadi onlarıda düşsen miktardan 2000 tl kalsa bile muhtarlıktan fakir aile listesi alıp her ay birine bu paryı versen Allahım nasıl mutlu olurlar, kimbilir ne kadar sıkıntıdan kurtulurlar. Evet süper fikir buldm.kızlar harika oldu, sizde yapabilrseniz mükemmel olur heralde.

valla doğru söylüyorsun ben bi araştırayım bakayım ilk önce şirkete çikolata alayım sonrda birinin karnını doyururum ya da dediğin gibi bakayım bi çevreye fakir birine

iyice saçmalıyor bu adam da bazen. ayıp diye bi şey mi var yaa ona ne istediğini giyersin. Sanki çok mu abes bi şey gymişsin bluzda ne var ki hayret bişey!! Cnm sabret duymazlıktan görmezlikten gel elinden geldiği kadar
walla elfi sıfır olması her bakımdan daha iyi tabi yoksa baya bi vakit harcıcaksınız baştan yaptır orasını burasını. Ne kadar da yaptırsan yeni bina gibi olmuyor zaten.

cnm çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmış arse'nin de dediği gibi ihtiyacı olan birine yardım et. Dilenciye para verme bence. Dilenci gibi görünüp senden benden zengin çıkıyorlar bilemiyoruz ki...

arse senin fikirini bizim sokağa da yaymak istiyorum, herhalde içlerinde en ihtiyacı olan ev bizim evdir iyi fikir bak bu

ya benim bu aralar nedensiz yere moralim bozuk. canım hiç bişey yapmak istemiyor. eve gidip biraz kitap okuyup uyumak istiyorum ya...

sıcaklardan falan mı acaba ya. Otele gitmeden önce de sıkılma modundaydın sen. :26:

Kızlar bikaç resim koydum taaa geçenlerde denize gitmiştik ya... funda istemişti salı günü çektirememiştim öncekileri koydum o yüzden telafi niyetine :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…