valla kızlar beni burda eskiden tanıyanlar bilirler eşimde bende iyi para kazanıyoruz, ailelerimiz varlıklı sağolsunlar çok şükür ikimizede evlenmeden önce üzerimize varlıklarından yaptılar, düğün dernek desen hiç borcumuz olmadan evlendik. herşey dört dörtlük yapıldı oldu. her iki tarafta elimizi cebimize sokturmadılar sağolsunlar. sadece kendimiz bazen ekstra birşey isteyince görünce o anda aldık falan. hala benim annem kendine deterjan alırken banada alır, et alır kendi evine banada alır, bir markette indirim olsun birşey alsın aynından banada alır. falan ama bizde tasarrufumuzu iyi yapıyoruz.1 yılda biriktirdiğimiz paralarla arabalarımızı değiştirdik. şimdi ev alıcaz, evet büyük miktarını aileler karşılayacak ama bizim biriktirdiğimiz sayesinde daha iyi bir ev alabilicez.yani gelecekte çocuğum olduğunda inşallah bu günkü tasarruflarımla onu sıkıntısız büyütücem.yaş olarakta biraz büyük olduğım için fazla mantıklı hareket ediyo olabilirim yani size öyle geliyo olabilir ama Peygamber efendimiz bile bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışın demiş. nolur nolmaz hastalığı var sağlığı var. ani para gerekiyo acil oluyo falan . para birtiktirmek her zaman sizin için faydalı.ayyyyy ne edebi konuştumm beee annemin babamın bana vakti zamanında söylediklerini size anlattım
hıı demeyin ,arkamdan çevirin
hem banane artık
benimle sohbet etmek isteyen eder,istemeyen gitsin kimle nerde istiyosa onla konuşşsun
ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim
polis krokiyi görmüyomu..sizde şikayetçi olun madem
zuzucum çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun..
ay adaşım moral boxukluğun böyle olsun allah aşkına ben ne yapayım eve bi geldim kardeşim trafik kazası geçirmiş boyunluk takmışlar başladım ağlamaya şu an sersem gibiyim
çok geçmiş olsun zuzuçok şükür iyi evde 3 gün raporlu boynu zedelenmiş arabadan zor çıkarmışlar boyunluk takmışlarrr
saol bebeğim çikolata alıp dagıtayım dimi kızlar şirkete ya da ne yapayım
regl günlerinde yaniiMevlanaya sormuşlar. Sevgili nasıl olmalı? Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı...bu söz çok hoşuma gitti kızlar:129:
arse sen içimizde en şanslı olansın zaten bu konudabiz de eşimle çok iyi para biriktiriyoruz, bazen kendimize inanamıyoruz. umarım önümüzdeki sene bu zamanlar kendimize ev bakıyor olcaz. ama tabii yine kredi falan çekcez. bazen diyorum ömrümüz para biriktirmeye çalışmakla, sıkmakla geçecek. Allah sağlığımızdan etmesin de.evet yarenay ben ailemdende böyle gördüm o yüzden böyleyim. yani onlarda varlıklarını böyle yapmışar idare ederek yapmışlar. yani haya böyle maledsef. belki yurt dışında olsaydık çoluk çocuğumuz napacak diye düşünmezdik çünkü onlar diyoki çocuk banane kendi başının çaresine baksın diyo. ama bizde yok öyle birşey. rahat yaşamak istiyosan gençlikte biraz fedakarlık edeceksin kural bu :)))
saol bebeğim çikolata alıp dagıtayım dimi kızlar şirkete ya da ne yapayım
regl günlerinde yanii
böyle şeylere inanmayın kızlar bizim hurafelerimiz bunlar, ve bilinçsiz hurafeler bunlar. aslında hıristiyanların yaptıkları inançlar. hıristiyanlarda vaftiz törninde bu tarz şeyler yapyolar, kutsal ekmek , kutsal su, kutsal tuz. zuzucum sen Allah rızası için git bir fakirin karnını doyur olsun bitsin.kardeşinin başındn ekmek tuz geçirip bi fakire ver....öyle ypılıyodu galiba:26: başımın gözümün sadakası olsun derler ya:26:
dilencilere verme onlar belli olmuyo ticarete dökmüş olayı hepsinin villaları falan çıkıyo, sakat görünenler sapasağlam oluyo zabıta görünce.mutlaka etrafta vardır çocuk okutan ne bileyim belediyeden yardım alan, ihtiyaçlı bir aile.sizin sokakta değildirde, iki sokak arkadadır falan. aslında hepimiz muhtarlıklarımızdan bu tarz bilgileri alabiliriz. ve arada birde olsa , bu insanlara birazcık yardım edebiliriz, bizim hergün yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz şeyleri onlar ancak bizim gibi düşünen olursa yaşayabillyolar. bence her ay başımızın gözümüzün sağlığımızın sadakası olarak böyle bir aileye atıyorum karnını doyurulabilir, çocuğuna çanta alınabilir, ayakkabı olabilir. yapılsa nasıl mutlu olur o insanlar. bak şimdi yazarken aklıma geldi, bizim sokağı hemen ayaklandırıyorum yarın , tek tek bütün apartmanların yöneticileriyle konuşucam, her apartmanda 11 daire olsa her daireden 5 tl 10 tl alsak 50 tl 100 tl toplansa her apartmandan , bir sokakta 30 apartman var 3000 tl yapar.tabiki mutlaka apartmanlardan dairelerden ben vermem diyenler olacak, hadi onlarıda düşsen miktardan 2000 tl kalsa bile muhtarlıktan fakir aile listesi alıp her ay birine bu paryı versen Allahım nasıl mutlu olurlar, kimbilir ne kadar sıkıntıdan kurtulurlar. Evet süper fikir buldm.kızlar harika oldu, sizde yapabilrseniz mükemmel olur heralde.ben eve giderken bir sürü dilenci oluyo köprüde falan birine para vereyim bide şirkete çikolata falan alıp dagıtayım bari
dilencilere verme onlar belli olmuyo ticarete dökmüş olayı hepsinin villaları falan çıkıyo, sakat görünenler sapasağlam oluyo zabıta görünce.mutlaka etrafta vardır çocuk okutan ne bileyim belediyeden yardım alan, ihtiyaçlı bir aile.sizin sokakta değildirde, iki sokak arkadadır falan. aslında hepimiz muhtarlıklarımızdan bu tarz bilgileri alabiliriz. ve arada birde olsa , bu insanlara birazcık yardım edebiliriz, bizim hergün yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz şeyleri onlar ancak bizim gibi düşünen olursa yaşayabillyolar. bence her ay başımızın gözümüzün sağlığımızın sadakası olarak böyle bir aileye atıyorum karnını doyurulabilir, çocuğuna çanta alınabilir, ayakkabı olabilir. yapılsa nasıl mutlu olur o insanlar. bak şimdi yazarken aklıma geldi, bizim sokağı hemen ayaklandırıyorum yarın , tek tek bütün apartmanların yöneticileriyle konuşucam, her apartmanda 11 daire olsa her daireden 5 tl 10 tl alsak 50 tl 100 tl toplansa her apartmandan , bir sokakta 30 apartman var 3000 tl yapar.tabiki mutlaka apartmanlardan dairelerden ben vermem diyenler olacak, hadi onlarıda düşsen miktardan 2000 tl kalsa bile muhtarlıktan fakir aile listesi alıp her ay birine bu paryı versen Allahım nasıl mutlu olurlar, kimbilir ne kadar sıkıntıdan kurtulurlar. Evet süper fikir buldm.kızlar harika oldu, sizde yapabilrseniz mükemmel olur heralde.
iyice saçmalıyor bu adam da bazen. ayıp diye bi şey mi var yaa ona ne istediğini giyersin. Sanki çok mu abes bi şey gymişsin bluzda ne var ki hayret bişey!! Cnm sabret duymazlıktan görmezlikten gel elinden geldiği kadardün bizim salak müdür yüzünden bi sürü alışveriş yapmak zorunda kaldım pantol bluz giymiştim bluzum dar olmuştu biraz hergün hergün geniş bişelr bulup giyemiyorum diyoki ayıp herkese ilanmı ediyon hamileyim diye böyle gezilirmi elbise giy bundan sonra dedi gittim bide elbise aldım 4 tane birden salak yaa..
walla elfi sıfır olması her bakımdan daha iyi tabi yoksa baya bi vakit harcıcaksınız baştan yaptır orasını burasını. Ne kadar da yaptırsan yeni bina gibi olmuyor zaten.Kızlar eşim aradı esenyurt 5.etapta kiptaş konutlarındaki siteleri daha önce çok konuşmuştuk peşinatımız yoktu o kadar. bizde vazgeçmiştik peşinatı düşük olan başka bi seçenek çıkmış eşimde dedi ne diyorsun dedim ilerde çocuk olur sokağa bırakamazsın ama site içinde olursa içimiz rahat olur ayrıca bi yerden başlamak lazım hayat artık oralarda. almışken sıfır olması site içinde olması daha mantıklı geliyo dedim annesi ilede konuşacak onada sıcak gelmişti sanırım başvurucaz
ya benim bu aralar nedensiz yere moralim bozuk. canım hiç bişey yapmak istemiyor. eve gidip biraz kitap okuyup uyumak istiyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?