sıcaklardan falan mı acaba ya. Otele gitmeden önce de sıkılma modundaydın sen. :26:
kızlar benim biraz işlerim var onları bitireyim, lafa daldım boşladım işleri, sonra mesai yapmak zorunda kalıyorum oda kursa gidememem demek oluyo, yani işle sarpa sarıyo :)))öptüm herkesi çok kaynatmayın okuması zor oluyo :)))
Allah ne yapmasın kız seni :)))tövbe tövbe :)))arse senin fikirini bizim sokağa da yaymak istiyorum, herhalde içlerinde en ihtiyacı olan ev bizim evdiriyi fikir bak bu
ya aslında doğru söylüyon tatlım, bana Kıbrıs yaramıyor galiba. çok bunalıyorum. bi de annemi çoooook özledimmmm
yok tatlım memurum ben :)) şimdi memur deyince ayy yazkk falan diyo insanlar ama bizimki yarı kamu kuruluşu , yani üst düzey memur kategorisinde sayılıyoruz. 657 ye tabi değiliz :)arse sen ne iş yapıyordun? muhasebe miydi?
Allah ne yapmasın kız seni :)))tövbe tövbe :)))
yok tatlım memurum ben :)) şimdi memur deyince ayy yazkk falan diyo insanlar ama bizimki yarı kamu kuruluşu , yani üst düzey memur kategorisinde sayılıyoruz. 657 ye tabi değiliz :)
öyle söyleme ama. hele eşine hiç çaktırmamaya çalış o zaten gitmeye dünden razı seni de böyle üzgün görürse toplanır döner geri. Yapacaklarınız da yarım kalır o zaman. Belki bi şekilde fırsat bulur bi iki günlüğüne kaçarsınız annenlerin oraya. Ya da belli mi olur belki bi süpriz yapar o gelir...
yok tatlım memurum ben :)) şimdi memur deyince ayy yazkk falan diyo insanlar ama bizimki yarı kamu kuruluşu , yani üst düzey memur kategorisinde sayılıyoruz. 657 ye tabi değiliz :)
teşekkür ederim canımsıcaklardan falan mı acaba ya. Otele gitmeden önce de sıkılma modundaydın sen. :26:
Kızlar bikaç resim koydum taaa geçenlerde denize gitmiştik ya... funda istemişti salı günü çektirememiştim öncekileri koydum o yüzden telafi niyetine :))
şimdi memurluktan iyi meslek mi var ya işleri sabit maaşları genelin üstünde. Çoğu h.sonu iki gün tatil, izni var bilmemnesi var özelden çok çok iyi yine cnm...
teşekkür ederim canımbaktım yorumlarımıda yaptım
evet ben memur olabilmek için can atıyorum resmen yine tercih yaptım gelceğini sanmıyorum ama kısmet bakalım artık
Kızlar evi alıyoruz yarın peşinatımızı yatıyoruz.
teşek..cnm sen nasılsın??
kızlar spor hareketleri yapıyor msunuz? hiç
hoşbulduk filiz iyiyim valla az uyumama rağmen uykumu da aldım börek yapıcam birazdan kahvaltıya.
Her zamanki gibi işe gitmiceğim için erken uyandımyatayım mı dedim baktım uykum yok vazgeçtim.
bugün ilk defa balkonda yattım. Börtü böcek gelir falan diye çok korkuyorum ama yaa zorla yatırdı eşim. Ben senin için içerde yatıyorum sen de benim için balkonda yat diyor
ne biliyim cnm kaç gündür niyetleniyorum yatayım diye. hazırlıyorum her şeyi yatıyorum 10 dk. sonra içeri kaçıyorum yine. Bu sefer nasıl oldu ben de anlamadım. Utanıyorum ama bir de ani bir randevu gerçekleşti orada
günaydın kızlar
valla kızlar beni burda eskiden tanıyanlar bilirler eşimde bende iyi para kazanıyoruz, ailelerimiz varlıklı sağolsunlar çok şükür ikimizede evlenmeden önce üzerimize varlıklarından yaptılar, düğün dernek desen hiç borcumuz olmadan evlendik. herşey dört dörtlük yapıldı oldu. her iki tarafta elimizi cebimize sokturmadılar sağolsunlar. sadece kendimiz bazen ekstra birşey isteyince görünce o anda aldık falan. hala benim annem kendine deterjan alırken banada alır, et alır kendi evine banada alır, bir markette indirim olsun birşey alsın aynından banada alır. falan ama bizde tasarrufumuzu iyi yapıyoruz.1 yılda biriktirdiğimiz paralarla arabalarımızı değiştirdik. şimdi ev alıcaz, evet büyük miktarını aileler karşılayacak ama bizim biriktirdiğimiz sayesinde daha iyi bir ev alabilicez.yani gelecekte çocuğum olduğunda inşallah bu günkü tasarruflarımla onu sıkıntısız büyütücem.yaş olarakta biraz büyük olduğım için fazla mantıklı hareket ediyo olabilirim yani size öyle geliyo olabilir ama Peygamber efendimiz bile bugün ölecekmiş gibi ahiret için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışın demiş. nolur nolmaz hastalığı var sağlığı var. ani para gerekiyo acil oluyo falan . para birtiktirmek her zaman sizin için faydalı.ayyyyy ne edebi konuştumm beee annemin babamın bana vakti zamanında söylediklerini size anlattım
çok şükür iyi evde 3 gün raporlu boynu zedelenmiş arabadan zor çıkarmışlar boyunluk takmışlarrr
beylikdüzüyle zaten esenyurt çok farklı ama beylikdüzünün ilk zamanlarnı düşünün , bu hale gelene kadar kaç yıl geçti, ya ben hatırlıyorum beylildüzü yeni apartmanlar dikiliyodu. annemin bir akrabası vardı, yaşlı teyze ben küçükken beni çok seviyodu diye annemler arada bir götürürlerdi ama annem babamsız arabayı kullanmak istemezdi, oralar çok ıssız, bişey olur araa bozulur ben naparım oralarda derdi. hep babamı beklerdik. yani bak aklım yeni erdiği zamanlar işte 7/8 yaşlarında falanım heralde, aradan 20 yıl geçmiş şimdi beylikdüzü oturdu, şehirleşti. ev alırken çok dikkat etmek lazım. yani kendi evin olsa oturuyo olsan kiraz vermesen yatırım için çok iyide, oturmaya daha çoookkk varr oralarda. benim beylikdüzünün ilerisinde kavaklı /ambarlı diye biryer var orda evim var tam sahilde ambarlı limanına bakan önü sıfı deniz, süper lüks yeni bina evlenmeden önce babam yatırım olsun diye bana almıştı evlilik hediyesi. ama mümkün değil orda oturmak, şimdi kirada kıracı çıkarıyo tadını. ulaşım çok zor ve feci trafik olan bir bölge.
elfi iyi düşündünüzmü ? hayırlısı olsun Rabbim inşallah sağlıkla oturmanızı huzurla oturmanızı nasip etsin.Hangisinden alıyosunuzn ?Kızlar evi alıyoruz yarın peşinatımızı yatıyoruz.
hadi şimdiden hayırlı olsunKızlar evi alıyoruz yarın peşinatımızı yatıyoruz.
gördüm cnm yorumlarını tşk ederiiiiiim)
inş. olur cnm ya
teşekkür ederim canımbaktım yorumlarımıda yaptım
evet ben memur olabilmek için can atıyorum resmen yine tercih yaptım gelceğini sanmıyorum ama kısmet bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?