2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar benim biraz işlerim var onları bitireyim, lafa daldım boşladım işleri, sonra mesai yapmak zorunda kalıyorum oda kursa gidememem demek oluyo, yani işle sarpa sarıyo :)))öptüm herkesi çok kaynatmayın okuması zor oluyo :)))

arse sen ne iş yapıyordun? muhasebe miydi?

ya aslında doğru söylüyon tatlım, bana Kıbrıs yaramıyor galiba. çok bunalıyorum. bi de annemi çoooook özledimmmm

öyle söyleme ama. hele eşine hiç çaktırmamaya çalış o zaten gitmeye dünden razı seni de böyle üzgün görürse toplanır döner geri. Yapacaklarınız da yarım kalır o zaman. Belki bi şekilde fırsat bulur bi iki günlüğüne kaçarsınız annenlerin oraya. Ya da belli mi olur belki bi süpriz yapar o gelir...

yok tatlım memurum ben :)) şimdi memur deyince ayy yazkk falan diyo insanlar ama bizimki yarı kamu kuruluşu , yani üst düzey memur kategorisinde sayılıyoruz. 657 ye tabi değiliz :)

şimdi memurluktan iyi meslek mi var ya işleri sabit maaşları genelin üstünde. Çoğu h.sonu iki gün tatil, izni var bilmemnesi var özelden çok çok iyi yine cnm...

canım zaten ona çaktırmamak için kendimi kasıyorum o zaman da daha kötü oluyorum işte. kendi kendime sayıklayıp duruyorum az kaldı, dayan, az kaldı, dayan... çaresiz dayancam 1 sene daha... umarım dediğin gibi bir süpriz yapar annemm

yok tatlım memurum ben :)) şimdi memur deyince ayy yazkk falan diyo insanlar ama bizimki yarı kamu kuruluşu , yani üst düzey memur kategorisinde sayılıyoruz. 657 ye tabi değiliz :)

yok canım eşinin de senin de gayet iyi kazandığını biliyoruz. ondan memur deyince yazık falan olayı olmaz ama seninki de ilginç bir memurluk. nerde çalışıyon özelden yazsana çok merak ettim

teşekkür ederim canım baktım yorumlarımıda yaptım
şimdi memurluktan iyi meslek mi var ya işleri sabit maaşları genelin üstünde. Çoğu h.sonu iki gün tatil, izni var bilmemnesi var özelden çok çok iyi yine cnm...

evet ben memur olabilmek için can atıyorum resmen yine tercih yaptım gelceğini sanmıyorum ama kısmet bakalım artık

teşek..cnm sen nasılsın??

kızlar spor hareketleri yapıyor msunuz? hiç

ben çok yürüyorum ama başka bişey yapmıyorum sayılır, arada yüzerim bir de ama daha cok suyun içinde oynuyorum yani

biz bahçe de uyuyoruz

ama böyle şeyler yapmıyoruz

günaydın kızlar

undomiel gelmişş!
nerelerdesin bebeğim sen?

çok şükür iyi evde 3 gün raporlu boynu zedelenmiş arabadan zor çıkarmışlar boyunluk takmışlarrr

geçmiş olsun zuzummm
buna da şükür daha ciddi bişey değil, kısa sürede gecer umarım

ben bi kere avcılara gitmiştim git git git yol bitmemişti aayy işi o tarafta olan için normal tabi ama bizim için imkansız bi olay
okulda bi kız avcılardan geliyor hergün 2 saat sürüyormuş gelmek :18: evler cok güzel ama
çoğu yeni yapıldığından...

kızlar ya uyandım eşim yok evde
telefonu evdeymiş aradım aradım acmıyo sonra buldum salonda bırakmış çıkmış :18:

teşekkür ederim canım baktım yorumlarımıda yaptım

evet ben memur olabilmek için can atıyorum resmen yine tercih yaptım gelceğini sanmıyorum ama kısmet bakalım artık

aynen yaa en çok istediğim şey memurluk ama hayal sadece bende tercih yaptım ama puanımla zor sen kaç almıştın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…