2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de Türkiye'ye dönünce gircem kpss'ye. belki adliyeye falan girerim katibe olarak. f klavyeyi 10 parmak kullanıyorum gayet de hızlı yazarım

hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle oturun.nekdar şimdi ev kredi çekecekmisiniz?

sağol canım 2012 aralıkta teslim ama yinede hemen taşınmıcaz yoldan dolayı..Yarın 14.000 tl veriyoruz sonrası banka kredisi tablo var elimde

ay gerçekten mi elfi kesin kararınızı verdiniz yaniii. Hadi hayırlı olsun diyeyim şimdiden

Verdik canım sağol. dua edin kızlar inş. doğru karar vermişizdir.

elfi iyi düşündünüzmü ? hayırlısı olsun Rabbim inşallah sağlıkla oturmanızı huzurla oturmanızı nasip etsin.Hangisinden alıyosunuzn ?

Canım çok düşündük bu ev üzerinde. Taksitler uymuyordu yeni sistem oluşturmuşlar önceki fikirlerimizi biliyorduk zaten karar verdik. Esenyurt 5.etap kiptaşın konutlarından

Son düzenleme:

arsecim ne yazıkki buzmanda kredi çekmeden ev almak imkansız gibi bişey ev sahibi olmak için mecburen okadar parayı vermeye razı oluyo insan ama elficim şuan tam oranların yükseldiği bi dönem ne yazıkki ama hayırlı olsn şimdiden cnm.

aynen yaa en çok istediğim şey memurluk ama hayal sadece bende tercih yaptım ama puanımla zor sen kaç almıştın cnm?
bizim puanlarda çok yüksek canım 78 aldım ben sen kaç aldın bölüm ne??
bizim zaten 80 altını almıyolar, ben 92 almıştm.

vay 92 tebrik ederim iyi almışın bölüm neydi??

ben de böyle düşündüm açıkçası
oturulmayacak ev için çok fazla bence bu para
ama parayı biriktrip almak cok daha zor, kredi olunca ay harcamayalım kredi var diyor insan, zaten hem kira vermek hem birktrmek cok zor
hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…