hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle oturun.nekdar şimdi ev kredi çekecekmisiniz?
ay gerçekten mi elfi kesin kararınızı verdiniz yaniii. Hadi hayırlı olsun diyeyim şimdiden
elfi iyi düşündünüzmü ? hayırlısı olsun Rabbim inşallah sağlıkla oturmanızı huzurla oturmanızı nasip etsin.Hangisinden alıyosunuzn ?
Kızlar evi alıyoruz yarın peşinatımızı yatıyoruz.
alishaayanınızdakiler kim
yemeğe gidiyorumm:79:
hayırlı olsun canım. Allah pişman etmesin. ne kadar vereceksiniz peşinat için? ev nasıl 3+1 mi? detay verrr
hayırlı olsun elfim
canım 3+1 125 m2 14.000 tl veriyoruz yarın evin değeri 134.000 tl. Geri ödemesi 10 yıl ve 205.000 e geliyor sanırım125 m2 diyolar ama biliyosun o brüt , net olunca en az 30 m2 düşüyo, küçük gelmeyecekmi ? kayınvaliden falan ? bide nerdeyse 100 bin havaya para vereceksiniz ? kredi çekmek yerine o kredi parasını kenara koysanız kredisiz ev alsanız seneye oturacağınız zaman ?yani 10 yıl az bir zaman değil o yüzden diyorum, 10 yılda neler neler değişir. herşeyi düşüneceksiniz , en ufak bir şey yapmak iseseniz olmaz kredi ödüyoruz diyeceksiniz. bilmiyorum tabiki siz düşünmüşsünüzdür herşeyi. ama bide oturmayız orda diyosunya oa takıldım. oturmayacağın eve niye para veresin okadar .hakkınızda hayırlısı olsun.
talım bak krokiede orda yazan m2 ler net olalardır. yani hepsini toplayınca 96.92 m2 çıkıyo. yani 125 m2 ye aldanmayın.benm amca yüksek mimar o öğretti biz ev ararken.Buda krokisiEki Görüntüle 214134
talım bak krokiede orda yazan m2 ler net olalardır. yani hepsini toplayınca 96.92 m2 çıkıyo. yani 125 m2 ye aldanmayın.benm amca yüksek mimar o öğretti biz ev ararken.
bizim puanlarda çok yüksek canım 78 aldım ben sen kaç aldın bölüm ne??aynen yaa en çok istediğim şey memurluk ama hayal sadece bende tercih yaptım ama puanımla zor sen kaç almıştın cnm?
bizim zaten 80 altını almıyolar, ben 92 almıştm.
canım 3+1 125 m2 14.000 tl veriyoruz yarın evin değeri 134.000 tl. Geri ödemesi 10 yıl ve 205.000 e geliyor sanırım125 m2 diyolar ama biliyosun o brüt , net olunca en az 30 m2 düşüyo, küçük gelmeyecekmi ? kayınvaliden falan ? bide nerdeyse 100 bin havaya para vereceksiniz ? kredi çekmek yerine o kredi parasını kenara koysanız kredisiz ev alsanız seneye oturacağınız zaman ?yani 10 yıl az bir zaman değil o yüzden diyorum, 10 yılda neler neler değişir. herşeyi düşüneceksiniz , en ufak bir şey yapmak iseseniz olmaz kredi ödüyoruz diyeceksiniz. bilmiyorum tabiki siz düşünmüşsünüzdür herşeyi. ama bide oturmayız orda diyosunya oa takıldım. oturmayacağın eve niye para veresin okadar .hakkınızda hayırlısı olsun.
Kızlar evi alıyoruz yarın peşinatımızı yatıyoruz.
canım 3+1 125 m2 14.000 tl veriyoruz yarın evin değeri 134.000 tl. Geri ödemesi 10 yıl ve 205.000 e geliyor sanırım
Sağol cnm
ben Halkla ilişkiler mezunuyum funda yüksek lisans yapıyorum şimdi. tez verdim.bekliyorum.bizim puanlarda çok yüksek canım 78 aldım ben sen kaç aldın bölüm ne?? vay 92 tebrik ederim iyi almışın bölüm neydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?