2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi günlerde, huzurla oturun inş
görümcenden de uzak, ohh

İnşallah canım

Dün eşimde ona isyan ediyordu gidicem uzaklara bi dahada görmiyim onu diye ya inanılmaz uyuz olmuş sürekli laf sokuyor dün kaynanam onu savundu teyze ben eşim hepimiz kaynanamı suçladık senden yüz buluyor dedik bozuldu sinirlendi eşit davranıyorum dedi ama kardeşi bile anladı abla sen kızını tutuyorsun dedi

bizim puanlarda çok yüksek canım 78 aldım ben sen kaç aldın bölüm ne??

vay 92 tebrik ederim iyi almışın bölüm neydi??

cnm ben açıköğretim işletme okuyorum sözde sınava girdiğim yok ama:))oyüzden ortaöğretimden girdim hiç çalışmadım ama 70 almıştım o puanla biraz zorda bi umut yaptık işte:)

kız elfi bu görümcen şimdi onuda kıskanıp sizin ordan almasın ev yapar mı yapar valla

ben halkla ilişkiler mezunuyum funda yüksek lisans yapıyorum şimdi. Tez verdim.bekliyorum.
bölüm güzelmiş
cnm ben açıköğretim işletme okuyorum sözde sınava girdiğim yok ama:))oyüzden ortaöğretimden girdim hiç çalışmadım ama 70 almıştım o puanla biraz zorda bi umut yaptık işte:)

ortaöğretimden zor canım ya 95 falan alman lazımki anca

Bende bırakmasaydım,benm bölümde halkla ilişkilerdi...

Bugün çoğunluk taze fasulyeden yana, yemek topiğinde :))
yazın çoğunlukla tazefasulye yapılıyor heralde
Ben bisüre yemicem çünkü geçen 5kere üst üste taze fasulyeye denk geldim misafirlikte...
3 gün bizde süründü...4.gün öğlen annemde denk geldi mecbur yedik..aynı gün akşam babnede denk geldi yedik:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…