bölüm güzelmiş
ortaöğretimden zor canım ya 95 falan alman lazımki anca
bilgisayar teknoloji ve programlama canım
hım şansın varmış senin meslek lisleri mezunlarıda çok çabuk atanıyo ya keşke diyorm meslek lisesi okusaymışım..
benim lisedeki bölümüm bilgi işlemdi canım üniversitedeki bölüm bilgisayar programlamabende tam tersini düşünüyorum şuan meslek lisesi mezunu olmasaydım puanım kırılmmıycaktı ve istediğim üniversitede okumuş ve istediğim mesleği yapıyor olacaktım ama artık çok geç..
yaa benim çevredeki çoğu meslek lisesi mezunu kolayca atandı şans işte cnm inşallah olur..
ben de maalesef iletişim okumak aşkıyla İzmir'in en iyi liselerine puanım tutarken, iletişim meslek lisesine gittim... sanırım hayatımın hatasıydı...
canım ben liseden değilki üniversiteden tercih yaptım ve bizim bölüm mezunu çok puanlarda çok yüksek..hayırlısı olsun bakalım
ben çok yoğunummm :84: sıkılmaya vaktim bile olmadıEvet canım ama herkes kısmetini yer ben ona inanıyorumkızlar nerde ya off bugün niye böyle sıkıcı
Evet canım ama herkes kısmetini yer ben ona inanıyorumkızlar nerde ya off bugün niye böyle sıkıcı
yaa işte ne hatalar yaptık zamanında ben nekadar bilgisizimmişim lisede süper lisye girme şansım vardı annem dedi negerek var 4 sene okucan bende deli gibi düz liseye kayıt olmuştum annemde bilse oda öle demezdi yani işte kısmet..
ben bilinçli olarak tercih yapmıştım aslında ama fundanın da dediği gibi herkes kısmetini yiyor. Ben iletişim lisesini sınavla kazandığımda ordan mezun olup iletişim fakültesine yani hayalim olan gazeteciliğe geçişte ek puan bile veriyorlardı. Biz hazırlığa başladık sistem değişti. Iletişim lisesinden çıkıp iletişim fakültesini seçince alan dışı sayıldı. Bizim zamanımızdaki sistemde çok güzel puan almama rağmen meslek lisesi kategorisine girdiğimizden 4 yıllık tercih bile yapamadıkBak aklıma geldi hüzünlendim yine:84::84::84:
senle ne kadar çok ortak noktamız varaynen ben okuduğum liseyi sınavla kazandım sonra hazırlığa başladığım yıl katsayı problemi ortaya çıktı okulda değiştiremedim 4 yıl okudum sonra istediğim bölüm psikoloji veya rehberlik danışmanlıktı puanım kırıldı olmadı bende kendi bölümüme geçiş yapmak zorunda kaldım kısmet işte ..puanım aynen senin gibi iyiydi ama 0.8 çarpılmadı eğitimde çok yanlışlıklar varr
AKSAM ONLINE - nci - Kundak yapmayn
AKSAM ONLINE - Yaşam
size kısa süren gazetecilik hayatımdan arşivde kalan 2 haber sunuyorum, ayyy çok duygulandım yaaaa:84::84::84::84: gazeteciliği ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi hatırladım... inşallah bir gün yeniden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?