2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

okul sadece kendi bölümünü seçersen puan veriyoduherşey nasip kısmet bu okulu okumasaydım eşimle tanışamazdım belkide herşey birbiriyle bağlantılıaman eğitim konusu açılınca çok moralim bozuluyo en iyisi kapatalım

kızlar bi hasta oldum doğru dürüst takip de edemedim forumu. Birazdan kayınvalidem geliyorumş pazar uğrayıp alışveriş vs yapıyormuş. Ne şefkat görüyorrum tanrııııım52:

Aa cidden sen yazmışsın okula giderken mi yazmıştın? Tez falanmıydı?

yok canım liseden ünv. geçiş arasındaki tatil dönemiydi. daha çok haberlerim vardı da arşivde kalmamış. biz bölgede çalıştığımızdan hep gerilere atılıyorduk, arşivde de aynısı olmuş, 2 si kalmış buna da şükür

Yarenayy.... 2005 te mezun oldum ben...ozman okul puanım 70 ti...en yükseği 90

düz liseden mi mezun oldun canım sen... ay ben 2004'te meslek yüksek okulunu bitirmiştim küçümenim

elfişşşş benim bir de bulvar gazetesinde çıkmıştı yazım, hem de manşetten düşünsene manşet; HEP ARKAMDAN VURUYORLAR altında benim adım Ayşe Erkol / İzmir... bulvar gazetesinde rezil olmuştummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…