- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfişşşş benim bir de bulvar gazetesinde çıkmıştı yazım, hem de manşettendüşünsene manşet; HEP ARKAMDAN VURUYORLAR altında benim adım Ayşe Erkol / İzmir... bulvar gazetesinde rezil olmuştummmm
yazının devamı yokmu
Gazetecilere hep özenmişimdir :) yalnız başlığın altına adının yazılması komikmiş :90:
içinizde evde spor hareketleri yapan varmı???
ben yapıyordum bir ara. şimdi yapmıyorummm ama istiyorum.
ne yapıyorsun mesela mekik falanmı
ayy benim misafirler gitmiyomuş yaa tabi rahat buldular evi biz miasfirliğe gidiyo gibi olacaz resmen bide yemek düşün işin yoksa kızlar bi yüzsüzlük örneği size adam eşimi arayıp demişki anahtar bırakmamışsınız
ayy şok oldum resmen yaa bukadar olmaz yani..
canım var haberin devamı. Hatta manşet ve adımın arasında kocaman bir resim vardı, çok net hatırlıyorum. Bir bacağı dışarıda mini etekli kendini güzel ve seksi sanan direksiyon başında bir kadın... O gün beni kandırmışlardı habere adliye muhabiriyle gittik. Ben hep adliye ve polis muhabirlerinin peşine takılma derdindeydim, göndermezdi haber müdürü. O gün gönderince çok sevinmiştim. Bir baktım barda, pavyonda solistlik yapan bir kadınla bulvar gazetesi için röportaja gitmişizKadının konuştuklarından sadece o cümleyi alıp başlık atmıştım, ne bilem ben ulusal baskıda manşete koyacaklarını!!! Ne dalga geçmişlerdi benimle yaaaa... aslında kadının anlattığı da bayan olarak trafikte olmanın zorlukları, kadını trafikte erkek sürücüler sıkıştırıp, özellikle arkadan çarpıyorlarmışş
maalesef canım ya o zamanki sayfa mizanpajı o şekildeydi. şimdi genelde haberin sonuna koyuyorlar muhabirin adını...
ayy benim misafirler gitmiyomuş yaa tabi rahat buldular evi biz miasfirliğe gidiyo gibi olacaz resmen bide yemek düşün işin yoksa kızlar bi yüzsüzlük örneği size adam eşimi arayıp demişki anahtar bırakmamışsınız
Ayy şok oldum resmen yaa bukadar olmaz yani..
ay Allahım :44:ayy benim misafirler gitmiyomuş yaa tabi rahat buldular evi biz miasfirliğe gidiyo gibi olacaz resmen bide yemek düşün işin yoksa kızlar bi yüzsüzlük örneği size adam eşimi arayıp demişki anahtar bırakmamışsınız
ayy şok oldum resmen yaa bukadar olmaz yani..
ay Allahım :44:
ne yemişler tüm gün, akşamdan kalan bişi var mıydı?
bebek var yani bir de
kızlar size bişey sorucam
sabah da yazdm ama arada kaynadı, uyandıgımda eşim evde yoktu, telefonu evde bırakmış da dogrusu unutmuş arama kaydına baktım kayıtsız bir numara, sabit hat.
Kaynanamı kaynımı aradım haberleri yok, en yakın arkadasını aradım o da bilmiyordu zaten türkiyede cok tanıdıgı yok eşimin öyle sabahın köründe kalkıp gtcek tanıdıgı yok başka, eski eşi ve çocugu var bir de ve belli ki eşim aceleyle çıkmış kapılar kilitli değil, garajda benm arabam dış taraftaydı, hemen onu alıp cıkmış, tel ortada... Ben tabi telaşlandıkça telaşlandım
şimdi aradı eşim
sabah tekirdağa gitmek için yola çıkmış eski eşi ve cocugu, kaza gecirmişler
kadında pek bişey yok ama çocuk kötüymüş, tabi eşim de kötü
kan lazım, benimki uyuyo ama 45 kilonun altından almıyolar, annesininki de uyuyormuş ama o da yaralı diye almamışlar. Abimi aradım o kan vericek
hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum. Eşimin yanında olmak istiyorum, sesi çok kötüydü
ama eski eşi orda, gidip huzursuzluk yaratmaktan korkuyorum
sizce ne yapmalıyım? Sağlıklı düşünemiyorum
abim gelme dedi, ben seni ararm bişey olursa dedi
kızlar size bişey sorucam
sabah da yazdm ama arada kaynadı, uyandıgımda eşim evde yoktu, telefonu evde bırakmış da dogrusu unutmuş arama kaydına baktım kayıtsız bir numara, sabit hat.
Kaynanamı kaynımı aradım haberleri yok, en yakın arkadasını aradım o da bilmiyordu zaten türkiyede cok tanıdıgı yok eşimin öyle sabahın köründe kalkıp gtcek tanıdıgı yok başka, eski eşi ve çocugu var bir de ve belli ki eşim aceleyle çıkmış kapılar kilitli değil, garajda benm arabam dış taraftaydı, hemen onu alıp cıkmış, tel ortada... Ben tabi telaşlandıkça telaşlandım
şimdi aradı eşim
sabah tekirdağa gitmek için yola çıkmış eski eşi ve cocugu, kaza gecirmişler
kadında pek bişey yok ama çocuk kötüymüş, tabi eşim de kötü
kan lazım, benimki uyuyo ama 45 kilonun altından almıyolar, annesininki de uyuyormuş ama o da yaralı diye almamışlar. Abimi aradım o kan vericek
hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum. Eşimin yanında olmak istiyorum, sesi çok kötüydü
ama eski eşi orda, gidip huzursuzluk yaratmaktan korkuyorum
sizce ne yapmalıyım? Sağlıklı düşünemiyorum
abim gelme dedi, ben seni ararm bişey olursa dedi
geçmiş olsun eşinle konuş o ne derse ona göre git veya gitmeallah korusun benim başıma öyle bişey gelse eşimin yeni karısı hastaneye ziyarete gelse daha kötü olurum ikisinide kovarım benim bu tarz şeylere pek tahamülüm yok
ama bu eski eşiyle ne şekilde ayrıldığınada bağlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?