bence gıtme cnm,emınım bu durumda gormek ısteyecegı en son kısı sensın bosver yanı
abinin demesiyle olmazEşin belki seni yanında görmek isticek...sonrasında demezmi kötü günümde yanında değildin diye
Eşinin çocuğuysa o kadınında çocuğu, çocuğunun derdini bırakıp sana mı çatcak...
Ben giderdim kesinlikle...eşin ne diyor gel yada gelme demiyomu
Buarada geçmiş olsun...acil şifalar versin kadınada çocuğada
tabiki orası öyle ama hiçbi kadın kabul edemez eski eşş sonuçta bi zamanlar eşiydi sevdiği kişiydi..kendi yerine bi koysana kadını
geçmiş olsun eşinle konuş o ne derse ona göre git veya gitmeallah korusun benim başıma öyle bişey gelse eşimin yeni karısı hastaneye ziyarete gelse daha kötü olurum ikisinide kovarım benim bu tarz şeylere pek tahamülüm yok
ama bu eski eşiyle ne şekilde ayrıldığınada bağlı...
Bencede eşine danış
tabiki orası öyle ama hiçbi kadın kabul edemez eski eşş sonuçta bi zamanlar eşiydi sevdiği kişiydi..kendi yerine bi koysana kadını
ben de onun için gitmek istemiyorum ama eşimin yanında olmak istyrm
çok kararsz kaldm
eşim aradıgnda konuşamadık pek hem çok kötüydü, hem de kan bulmamız gerekiyodu
ben geliym dedim gelme senden alınmaz zaten dedi, ben de abimi yolliym dedim, o arada abimi aramak için aniden kapattım bişey soramadım
eşimde sadece ddiki abin bana ulaşamazsa merak etmesin hastanede anons yapılır zaten ben bulurum onu dedi
eşimi arayamıyorum şimdi tekrar telefonu evde
abim de dediki ben bi ortama bakıym orda sana haber verym, abim gidince onun telefnndan knusrm eşimle
sadece kan için geleyim dediğimde gelme dedi ama ne anlamda söyledi bilmiyorum :18:
bir yandan da diyorum ki, ben onun çocugu için abimi yolluyorum kan versin diye. yani elimden ne geldiyse yaptm onlar için acaba yine de beni görmek istemez mi
amin canım teşekkürler
allah göstermesin öncelikle ,ama olduki çift taraflı ayrılmaya karar verdiysek, sevgim saygım bitmişse, herkes kendi yolunu çizdiyse ....ve tüm bunların sonrasında başka biriyle evlendiyse o kadın hiç umrumda olmazdı eski eşde tabii...
Haa o kadın yüzünden ayrılmışsam ,ortada aldatma ihanet varsa...afedersin s.ktr olsun gitsin ikiide...parçalarım
cemre sen elinden geleni yapmışın bence otur ve eşinin gelmesini beklezaten abinin kan verdiğini öğrenince teşekkür edecektir sana
Cemrecim, ozaman abinden ararsın biraz geçsin....eşini iste telefona durumlarını sorarken, yanında olmak istiyorum gelmek istiyorum geleyim mi dersin.....
O da duruma göre gelmeni istemiyosa zaten kibarca reddeder
kavgalı gürültülü mü ayrıldılar bilmiyorum ama neden ben değilim kesinlikle, bu olaylar olurken ben henüz 14 yaşındaymışım zaten
bilemiyorum funda yaa
ben mantıklı düşünemiyorum, ben bile bu haldeyken o kadının mantıklı olmasını hiç bekleyemem, gittiğimde kadın bana bişey dese onu haklı bulurum inan ki, ne yapsın kolay mı...
gecmiyo zaman, abim bi an önce gitse :18::18:
cemre eski eşinden karşılıklı anlaşarakmı ayrıldılar..eğer öyleyse gitmen pek sorun teşkil etmez
cemre eski eşinden karşılıklı anlaşarakmı ayrıldılar..eğer öyleyse gitmen pek sorun teşkil etmez
senin içinde eski karısı içinde zor bi durum bencekeşke eşin gitmeden sana haber verseymiş:26:
bu yüzden çok kızdım işte ona
yoksa cocugudur yani yeri geliyo 7 kat yabancı arıyor eşimi gel cocuga bu oldu şu oldu bi bakıver diye (eşim doktor bu arada), kndi çocugu için mi gitmeyecek? ben asla sorun etmem ama bi omzumdan dürtüp uyandrp cemre gtmm lazım merak etme diyeblrdi
veya bu saat olmadan beni arayabilirdi gttiğinde.
benim merak ettiğimi tahmin etmek zor olmasa gerek.
telefonu yok arayamıyorum bunu da biliyor, kesinlikle aramalıydı.
ben eski eşiyle karşılaşsam bu da benim için sorun değil ben aştım bunları ama o ne hisseder bilemem tabi
ben olsam çok sinirlenirdim heralde haber vermeden gitti diye tamam kaza bu panik yapmış belliki telide unuttuğuna göre ama mutlaka haber vermeliydi sonuçta sende korkarsın merak edersin..bence hiç karşılaşmadıysanız muhabbetiniz yoksa gitme cemre kadın açısıdan zor olur görmek istemeyebilir seni
Haklısın cemre
Allah acil şifalar versin Cemre nasıl acaba çocuğun durumu.. :26: Kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?