2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cemre çok geçmiş olsun canım. buna da şükür diyelim. eşin daha iyi bilir eski eşinin durumunu ve tepkisini. gitmemene karar verdiyseniz en doğrusu budur diye düşünüyorum. zor günler eşini ve seni bekliyor. çoook destek olman lazım eşine canım.

teşekkürler yarenay, eşim çok üzgün
yanında olmak istiyorum, ama gidip orda huzursuzluk yaratmanın da anlamı yok

şükür ki bukadarla kurtulmuş, Allah tez zamanda eski sağlığına kavuşturur inş :/

tabi buna da şükür, çocuk daha cabuk iyileşir zaten büyük insanda kırık kolay iyileşmiyor
teşekkürler tekrar

Günaydııın, hayırlı cumalar herkese
Evet yaşasın bugün cumaa erken çıkıyorum, ayrıca yarın iş yok haftalıkları da alırsak süüper olucak ama o konu net değil

nigarım ne kadar veriyorlar sana haftalık? bir de neden net değil? geciktiği oluyor mu??

nigarım ne kadar veriyorlar sana haftalık? bir de neden net değil? geciktiği oluyor mu??
bi defa 2 gün gecikti, yani sonraki hafta salı almıştım, cuma da o haftanınkini almıştım bi haftada 2 haftalık olmuştu :))
ben 175 alıyorum haftalık, 700 maaşım
750 olucak inş :26:

günaydınnnnn cümleten.....

kolay gesin herkese..sıkılmadan ..puflanmadan..şıkır şıkır fıkır fıkır haydii

funda seninkide şu misal....eskiden biizm işyerinde bir adam vardı..her sabah günaydın dedikten sonra..akşam olsada yatsak derdi

funda seninkide şu misal....eskiden biizm işyerinde bir adam vardı..her sabah günaydın dedikten sonra..akşam olsada yatsak derdi
napıyım akşam zor oluyo bide akşam gezmeye gidecezde
:90::90::90::90::90::90::90:

bugün kendimi çok iyi hissediyorum saçlarımı falan yaptım makyaj yaptım ondan sanırım:124::124::119:

günaydınlar herkese

hayırlı cumalar herkese

nasılsınız
günaydın Zeynep

bugün kendimi çok iyi hissediyorum saçlarımı falan yaptım makyaj yaptım ondan sanırım:124::124::119:
nereye gitceksiniz bakalım
sabah elektrik yoktu bizde, saçımı düzletemedim köpükle düzeltip çıktım
herkes bugün saçlarımı beğeniyo ben artık her sabah uykudan kalk çık modelini kullanıyım en iyisi

oh oh gezenti, gez bakalım... sabah sabah nasıl uğraşıyorsunuz saç makyaj falan ya. idolümsünüz ne diyim

hafta sonu gelmiş hayatımm kime enerjik olmazkii

oo ne güzel bir foto çekte günlük halini görlim merak ettm valla saç makyaj dedin de

dün arkadaşa gitmiştik onun eşiyle benim eşimin bi projeleri varmış oraya gidecekler bizide alışveriş merkezine bırakın ddeikberaber yeek yerz gezeriz onlar sonra gelip bizi alıcakbazen doğalda güzel duruyo saçlar benimki hiç bi zaman doğal güzel durmaz kabarır
oh oh gezenti, gez bakalım... sabah sabah nasıl uğraşıyorsunuz saç makyaj falan ya. idolümsünüz ne diyim
valla canım ben her zaman yaparım hiç bişy yapamazsam kıvırcık yaparım jole ile kendimi bakımsız olunca mutsuz hissediyorummakyaj dediğimde allık ruj rimel benim makyajım bukadar
hafta sonu gelmiş hayatımm kime enerjik olmazkii

oo ne güzel bir foto çekte günlük halini görlim merak ettm valla saç makyaj dedin de

ok patronun oğlu gelirse ona cektiriyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…