Umarım çok ciddi bişeyi yoktur allah acil şifalar versin
şükür ki bukadarla kurtulmuş, Allah tez zamanda eski sağlığına kavuşturur inş :/8 tane kırık varmış çocukta :18:
sonuç olarak benim gitmememe karar verildi, eşim geldi üstünü değiştirdi telefonunu aldı gitti tekrar
cemre çok geçmiş olsun canım. buna da şükür diyelim. eşin daha iyi bilir eski eşinin durumunu ve tepkisini. gitmemene karar verdiyseniz en doğrusu budur diye düşünüyorum. zor günler eşini ve seni bekliyor. çoook destek olman lazım eşine canım.
şükür ki bukadarla kurtulmuş, Allah tez zamanda eski sağlığına kavuşturur inş :/
bi defa 2 gün gecikti, yani sonraki hafta salı almıştım, cuma da o haftanınkini almıştım bi haftada 2 haftalık olmuştu :))nigarım ne kadar veriyorlar sana haftalık? bir de neden net değil? geciktiği oluyor mu??
günyadın kızlarrbirgüne daha başladık umarım çabuk akşam olur
napıyım akşam zor oluyo bide akşam gezmeye gidecezdefunda seninkide şu misal....eskiden biizm işyerinde bir adam vardı..her sabah günaydın dedikten sonra..akşam olsada yatsak derdi
:90::90::90::90::90::90::90:
günaydın Zeynepgünaydınlar herkese
hayırlı cumalar herkese
nasılsınız
nereye gitceksiniz bakalımnapıyım akşam zor oluyo bide akşam gezmeye gidecezde
bugün kendimi çok iyi hissediyorum saçlarımı falan yaptım makyaj yaptım ondan sanırım:124::124::119:
napıyım akşam zor oluyo bide akşam gezmeye gidecezde
bugün kendimi çok iyi hissediyorum saçlarımı falan yaptım makyaj yaptım ondan sanırım:124::124::119:
napıyım akşam zor oluyo bide akşam gezmeye gidecezde
haftanın 3-4 günü yaparım ben saçımı başımıoh oh gezenti, gez bakalım... sabah sabah nasıl uğraşıyorsunuz saç makyaj falan ya. idolümsünüz ne diyim
dün arkadaşa gitmiştik onun eşiyle benim eşimin bi projeleri varmış oraya gidecekler bizide alışveriş merkezine bırakın ddeikgünaydın Zeynep
nereye gitceksiniz bakalım
sabah elektrik yoktu bizde, saçımı düzletemedim köpükle düzeltip çıktım
herkes bugün saçlarımı beğeniyoben artık her sabah uykudan kalk çık modelini kullanıyım en iyisi
oh oh gezenti, gez bakalım... sabah sabah nasıl uğraşıyorsunuz saç makyaj falan ya. idolümsünüz ne diyim
hafta sonu gelmiş hayatımm kime enerjik olmazkii
oo ne güzel bir foto çekte günlük halini görlim merak ettm valla saç makyaj dedin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?