ohh valla süpermiş benim kayınvaldemde öyle ben hastalanınca hemen gelir bişeyler yapar veya beni alıp götürür iyileşene kadar bakar annemde arar teşekkür eder oda derki o artık bize emanet dergünaydın kızlar bugn sabah işe geldim ama erken bitirip öğlene çıkacam hala tam iyileşemedim yaaa
Dün öğleden soınra da kayınvalidem geldi yine yemek kek filan yapıp getirmiş bir de pazar uğramış ne bulduysa almışAkşam da beraberdik çocuklar filan
Siz neler yaptınız??
günaydın huzurlu günler fıstıklar,
çok şükür cuma geldi valla:)) ayy çok heyecanlıyım öğlen kızımı görecem:))kıpır kıpır oynuyo ya:)
senin hissettiğin heyecanı hissediyo küçük prenses de galibagünaydın huzurlu günler fıstıklar,
çok şükür cuma geldi valla:)) ayy çok heyecanlıyım öğlen kızımı görecem:))kıpır kıpır oynuyo ya:)
senin hissettiğin heyecanı hissediyo küçük prenses de galiba
nasıl geçti dün gece canım misafirlerle? bugün gidiyolar mı? :)
ben genelde zor kalkarım yataktan. makyaj nerdeyse hiç yapmam. saçlarımı da bu aralar sürekli topuz yapıyorum. bizim burası çok sıcak salamıyorum. bir de ben sabahları saçlarımı yapmak istesem 1 saati bulur sanırım. hem çok gür, hem kıvırcık hem de kalın telliler. ay başında ablamla kuaföre gidip saçlarımızı kestircez. şaka gibi ya bu ay kuaför masrafım 100 ü bulcak.40 tl özel bölge sir, 15 kaş + bıyık, saç kesimi de 50'yi bulur sanırım..
ben genelde zor kalkarım yataktan. makyaj nerdeyse hiç yapmam. saçlarımı da bu aralar sürekli topuz yapıyorum. bizim burası çok sıcak salamıyorum. bir de ben sabahları saçlarımı yapmak istesem 1 saati bulur sanırım. hem çok gür, hem kıvırcık hem de kalın telliler. ay başında ablamla kuaföre gidip saçlarımızı kestircez. şaka gibi ya bu ay kuaför masrafım 100 ü bulcak.40 tl özel bölge sir, 15 kaş + bıyık, saç kesimi de 50'yi bulur sanırım..
ayy sorma cnm
akşam gittim benden 5 dk. önce çıkmışlar yemek yemeğe bende bize göre yaptım yedik 9.30 gibi geldiler gezmişler benim ayaklarım şişmişti çok fena uykumda var 10.30 dedim ben yatıyorum size ii geceler gözlerini ayırdılar şaşırdılar heralde ne çay verdim ne bişevalla o halde uğraşamazdım kusura bakmasınlar aksama kadar klimayı açmış oturmuşlar ne güzel sabahta ben çıkmadan çıktılar dedim bişeler yeseydiniz ben kahvaltı yapmıyorum sabahları yok yolda yeriz dediler saol evini açtın bize hiç demedm bidaha bekleriz falan anlasınlar pek sanmıyorumda çok kötü bir evsahibi gördüm kendimi ayy kimseye yapmamıştım böle bişe anlıcağın napim onlarda biraz düşünceli olsun..
ayy sorma cnm
akşam gittim benden 5 dk. önce çıkmışlar yemek yemeğe bende bize göre yaptım yedik 9.30 gibi geldiler gezmişler benim ayaklarım şişmişti çok fena uykumda var 10.30 dedim ben yatıyorum size ii geceler gözlerini ayırdılar şaşırdılar heralde ne çay verdim ne bişevalla o halde uğraşamazdım kusura bakmasınlar aksama kadar klimayı açmış oturmuşlar ne güzel sabahta ben çıkmadan çıktılar dedim bişeler yeseydiniz ben kahvaltı yapmıyorum sabahları yok yolda yeriz dediler saol evini açtın bize hiç demedm bidaha bekleriz falan anlasınlar pek sanmıyorumda çok kötü bir evsahibi gördüm kendimi ayy kimseye yapmamıştım böle bişe anlıcağın napim onlarda biraz düşünceli olsun..
sirkenciğim şanslısın kaynana yönünden çabucak iyileşirsin ama iyi dinlen kışın grip nezle idare ediliyor ama yazın girp çekilmiyor
senin tepkin birazda eşine karşı olduğu için böle davrandım bence, artı anahtar mevzusu
..
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
hımm biraz ayıp olmuş ama canım yaa, dışarıda yemek yemişler düşünceli davranmışlar.. gelip yorgun yemek felan hazırlama diye
ayy sorma cnm
evet canım şanslı çıktım sanırım hastayken beni hiç mutfaga sokmadı kendisi ortalığı topladı
haftaya da düğünümüz var iyice dinlenip atlatmam lazım
Salı günü abiyeye baktım kızlar alamadım 38 bedene girdim ama rahat edemedim güzel olmadı almadım ben de öyle olunca. Artık evden bir şeyler giyecem. O gün o mağazada gözlüğümü aldılar kızlar;kim aldı bilmiyoruz kamera kayıtlarına bakalım dedik kameracı burda yok ş dışında savcılıktan kağıt getirin diye işi yokuşa sürdüler. Mağazada satış için görevliler ve bizden başka kimse yoktu. Bu mağazaa bir avm de yer alıyor. Karakola gidip polise danıştık sizin şikayetçi olup hırsızıkla suçlamanız gerekiyo dediler. Ben de kimseyi suçlayamam dedim; sadece mağazayı arayıp polise gittik eğer oraya gelirlerse yardımcı olun lütfen dedik kapattık. o muhite bakan karakola eşim gitmiş demişler ki yardıcı olmaları izletmeleri lazım size; size izletmiyorlarsa kendilerinin izleyip söylemeleri lazım. Gözlük mözlük umrumda değil bunu ordakilere de dedim benim tek derdim ben bir daha oraya girip alışveriş yapabilecek miyim yoksa hiç giremeyecek miyim tek istedigim bunu bilmekti. Bir de anlayamadığım bir şey var gözlük çok kişisel bir eşyadır aynı diş fırçası gibi kim tenezzül eder ki ben şahsen tiksinirim bir başkasının kullanmış olduğu gözlüğü takmaya. bu düşündüklerimi mağazadaki görevlilere de söyledim işte öyle düşnmeyin vs vs dediler.
hımm biraz ayıp olmuş ama canım yaa, dışarıda yemek yemişler düşünceli davranmışlar.. gelip yorgun yemek felan hazırlama diye
ama keşke nezaketen de olsa çay içermisiniz deseydinneyse, artık gelmezler bence
ayy ne saçma ya olurmu öyle şey polis doğru söylemiş kendileri izleyebilirlerdi o kamera boşamı koyulmuş oraya illa kendi mallarınınınmı çalınması gerekiyo kibar davranmıcaksın aslında olay yaratacaksınki onlarda anlasınlar
eşinle konuş bu konuyu canım, bir daha aradığında söylesin yani "müsait değiliz" desin, her çocuğunu görmeye geldiğinde sizin evde mi kalacaklar.. zaten eşin de bir daha öyle hemen, gelin tabi demez herhaldeay napim canım gördüler halimide ayaklarım davul gibi şişmiş zor yürüyodum akşam..düşünceli davrandıklarından değil cnm adanaya gelmişler kebap yemeden gitmeyelim demişler yoksa umurlarındamı ya aslında herzaman arayıp soran insanlar olsa böle davranmazdım ama kullanıldık yani işleri düştü aradılar geldiler yattılar yani zannetmiyorum gelmiceklerini adam çok yüzsüz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?