hımm biraz ayıp olmuş ama canım yaa, dışarıda yemek yemişler düşünceli davranmışlar.. Gelip yorgun yemek felan hazırlama diye
ama keşke nezaketen de olsa çay içermisiniz deseydinNeyse, artık gelmezler bence
bol bence hiç de ayıp olmamış sen ayakta zor duruyorum ayaklarım şiş idi diyorsun. Yemeğini dsışarda yiyen adam üstüne mutlaka çayını da içmiştir. Bence onlar gelene kadar ayakta olmanla bile nezaket göstermişsin pekala yerine yatıp eşini de nöbetçi dikebilirdin kapıyı açması için.
yok canım okadarda ayıp olurdu yerine yatıp eşini nöbetçi dikmekonlar terbiyesizlik yapıyo diye bolunda öyle davranması gerekmez..elinden geleni yaptı bidahada gelmezler sanırım
ayy sorma cnm
akşam gittim benden 5 dk. önce çıkmışlar yemek yemeğe bende bize göre yaptım yedik 9.30 gibi geldiler gezmişler benim ayaklarım şişmişti çok fena uykumda var 10.30 dedim ben yatıyorum size ii geceler gözlerini ayırdılar şaşırdılar heralde ne çay verdim ne bişevalla o halde uğraşamazdım kusura bakmasınlar aksama kadar klimayı açmış oturmuşlar ne güzel sabahta ben çıkmadan çıktılar dedim bişeler yeseydiniz ben kahvaltı yapmıyorum sabahları yok yolda yeriz dediler saol evini açtın bize hiç demedm bidaha bekleriz falan anlasınlar pek sanmıyorumda çok kötü bir evsahibi gördüm kendimi ayy kimseye yapmamıştım böle bişe anlıcağın napim onlarda biraz düşünceli olsun..
benim saçlarımı gördün ya ince telli çok fazlada değil tam 15 dakikamı alıyo düzleştirmekne kadar pahalı saç kesimi 50 mi
Bol elleri boşmu geldiler :26:
canım zaten onlar gelmekle emrivaki yapmışlar, hasta mısın, müsait misin sormamışlar. Arayıp soran insanlar da değilmiş zaten. Hiç takma kafana. Hamilesin sonuçta herkesin anlayışlı olması lazım, ki senin bir de fıtığın var. Olan olmuş hiiiiç kafana takma. Sen kızını düşün, mutlu ol ki o da annesi gibi mutlu olsun
Ah ah fundam sorma valla. Ben izmir'de 25 tl'ye komple sir yaptırıyordum, 20 tl. De kesim + föne veriyordum. şimdi o parayı sadece sire veriyoruz. çok sinirim bozuluyor. Saçlarım da çok uzadı, buranın nem oranı da yüksek. Mümkün değil başedemem bu haliyle. Ara makas da attırayım mı acaba diye düşünüyorum. Baya hafifletir sanırım. :44::44:
bende öylesini yapamam. En azından kendime yakıştıramam, eşiminde kötülenmeini istemem....
Her nkadar düşüncesizlik yapsalarda...
Sadece bidaha bekleriz gibilerinden dememesi iyi olmış
ayy kızlar valla kurtuldum neyseki zuzucum sana katılıyorum en azından yemek getirebilirlerdi yiceğimden değil ama nezaket sonuçta.
Fundacım 1 kilo ezik domates ve yarım kilo kadar süs biberi vardı dolapta:))
ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: ailemden öyle gördüm hep..şöylede olabilirdi canm, dışardan yemek getirirlerdi, bol larla birlikte yerlerdi
Hemde evini açtığı için teşekkür amaçlı olurdu..şahsen ben birinde kalsam, altta kalmamak adına ,kendim dışarda yiceksem evsahiplerinide götürürdüm...
Fazladan 2 kebap ceplerini zorlamaz heralde
bende asla yapamam hatırlıyomusun bana cümbür cemaat misafirliğe gelinmişti habersizce ve elleri bomboş gelmişlerdi amaben yinede en iyi şekilde ağırladım kendime yakıştıramam ben ya karşı taraf insan olmayabilir ama ben üzerime düşeni yaparım ama abartmam tabikizaten soğuk davranınca karşı taraf gelmek istemezki ama ne olursa olsun artık gelmişler allah rızası için eşim mahcup olmasın diye yparım onlar için değil
ayy kızlar valla kurtuldum neyseki zuzucum sana katılıyorum en azından yemek getirebilirlerdi yiceğimden değil ama nezaket sonuçta.
Fundacım 1 kilo ezik domates ve yarım kilo kadar süs biberi vardı dolapta:))
canım zaten onlar gelmekle emrivaki yapmışlar, hasta mısın, müsait misin sormamışlar. Arayıp soran insanlar da değilmiş zaten. Hiç takma kafana. Hamilesin sonuçta herkesin anlayışlı olması lazım, ki senin bir de fıtığın var. Olan olmuş hiiiiç kafana takma. Sen kızını düşün, mutlu ol ki o da annesi gibi mutlu olsun
Ah ah fundam sorma valla. Ben izmir'de 25 tl'ye komple sir yaptırıyordum, 20 tl. De kesim + föne veriyordum. şimdi o parayı sadece sire veriyoruz. çok sinirim bozuluyor. Saçlarım da çok uzadı, buranın nem oranı da yüksek. Mümkün değil başedemem bu haliyle. Ara makas da attırayım mı acaba diye düşünüyorum. Baya hafifletir sanırım. :44::44:
ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: Ailemden öyle gördüm hep..
Evet yemek getirselerdi, işten gelecek uğraşmasın der; düşünebilirlerdi
ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: Ailemden öyle gördüm hep..
Evet yemek getirselerdi, işten gelecek uğraşmasın der; düşünebilirlerdi
:13:
ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: ailemden öyle gördüm hep..
evet yemek getirselerdi, işten gelecek uğraşmasın der; düşünebilirlerdi
:13:
ay vurmiycaktımniye kafama kafama vuruyonaptal olucam
Canım normal misafir için yazmadım bunlar için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?