2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bol bence hiç de ayıp olmamış sen ayakta zor duruyorum ayaklarım şiş idi diyorsun. Yemeğini dsışarda yiyen adam üstüne mutlaka çayını da içmiştir. Bence onlar gelene kadar ayakta olmanla bile nezaket göstermişsin pekala yerine yatıp eşini de nöbetçi dikebilirdin kapıyı açması için.

şöylede olabilirdi canm, dışardan yemek getirirlerdi, bol larla birlikte yerlerdi
Hemde evini açtığı için teşekkür amaçlı olurdu..şahsen ben birinde kalsam, altta kalmamak adına ,kendim dışarda yiceksem evsahiplerinide götürürdüm...
Fazladan 2 kebap ceplerini zorlamaz heralde

yok canım okadarda ayıp olurdu yerine yatıp eşini nöbetçi dikmekonlar terbiyesizlik yapıyo diye bolunda öyle davranması gerekmez..elinden geleni yaptı bidahada gelmezler sanırım

yok canım okadarda ayıp olurdu yerine yatıp eşini nöbetçi dikmekonlar terbiyesizlik yapıyo diye bolunda öyle davranması gerekmez..elinden geleni yaptı bidahada gelmezler sanırım

bende öylesini yapamam. En azından kendime yakıştıramam, eşiminde kötülenmeini istemem....
Her nkadar düşüncesizlik yapsalarda...

Sadece bidaha bekleriz gibilerinden dememesi iyi olmış

normalde olsa elbette ayıp olurdu ama onların yaptığı ne? Hem hamile hem de çalışan bir bayan olunca bol un durumu çok daha zor. Neyse atlatmışsın sanırım geçmiş olsun bol :))

canım zaten onlar gelmekle emrivaki yapmışlar, hasta mısın, müsait misin sormamışlar. arayıp soran insanlar da değilmiş zaten. hiç takma kafana. hamilesin sonuçta herkesin anlayışlı olması lazım, ki senin bir de fıtığın var. olan olmuş hiiiiç kafana takma. sen kızını düşün, mutlu ol ki o da annesi gibi mutlu olsun

benim saçlarımı gördün ya ince telli çok fazlada değil tam 15 dakikamı alıyo düzleştirmekne kadar pahalı saç kesimi 50 mi

ah ah fundam sorma valla. ben İzmir'de 25 tl'ye komple sir yaptırıyordum, 20 tl. de kesim + föne veriyordum. şimdi o parayı sadece sire veriyoruz. çok sinirim bozuluyor. saçlarım da çok uzadı, buranın nem oranı da yüksek. mümkün değil başedemem bu haliyle. ara makas da attırayım mı acaba diye düşünüyorum. baya hafifletir sanırım. :44::44:

Burda kışın 5 tl fön Yazın 10 yapıyo bazısı....
Kışın esnafın işleri pek olmaz çünkü ,yazlık yer ya burası

Bol elleri boşmu geldiler :26:

ayy kızlar valla kurtuldum neyseki zuzucum sana katılıyorum en azından yemek getirebilirlerdi yiceğimden değil ama nezaket sonuçta.

fundacım 1 kilo ezik domates ve yarım kilo kadar süs biberi vardı dolapta:))

bende öylesini yapamam. En azından kendime yakıştıramam, eşiminde kötülenmeini istemem....
Her nkadar düşüncesizlik yapsalarda...

Sadece bidaha bekleriz gibilerinden dememesi iyi olmış

bende asla yapamam hatırlıyomusun bana cümbür cemaat misafirliğe gelinmişti habersizce ve elleri bomboş gelmişlerdi amaben yinede en iyi şekilde ağırladım kendime yakıştıramam ben ya karşı taraf insan olmayabilir ama ben üzerime düşeni yaparım ama abartmam tabikizaten soğuk davranınca karşı taraf gelmek istemezkiama ne olursa olsun artık gelmişler allah rızası için eşim mahcup olmasın diye yparım onlar için değil

ayy kızlar valla kurtuldum neyseki zuzucum sana katılıyorum en azından yemek getirebilirlerdi yiceğimden değil ama nezaket sonuçta.

Fundacım 1 kilo ezik domates ve yarım kilo kadar süs biberi vardı dolapta:))

:)))
nereden gelmişlerdi onlar....

ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: ailemden öyle gördüm hep..
evet yemek getirselerdi, işten gelecek uğraşmasın der; düşünebilirlerdi

:13:

Son düzenleme:

Fundacım 1 kilo ezik domates ve yarım kilo kadar süs biberi vardı dolapta:))
ayıp ya memleketten geliyolar oranın neyi meşhursa onu getirmesi lazımdı veya evinize bi hediye falan

evet canım kestir bide saç düzleştirici al kndin yap evde saçını

ben de kimseye elim boş gitmedim hiç, gitmem de :26: ailemden öyle gördüm hep..
evet yemek getirselerdi, işten gelecek uğraşmasın der; düşünebilirlerdi

:13:

evt cnm bizde böyle gördük eli boş gidilmez yani.ufakta olsa nezaket icabı bişe götürülür.

mardinden geldiler zuzuşum.

niye kafama kafama vuruyonaptal olucam
Canım normal misafir için yazmadım bunlar için yazdım
ay vurmiycaktım ( çak çak yapıcaktım
katılıyorum anlamında, ben de öyle düşünüyorum hiç sevmesem de eşim için yapardım diye
sory bebişim :26:

Kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…