2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayıp ya memleketten geliyolar oranın neyi meşhursa onu getirmesi lazımdı veya evinize bi hediye falan

evet canım kestir bide saç düzleştirici al kndin yap evde saçını

benim düzleştiricim var canım evde ama yapmaya kalkınca 1 saati geçiyor ve kalıcı olmuyor bu haliyle maalesef. ben de ondan kestireyim diyorum. evlendiğimiz zaman çenemin altına kadar kestirmiştim ama 1 yılda çok uzadılar kimse inanamıyor saçlarıma. ara makas iyi değil diyorlar genelde yaaa. napsam ki???

Kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:

ben 40 faktör kullanıyorm şuanda yeterli sanırım 50 yi sivilce için ilaç içerken kullanmıştım hiç yanmıyosun

kızlar saç düzleştiriciyi çok sık kullanmayın saçınıza çok zararlı. Hep yıpratıyor. Onu yerinekendi kendinize fön çekmeyi öğrenin o daha az yıpratıyor.

cnm benim ablamında saçı çoktur önceden ara makas yaptırırdı ama o daha çok kabartıyomş dediğin gibi ii değil yani bence yaptırma..

bende evlendikten sonra kestirmiştim beckham modeli çok yakışmıştıupuzun saçlarıma kıymıştım eşim çok istiyo diye ama çok şükür uzadı tekrar
ben 40 faktör kullanıyorm şuanda yeterli sanırım 50 yi sivilce için ilaç içerken kullanmıştım hiç yanmıyosun
bende mi 40 alsam
kızlar saç düzleştiriciyi çok sık kullanmayın saçınıza çok zararlı. Hep yıpratıyor. Onu yerinekendi kendinize fön çekmeyi öğrenin o daha az yıpratıyor.

ben çok sık düzleştiririm o birazda düzleştiriciye bağlıbide düzleştirmeden önce gliss sıkarım saçlarıma hiç yıpranma olmaz

evt cnm bizde böyle gördük eli boş gidilmez yani.ufakta olsa nezaket icabı bişe götürülür.

Mardinden geldiler zuzuşum.

mardinin domatesimi meşur :))))

kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:

ben kendime 30 faktör kullanıyorum..eşim çok yanıyo ona 60

iyi hatırlattınız güneş kremi almam gerek :))

vay anam vay kızlar, benim yan masamda ik.da çoçuk vardı benden 2 hfta sonra başlamıştı bende malum çıkışımı ona söledim..

derdimi 3 beş anlatmıştım :) seni etkilemiş olmadım dimi demştm yo demişti vs...

bugün onu iş için aradılar:) benden gizlemedi...burdaki şartlardan iyi olursa parası eri giderim dedi

o nasıl oluyor kendi kendine fön kız

ben fönsüz çıkamıyorm ya..düzleştiriyorum hep yıllardır hemde..ama bakımda yapıyorum sacıma:82:

kızlar güneş kremi deyince bende alayım dedim dün ama karar vermedim ben tatile çıkmayacağım için günlük kullanım için istedim yanıp esmerleşmiyorum kıpkırmıız oluyorum ve burnumun üzerindeki çillerim çoğalıyor tavsiye edebileceğiniz marka varmı

ben 50 faktör kullanıyorum.

super ben kendi başıma fönümü çekebiliyorum :) düzelştiriciden daha iyi oluyor.

ben sanırım sütten bile beyazım, normalde gündüz dışarı çıkarken kullanmıyor musun? Ben en basit bi bahar güneşinde kıpkırmızı olurum

yok ben okadar beyaz değilim kumralmı buğday tenmi öyle bişeyimevet normaldede kullanıyorum yoksa çok yakıyo güneş yüzümü

o nasıl oluyor kendi kendine fön kız

ben fönsüz çıkamıyorm ya..düzleştiriyorum hep yıllardır hemde..ama bakımda yapıyorum sacıma:82:

bende fön çekiyorum kendi kendime düzleştirici çok kurutuyo bide uzun sürüyor.

cnm ben normalde la roche kullanıyodum çok memnundum ama şuan bebişten dolayı başka marka kullanıyorum ama la roche tavsiye ederim.

ben de 60-70 kullansam yeridir, beyaz tenliyim ama yanmak için 40 kullanıyorum..hatta bazen kakao yağı sürüyorum esmerleşmek için

kişiyi tanımam etmem de ben şu nick name i (paytak_paytak_kosan_koala) hiç sevmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…