ayıp ya memleketten geliyolar oranın neyi meşhursa onu getirmesi lazımdı veya evinize bi hediye falan
evet canım kestir bide saç düzleştirici al kndin yap evde saçını
Kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:
benim düzleştiricim var canım evde ama yapmaya kalkınca 1 saati geçiyor ve kalıcı olmuyor bu haliyle maalesef. ben de ondan kestireyim diyorum. evlendiğimiz zaman çenemin altına kadar kestirmiştim ama 1 yılda çok uzadılar kimse inanamıyor saçlarıma. ara makas iyi değil diyorlar genelde yaaa. napsam ki???
bende evlendikten sonra kestirmiştim beckham modeli çok yakışmıştıbenim düzleştiricim var canım evde ama yapmaya kalkınca 1 saati geçiyor ve kalıcı olmuyor bu haliyle maalesef. Ben de ondan kestireyim diyorum. Evlendiğimiz zaman çenemin altına kadar kestirmiştim ama 1 yılda çok uzadılar kimse inanamıyor saçlarıma. Ara makas iyi değil diyorlar genelde yaaa. Napsam ki???
bende mi 40 alsamben 40 faktör kullanıyorm şuanda yeterli sanırım 50 yi sivilce için ilaç içerken kullanmıştım hiç yanmıyosun
kızlar saç düzleştiriciyi çok sık kullanmayın saçınıza çok zararlı. Hep yıpratıyor. Onu yerinekendi kendinize fön çekmeyi öğrenin o daha az yıpratıyor.
evt cnm bizde böyle gördük eli boş gidilmez yani.ufakta olsa nezaket icabı bişe götürülür.
Mardinden geldiler zuzuşum.
kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:
kızlar saç düzleştiriciyi çok sık kullanmayın saçınıza çok zararlı. Hep yıpratıyor. Onu yerinekendi kendinize fön çekmeyi öğrenin o daha az yıpratıyor.
Kızlar yazın kaç faktörlü güneş kremi kullanıyosunuz 30 yetermi :26:ben 30 kullanıyodum ama diyorumki düşük mü acaba kardeşim 50 faktörlü kullanıyomuş:26:
ben 70 kullanıyorum funda ten rengin nasıl ki :26:
70 baya yüksekmiş canım benim tenim beyaz öyle süt beyaz değil ama
ben sanırım sütten bile beyazım, normalde gündüz dışarı çıkarken kullanmıyor musun? Ben en basit bi bahar güneşinde kıpkırmızı olurum
o nasıl oluyor kendi kendine fön kız
ben fönsüz çıkamıyorm ya..düzleştiriyorum hep yıllardır hemde..ama bakımda yapıyorum sacıma:82:
kızlar güneş kremi deyince bende alayım dedim dün ama karar vermedim ben tatile çıkmayacağım için günlük kullanım için istedim yanıp esmerleşmiyorum kıpkırmıız oluyorum ve burnumun üzerindeki çillerim çoğalıyor tavsiye edebileceğiniz marka varmı
bende evlendikten sonra kestirmiştim beckham modeli çok yakışmıştıupuzun saçlarıma kıymıştım eşim çok istiyo diye ama çok şükür uzadı tekrar
bende mi 40 alsam
ben çok sık düzleştiririm o birazda düzleştiriciye bağlıbide düzleştirmeden önce gliss sıkarım saçlarıma hiç yıpranma olmaz
kişiyi tanımam etmem de ben şu nick name i (paytak_paytak_kosan_koala) hiç sevmiyorum yaa
kakao yağının faydası oluyomu:81:ben de 60-70 kullansam yeridir, beyaz tenliyim ama yanmak için 40 kullanıyorum..hatta bazen kakao yağı sürüyorum esmerleşmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?