2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm ben normalde la roche kullanıyodum çok memnundum ama şuan bebişten dolayı başka marka kullanıyorum ama la roche tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım dün baya baktım çok marka var hiçte kullanmadığım için istanbula geleli 2sene oldu daha önce fazla güneşte kalmadığım için kullanma gereği duymadım ama burda fena olmaya başladı cildim hatta eczanenin birinde bayan bilgisayardan dah küçük bir makina vardı onla baktı yüzümde aparatı gezdirdi yüüzn alt tabasını görüyosun senin cildin karma dedi buurn üstü gözeneklerin tıkalı dedi baya bişeler önerdi ama 187tl dedi dedim hepsini alamam lazım olanı alıırm

o nasıl oluyor kendi kendine fön kız

Ben fönsüz çıkamıyorm ya..düzleştiriyorum hep yıllardır hemde..ama bakımda yapıyorum sacıma:82:

nasıl bakım yapıyosun super...bi tarifin varmı...

bide kakao ve havuç yağı çok iyi bronzlaştırıyomuş deneyen varmı

bende bişey var ama kakao yağımı yaa..ona benziyo eve gdince bakayım yazarım :))
yani kakaoya benziyo rengi

ay senin şu soruların insanı öldürür süper
bu tutam saç alıtyosun, fön tarağını bi eline, diğer eline saç kurutma makinesi
düzletiyosun işte.. anladın umarım

bilmedigim şeyi sorarım ben...

düzeltme desenize yahu ???? öyle cümleyle anlayırosunuz.nasıl anlıyım

eee kurutma makinasına zarar veriyor saça vermiyormu sanki..

cetvel gibi dümdüz olmalı bir tel bozuk olsa rahat edemiyorumm

nasıl bakım yapıyosun super...bi tarifin varmı...

Bende bişey var ama kakao yağımı yaa..ona benziyo eve gdince bakayım yazarım :))
yani kakaoya benziyo rengi
teşekkür ederim
tanımıyorum ki, kullanıcı adı dikkatimi çekiyo, hoş değil

Evet oluyo, esmer oluyosun 2. Güneşlenmede hemde :89:

süpermiş hemen alıyım bari bende duymuştum ama hiç denememiştim senin güneş kremin markası ne canım

teşekkür ederim

süpermiş hemen alıyım bari bende duymuştum ama hiç denememiştim senin güneş kremin markası ne canım
eve gidince bakim kakao yağım ne marka :26:
eczaneden almıştım, fiyatı da çok uygundu 8-9 tl arası diye hatırlıyorum :26:

eve geldim kızlar

süperim ;fon çekerken de evet haklısın saça sıcak hava temas ediyor onda da yıpranıyor ama düzleştirici tabiri caizse saçları mahvediyor

Ben gneş kremini kış-yaz farketmez hep dışarı çıkarken sürerim , çantamda sürekli bulunur cüzdanımdan bir farkı yoktur :)))

kızlar fazla yanmaya brozlaşmaya çalışmayın çünkü güneş gerçekten çok tehkileli siz bir taraftan yanarken vücudunuz da geri dönüşümü olmayacak şekilde yaşlanıyor

offff sabahtan beri karışık karışık bir sürü iş yaptım. iyi yanı saatler çabuk geçiyor, kötü yanı; öğleden sonraya iş kalmayacak yaaa:44::44::44:

canım güneş kreminin markaası ne bende dışarı çıkarken sürmek için istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…