ne söyledin zuzu
sandviç et döner...geldi hüplettim
canım ben nivea alıyorum genelde, en son lacivert şişesi olan var ya ondan almıştık geçen yaz..ama ama ben güneş kremini sormuştum
canım ben nivea alıyorum genelde, en son lacivert şişesi olan var ya ondan almıştık geçen yaz..
30,40,50 tam emin değilim ama 50 den fazla değildi..eve gidince bakim ona da, yarım vardı ondan da kakao yağından da olur muu
nivea nasıldı memnunmusun canım??bolun dediği marka baya iyiymiş araştırdımda
ayy sözde doktora gittim stres olsm geldm yaa hiçbişe anlamadım giderken müdür toplantıdaydı öğlem aram benim hakkım sonuçta ama söylemedim gideceğimi şöföre söledim söyle diye kızmış oda niye sölemiyo diye salak içeri girsem niye bölüyosun dicek neyse gittik oradada ayrı stres hep bekletiyolar saatinde giremiyorsun artık 13.05 oldu 13.30da mesai geri başlıyo eşime dedim yürü gidelim oda kıza söledi doktor demiş beklesinler girdik baktı ii dedi ama ben hçbişe konuşamadım doğru dürüst geldim geri kızım iyiymiş çok şükür 300 gram olmuş:)
memnunum bennivea nasıldı memnunmusun canım??bolun dediği marka baya iyiymiş araştırdımda
detay öğrenemedin ya canının sıkılması normalayy sözde doktora gittim stres olsm geldm yaa hiçbişe anlamadım giderken müdür toplantıdaydı öğlem aram benim hakkım sonuçta ama söylemedim gideceğimi şöföre söledim söyle diye kızmış oda niye sölemiyo diye salak içeri girsem niye bölüyosun dicek neyse gittik oradada ayrı stres hep bekletiyolar saatinde giremiyorsun artık 13.05 oldu 13.30da mesai geri başlıyo eşime dedim yürü gidelim oda kıza söledi doktor demiş beklesinler girdik baktı ii dedi ama ben hçbişe konuşamadım doğru dürüst geldim geri kızım iyiymiş çok şükür 300 gram olmuş:)
evet nivea yağlı, ben günlük kullanmadığım için deniz için kullanıyorum sadece güneş kreminicnm ben onu günlük kullanımda sürüyodum hiç zararı olmadı cildime nivea daha yağlı o sanki bana denize gidince sürülecek gibi geliyo.
ay ben hiç riske girmezdimm, lacivert, siyah, bordo olan şeyler illa ki renk bırakıyoselam verip kaçıyorum yine kızlar.
Öncelikle cemre çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlanır ya yazık küçükmüş de çocuk...
Ben garnier'in 15 faktörünü kullanıyorum vücut için. Bir de nivea'nın yağını. Yüzüm için Olay'in hem nemlendirici hem de 15 faktörlü yüz kremi var onu kullanıyorum.
Ya kızlar geçen denizden geldimizde bikinimin altını eşimin şortuyla aynı yere suya bastırmıştım unutmuşum sabah gördüm bi baktım bikini altım şortun rengini almışşşbikini fuşya, şort lacivert....Çıkar mı ki diye yine tek başına hafif sabunlu suda beklettim ama çıkmadı Akşam fırsatım olursa bi avm'ye gidip yeni bikini altı alıyım diyorum kendime aynı tonlarında bulusam. Üstünü çok seviyorum çünkü. Koton'da falan varmış ayrı alt üst. Başka yerlerde de bulurum mutlaka...
ayy sözde doktora gittim stres olsm geldm yaa hiçbişe anlamadım giderken müdür toplantıdaydı öğlem aram benim hakkım sonuçta ama söylemedim gideceğimi şöföre söledim söyle diye kızmış oda niye sölemiyo diye salak içeri girsem niye bölüyosun dicek neyse gittik oradada ayrı stres hep bekletiyolar saatinde giremiyorsun artık 13.05 oldu 13.30da mesai geri başlıyo eşime dedim yürü gidelim oda kıza söledi doktor demiş beklesinler girdik baktı ii dedi ama ben hçbişe konuşamadım doğru dürüst geldim geri kızım iyiymiş çok şükür 300 gram olmuş:)
memnunum ben:)))
detay öğrenemedin ya canının sıkılması normal(
keşke kontrole gidiyorum biraz gecikebilirim felan deseydin :26:
ama iyimiş kızınız, rahat ol canımbüyüyo maşallah
maaşallah cnmmm büyüyor minnnak(annem yavru kedilere derdi ondan kalmış aklımda :))
zuzula roche anthelios bolunkinin markası buydu bulabilirsem bundan alıcam bol denize giderkende kullanılabirmi bu
kotonda çok hoş bikiniler vardı alisha
evt cnm denizdede normaldede günlük olarak kullanabilirsin 2 yıl bundan kullandım ben.eczanelerde var zaten en son kardeşim aldı 50 faktör 50 tlydi.biraz pahalı ama ii bir ürün.
ya bizim patrona sinir oldum. dün bir işi baskıya göndermiştim. bugün gelmiş yırtınıyor biz hiç bunu bu malzemeye bastık mı diye. oysa göndermeden önce söylemiştim, şimdi diyor yok sen bana söylemedin. patron işte kavga mı edeyim üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?