2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama ama ben güneş kremini sormuştum
canım ben nivea alıyorum genelde, en son lacivert şişesi olan var ya ondan almıştık geçen yaz..
30,40,50 tam emin değilim ama 50 den fazla değildi..eve gidince bakim ona da, yarım vardı ondan da kakao yağından da olur muu

nivea nasıldı memnunmusun canım??bolun dediği marka baya iyiymiş araştırdımda

ayy sözde doktora gittim stres olsm geldm yaa hiçbişe anlamadım giderken müdür toplantıdaydı öğlem aram benim hakkım sonuçta ama söylemedim gideceğimi şöföre söledim söyle diye kızmış oda niye sölemiyo diye salak içeri girsem niye bölüyosun dicek neyse gittik oradada ayrı stres hep bekletiyolar saatinde giremiyorsun artık 13.05 oldu 13.30da mesai geri başlıyo eşime dedim yürü gidelim oda kıza söledi doktor demiş beklesinler girdik baktı ii dedi ama ben hçbişe konuşamadım doğru dürüst geldim geri kızım iyiymiş çok şükür 300 gram olmuş:)

Hangi markaydı fundaa....
Ay benmkide mavi bişeydi ya..bak gidince bakıcam bende :)))

selam verip kaçıyorum yine kızlar.
Öncelikle cemre çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlanır ya yazık küçükmüş de çocuk...

Ben garnier'in 15 faktörünü kullanıyorum vücut için. Bir de nivea'nın yağını. Yüzüm için Olay'in hem nemlendirici hem de 15 faktörlü yüz kremi var onu kullanıyorum.
Ya kızlar geçen denizden geldimizde bikinimin altını eşimin şortuyla aynı yere suya bastırmıştım unutmuşum sabah gördüm bi baktım bikini altım şortun rengini almışşş bikini fuşya, şort lacivert....Çıkar mı ki diye yine tek başına hafif sabunlu suda beklettim ama çıkmadı Akşam fırsatım olursa bi avm'ye gidip yeni bikini altı alıyım diyorum kendime aynı tonlarında bulusam. Üstünü çok seviyorum çünkü. Koton'da falan varmış ayrı alt üst. Başka yerlerde de bulurum mutlaka...

maaşallah cnmmm büyüyor minnnak (annem yavru kedilere derdi ondan kalmış aklımda :))

Son düzenleme:
nivea nasıldı memnunmusun canım??bolun dediği marka baya iyiymiş araştırdımda
memnunum ben :)))

detay öğrenemedin ya canının sıkılması normal (
keşke kontrole gidiyorum biraz gecikebilirim felan deseydin :26:
ama iyimiş kızınız, rahat ol canım büyüyo maşallah

cnm ben onu günlük kullanımda sürüyodum hiç zararı olmadı cildime nivea daha yağlı o sanki bana denize gidince sürülecek gibi geliyo.
evet nivea yağlı, ben günlük kullanmadığım için deniz için kullanıyorum sadece güneş kremini

ay ben hiç riske girmezdimm, lacivert, siyah, bordo olan şeyler illa ki renk bırakıyo ama olan olmuş artık, inş bulursun uygun bişi :)) pentide ayrı satılıyo, çok güzel modeller var hemde :)))

strese girme canım gitmeden söyleseydin her ihtimale karşı gecikebileceğini ama olsun bebiş iyiymişya önemli değil

memnunum ben :)))

detay öğrenemedin ya canının sıkılması normal (
keşke kontrole gidiyorum biraz gecikebilirim felan deseydin :26:
ama iyimiş kızınız, rahat ol canım büyüyo maşallah

evt cnm napim zaten arada başka doktora giderim ben 4 boyutlu baktıracam çünkü herşeyi net oluyo onda bakalım:)seyahate çıkabilirsin sorun olmaz dedi bide 9 unda gidecez allah izin verirse bakalım:)

zuzula roche anthelios bolunkinin markası buydubulabilirsem bundan alıcambol denize giderkende kullanılabirmi bu
kotonda çok hoş bikiniler vardı alisha

zuzula roche anthelios bolunkinin markası buydubulabilirsem bundan alıcambol denize giderkende kullanılabirmi bu
kotonda çok hoş bikiniler vardı alisha

evt cnm denizdede normaldede günlük olarak kullanabilirsin 2 yıl bundan kullandım ben.eczanelerde var zaten en son kardeşim aldı 50 faktör 50 tlydi.biraz pahalı ama ii bir ürün.

ya bizim patrona sinir oldum. dün bir işi baskıya göndermiştim. bugün gelmiş yırtınıyor biz hiç bunu bu malzemeye bastık mı diye. oysa göndermeden önce söylemiştim, şimdi diyor yok sen bana söylemedin. patron işte kavga mı edeyim üstüne

bu durumu okadar çok yaşıyorumki cnm söyler ama hayır ama ben böle bişe sölemedim der ve beni deli eder salak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…