ben de bugün 6 buçuktayımmdaha 3 saat var ya off:97::97::97:
mersi canoSütlü neskafe
canım güneş kreminin markaası ne bende dışarı çıkarken sürmek için istiyorum
niye aksatıyolar canım ya bizim patron para olmadığı zaman kredi çekip yine ödüyo herkesin maaşlarını ben ilk duyduğumda şok olmuştumben de bugün 6 buçuktayımmAma haftalık yok 50 tl aldım neyseki, elbise bakim kendime bitane düğün var ya cumartesi 50-60 a bulurum inş :/
mersi cano
evet onun bu aralar pek keyfi yokZuzu nerdeeeSabah bi geldi keyfi yok gibiydi :44:
Yeni elemanla nasıl gidiyo acaba?
sütlü neskafe
bu durumu okadar çok yaşıyorumki cnm söyler ama hayır ama ben böle bişe sölemedim der ve beni deli eder salak..
yarenay nerde ya sonerin evlendiği kadını gördüğünüzmü ben yarenaya çok benzettim.
abiye değil ama şık, açık tonlarda bişeniye aksatıyolar canım ya bizim patron para olmadığı zaman kredi çekip yine ödüyo herkesin maaşlarını ben ilk duyduğumda şok olmuştumnasıl bi elbise alacaksın canım
evet onun bu aralar pek keyfi yok
Thanks
abiye değil ama şık, açık tonlarda bişe
işyerinde de giyilebilsin :26:
Bizim de en fazla 2-3 gün aksıyo haftalıklar, okadar olsun diyorum napim
geçen hafta pazarda H&M nin elbiseleri vardı 15 tl yeşeftali tonlarında al çok tatlı duruyo:98:
geçen hafta pazarda H&M nin elbiseleri vardı 15 tl ye
etiketlerini kesmişler, kapış kapış alıyodu millet
bitane punda elbise beğenmiştim göğüs altından şifon-tül karışımı bi kumaş dökülüyo böyle dizüstü ama 40 bedendi, büyük gelir diye almadım.. boldu yani :/ aklımda kaldı o elbise şimdii
sorma ya. benim bir de şahidim var yani. ama patron işte ne diyebilirsin ki. az kaldı ama hissediyorum yakın zamanda bağır çağır kavga etcez biz bununla. kötü anıma denk gelcek 1 senedir biriktirdiğim ne varsa söylicemmm
seduşum soner kim? merak ettim bakayım...
ay funda eşimi minnak diye severim yazınca aklıma geldi :))))
dün gece de yataktayız...benm çok uykum var..eşimde bana sarılıp üsütne alıyo bi ,bi yatağa atıyo falan kedi gibi oynuyo benle benm gözler kapalısonra tekrar sarıldı "gel bakim küçümenin" dedi..benm gözler açıldı " ne dedin sen"
ay gece gece siz geldiniz aklıma..gülümsedim :)
...
nese ben kaçartahakkuk dağıtıcam:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?