2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay nerde ya sonerin evlendiği kadını gördüğünüzmü ben yarenaya çok benzettim.

can yücele sormuşlar neden hep babanıza şiirler yazıyorsunuz? demişler..

anneme şiir yazıcak kadar şair degilim demiş.:81:

ben de bugün 6 buçuktayımm Ama haftalık yok 50 tl aldım neyseki, elbise bakim kendime bitane düğün var ya cumartesi 50-60 a bulurum inş :/

mersi cano
niye aksatıyolar canım ya bizim patron para olmadığı zaman kredi çekip yine ödüyo herkesin maaşlarını ben ilk duyduğumda şok olmuştumnasıl bi elbise alacaksın canım
Zuzu nerdeee Sabah bi geldi keyfi yok gibiydi :44:
Yeni elemanla nasıl gidiyo acaba?
evet onun bu aralar pek keyfi yok

thanks

bu durumu okadar çok yaşıyorumki cnm söyler ama hayır ama ben böle bişe sölemedim der ve beni deli eder salak..

sorma ya. benim bir de şahidim var yani. ama patron işte ne diyebilirsin ki. az kaldı ama hissediyorum yakın zamanda bağır çağır kavga etcez biz bununla. kötü anıma denk gelcek 1 senedir biriktirdiğim ne varsa söylicemmm

yarenay nerde ya sonerin evlendiği kadını gördüğünüzmü ben yarenaya çok benzettim.

seduşum soner kim? merak ettim bakayım...

abiye değil ama şık, açık tonlarda bişe
işyerinde de giyilebilsin :26:

Bizim de en fazla 2-3 gün aksıyo haftalıklar, okadar olsun diyorum napim

şeftali tonlarında al çok tatlı duruyo:98:
geçen hafta pazarda H&M nin elbiseleri vardı 15 tl ye
etiketlerini kesmişler, kapış kapış alıyodu millet
bitane punda elbise beğenmiştim göğüs altından şifon-tül karışımı bi kumaş dökülüyo böyle dizüstü ama 40 bedendi, büyük gelir diye almadım.. boldu yani :/ aklımda kaldı o elbise şimdii

kızlar odakdan geldiler şirketinkalite politikasını sordu adamkaldım öyle tabi sonra duvarda asılı olduğunu hatırladım bi su içip gelebilirmiyim dedim duvardaki yazıyı tele çekip ordan okudum

15 miya burda hiç okadar ucuza şeyler yok pazar falan sadece sebze meyveben istanbul pazarlarını çok severim40 beden alma canım çok bol durur

cnm ne desen boş işte anlamıyolar..

öyle bir geçer zamankinin soneri:))

ay funda eşimi minnak diye severim yazınca aklıma geldi :))))

dün gece de yataktayız...benm çok uykum var..eşimde bana sarılıp üsütne alıyo bi ,bi yatağa atıyo falan kedi gibi oynuyo benle benm gözler kapalı sonra tekrar sarıldı "gel bakim küçümenin" dedi..benm gözler açıldı " ne dedin sen"

ay gece gece siz geldiniz aklıma..gülümsedim :)

...

nese ben kaçar tahakkuk dağıtıcam:80:

küçümen kalıcak senin adın kuzumçabuk gel ya canımız sıkılıyo

Oh bol bol kaynatmışsınız ya bi cd yapıcam dedim bugüne tüm işleri dünden bitirdim sabah bi başladı bu saat oldu iş bitmedi cd de kaldı birazdan onuda yapıcam ya nerden müzik indirebilirim ares iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…