2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ablamla sonerin evlendiği kıza baktık, baktık bana hiç benzetemedik yav:44::44:siz nasıl benzettiniz ki???

15 miya burda hiç okadar ucuza şeyler yok pazar falan sadece sebze meyveben istanbul pazarlarını çok severim40 beden alma canım çok bol durur

sen nerdesin ki funda :26:
ben nedense seni istanbulda diye biliyorum
ben de vakkoda ceket denemiştim ama 450 liraydı, almadım tabiki
ertesi hafta kadıköy salı pazarından tıpatıp aynısını 10 liraya aldım, sadece düğmesinin teki düşmüştü, aynısını da bulamam ki dedim düğmenin, adam baktı başka kalmamış benim bedenim, diğer bedenlerin tekinden kopardı düğmeyi de verdi evde dikersin diye

yaren bence de andırıyorsun cnm ben geldim kurstayım yarım saatim var derse iki laklak edeyim dimi :))

ya nigar o şort eşimin geçen seneden kalma kaç kere yıkandı nası renk verir anlamadım ki bu arada 15 tl H%M elbise haaaaaaaa süper cnm yaa gerçi 40 beden büyükmüş ama sen haftaya bi daha uğra en iyisi.

ay 8 ay olmuş biz evleneli yaa, çizelgeme baktım da
biz evleneli 11 ay oldu
benzemiyo işteee
peki canım kızı beğenmedin sanırsam
450 bi cekete çok fazla ya bide kaçkere giyiliyoki sonuçtaiyiki almamışınyok canım ben eşimden dolayı urfadayım
bu 3 oldu, bugün başım dönüyo yaa
bugün bitse ya artık :/

ayy canım tansiyonunmu düştüki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…