kalmamıştır ki canım yaa, kapış kapış gittileryaren bence de andırıyorsun cnmben geldim kurstayım yarım saatim var derse iki laklak edeyim dimi :))
ya nigar o şort eşimin geçen seneden kalma kaç kere yıkandı nası renk verir anlamadım kibu arada 15 tl H%M elbise haaaaaaaa süper cnm yaa gerçi 40 beden büyükmüş ama sen haftaya bi daha uğra en iyisi.
bizim senle 3 hafta aramız var sanıyorum kiöğlen ben de farkettim aa bi gün geçmiş dedim. dün akşam biz de konuşuyorduk da ne çabuk geçti 7 ay yaa şaka gibi. Daha 1-2 ay olmuş gibi dimiii
evlilik yıldönümünüzü kutlarken de aynı şeyi söyliceksiniz kızlar
kalmamıştır ki canım yaa, kapış kapış gittiler
ve devamı yok yani, adam deposundan almış ufak defoluları
bizim senle 3 hafta aramız var sanıyorum ki
maşallah size de funda az kalmış senenizin dolmasınaa
o günleri bi görelim de hele
olabilir, eve gitsem artık süper olucakayy canım tansiyonunmu düştüki acaba
Allah o günleri gösterir inşallahevlilik yıldönümünüzü kutlarken de aynı şeyi söyliceksiniz kızlar
evet özellikle bakırköy ve beylik pazarı süper.. beylik pazarına bayılıyorum zaten sosyete pazarımız çoook büyük ve süper şeyler var, servisi bile var hattaevet cnm hemen hemen 3 hafta var.
Ya ama olsun o marka olmasa bile İstanbul'da bi sürü pazar ve çok çeşitli ürün var yine bulursun güzel ürünler. Bize de yolla
bu 3 oldu, bugün başım dönüyo yaa
bugün bitse ya artık :/
biz evleneli 11 ay oldu
peki canım kızı beğenmedin sanırsam
450 bi cekete çok fazla ya bide kaçkere giyiliyoki sonuçtaiyiki almamışın yok canım ben eşimden dolayı urfadayım
ayy canım tansiyonunmu düştüki acaba
Evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz kandildi. 15 temmuz nikah günümüz yine kandil. 1 ağustos evlilik yıldönümümüz ramazanın ilk günü. Ne mübarek bi evlilik yapmışım :))
ben de anneme 10 tl ye almıştım zara bluz şifon avcılardan ama :)))Geçen hafta bakırköy pazarında zara bluzlarda 15 tl di
öğlen yarım kepçe çorba, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kepçe de peynirli makarna yedim.. 12 de amaaz mı yiyosun yazın? bende de var aynısı bişey yiyemiyorum sonra düşüyor sekerim tansiyonum
ay nasıl denk gelmiş öyleeEvlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz kandildi. 15 temmuz nikah günümüz yine kandil. 1 ağustos evlilik yıldönümümüz ramazanın ilk günü. Ne mübarek bi evlilik yapmışım :))
öğlen yarım kepçe çorba, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kepçe de peynirli makarna yedim.. 12 de ama
benim tansiyonum hep düşük zaten, arada iyice dibe vuruyo ondan galiba :/ eve gidince ayran yapim kendime :31.
ay nasıl denk gelmiş öylee
öğlen yarım kepçe çorba, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kepçe de peynirli makarna yedim.. 12 de ama
benim tansiyonum hep düşük zaten, arada iyice dibe vuruyo ondan galiba :/ eve gidince ayran yapim kendime :31.
ay nasıl denk gelmiş öylee
aşk olsun sıkmıyosunuzcanım benim tansiyonum üzgünken veya sinirlenince düşersiz barıştınızmı canım eşinle ay sorup sorup seni sıkmak istemiyoruz ama barışmanı istediğimiz için
aşk olsun sıkmıyosunuz
barıştık gibi gibi, ay bilmiyorum
dün gece geldi 11 de kapıyı açtım, dizi izliyodum içeri geçtim
geldi sıkı sıkı sarıldı "çok özledim kuzumu" diye
şirinlikler, sırnaşmalar felan..öyleyiz
arıyo bugün tüm gün, aşkımlar felan
hatasını anladı inşben hala triplerdeyim, uzatmasam iyi olucak ama :18:
aşk olsun sıkmıyosunuz
barıştık gibi gibi, ay bilmiyorum
dün gece geldi 11 de kapıyı açtım, dizi izliyodum içeri geçtim
geldi sıkı sıkı sarıldı "çok özledim kuzumu" diye
şirinlikler, sırnaşmalar felan..öyleyiz
arıyo bugün tüm gün, aşkımlar felan
hatasını anladı inşben hala triplerdeyim, uzatmasam iyi olucak ama :18:
dün gece çok sırnaştı ama ıhh olmaz dedimdüşündükçe o anlamıştır hatasını canım sende daha fazla uzatıp sıkma onuartık barışın hatta bu akşam bi randevu gerçekleştirin :94:
haklısınız elfim, ikimiz de üzülüyoruz sonracanım bencede uzatma onlar yüzünden mutsuz olma
bende sormak istedimde bugün hergün soruyoruz zaten canın sıkkın sürekli konuyu açmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?