2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evlilik yıldönümünüzü kutlarken de aynı şeyi söyliceksiniz kızlar

kalmamıştır ki canım yaa, kapış kapış gittiler
ve devamı yok yani, adam deposundan almış ufak defoluları

öğlen ben de farkettim aa bi gün geçmiş dedim. dün akşam biz de konuşuyorduk da ne çabuk geçti 7 ay yaa şaka gibi. Daha 1-2 ay olmuş gibi dimiii
bizim senle 3 hafta aramız var sanıyorum ki

kalmamıştır ki canım yaa, kapış kapış gittiler
ve devamı yok yani, adam deposundan almış ufak defoluları

bizim senle 3 hafta aramız var sanıyorum ki

evet cnm hemen hemen 3 hafta var.
Ya ama olsun o marka olmasa bile İstanbul'da bi sürü pazar ve çok çeşitli ürün var yine bulursun güzel ürünler. Bize de yolla

ayy canım tansiyonunmu düştüki acaba
olabilir, eve gitsem artık süper olucak
markete gitmek istiyorum ama evime yakın olan markete gitmek için bi merdiven var orası da bayaa yeşillik dolu..
geçen bi böcek gördüm, kırkayak-akrep gibi bişi kocaman eve nasıl koştuğumu hatırlamıyorum
nasıl gitcem ki markete şimdi aklımda hep o koca böcek ((

evlilik yıldönümünüzü kutlarken de aynı şeyi söyliceksiniz kızlar
Allah o günleri gösterir inşallah

evet cnm hemen hemen 3 hafta var.
Ya ama olsun o marka olmasa bile İstanbul'da bi sürü pazar ve çok çeşitli ürün var yine bulursun güzel ürünler. Bize de yolla
evet özellikle bakırköy ve beylik pazarı süper.. beylik pazarına bayılıyorum zaten sosyete pazarımız çoook büyük ve süper şeyler var, servisi bile var hatta

bu 3 oldu, bugün başım dönüyo yaa
bugün bitse ya artık :/

az mı yiyosun yazın? bende de var aynısı bişey yiyemiyorum sonra düşüyor sekerim tansiyonum

ayy en son evlenen benim galiba aranızda :18: kasımda evlendim
trilyoner de olsam vermem bi cekete o kadar para imkanı yok
çünkü asla o kadar etmiyor, sırf marka diye abartılmış bir fiyat

Evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz kandildi. 15 temmuz nikah günümüz yine kandil. 1 ağustos evlilik yıldönümümüz ramazanın ilk günü. Ne mübarek bi evlilik yapmışım :))

Evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz kandildi. 15 temmuz nikah günümüz yine kandil. 1 ağustos evlilik yıldönümümüz ramazanın ilk günü. Ne mübarek bi evlilik yapmışım :))

senin evlilik yıl dönümünle benimki yakın 25 temmuzda benimki
çok şükür ya saat 5 oldu 5 ten sonrası çabuk geçer:124::124:

az mı yiyosun yazın? bende de var aynısı bişey yiyemiyorum sonra düşüyor sekerim tansiyonum
öğlen yarım kepçe çorba, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kepçe de peynirli makarna yedim.. 12 de ama
benim tansiyonum hep düşük zaten, arada iyice dibe vuruyo ondan galiba :/ eve gidince ayran yapim kendime :31.

ay nasıl denk gelmiş öylee

canım benim tansiyonum üzgünken veya sinirlenince düşersiz barıştınızmı canım eşinleay sorup sorup seni sıkmak istemiyoruz ama barışmanı istediğimiz için

ya cnm doktora gitsene ozaman sürekli düşük olması ii değildir belki..

canım benim tansiyonum üzgünken veya sinirlenince düşersiz barıştınızmı canım eşinleay sorup sorup seni sıkmak istemiyoruz ama barışmanı istediğimiz için
aşk olsun sıkmıyosunuz
barıştık gibi gibi, ay bilmiyorum
dün gece geldi 11 de kapıyı açtım, dizi izliyodum içeri geçtim
geldi sıkı sıkı sarıldı "çok özledim kuzumu" diye
şirinlikler, sırnaşmalar felan..öyleyiz
arıyo bugün tüm gün, aşkımlar felan
hatasını anladı inş ben hala triplerdeyim, uzatmasam iyi olucak ama :18:

düşündükçe o anlamıştır hatasını canım sende daha fazla uzatıp sıkma onuartık barışın hatta bu akşam bi randevu gerçekleştirin:94:

Canım bencede uzatma onlar yüzünden mutsuz olma
Bende sormak istedimde bugün hergün soruyoruz zaten canın sıkkın sürekli konuyu açmak istemedim.

Bizde eşimle bugün çok muyluyuz peşinatı ödedik bankaya gitti eşim kredi için. Pazartesi birlikte gidicez benimde imzan gerekiyor. Eşimin maaşını olduğu gibi değilde daha az göstermiş işyeri. Ondan yetersiz bulmuşlar benimde bordrom gerekti gönderdim hemen teyit etmek için işyerini aradılar. Ama sicilimiz temiz pazartesi olur inşallah

düşündükçe o anlamıştır hatasını canım sende daha fazla uzatıp sıkma onuartık barışın hatta bu akşam bi randevu gerçekleştirin:94:
dün gece çok sırnaştı ama ıhh olmaz dedim Uyudu sonra surat da yapamıyo

canım bencede uzatma onlar yüzünden mutsuz olma
bende sormak istedimde bugün hergün soruyoruz zaten canın sıkkın sürekli konuyu açmak istemedim.
haklısınız elfim, ikimiz de üzülüyoruz sonra
Bu akşam surat asmiyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…