hayırlı uğurlu olsun elfimbizde eşimle bugün çok muyluyuz peşinatı ödedik bankaya gitti eşim kredi için. Pazartesi birlikte gidicez benimde imzan gerekiyor. Eşimin maaşını olduğu gibi değilde daha az göstermiş işyeri. Ondan yetersiz bulmuşlar benimde bordrom gerekti gönderdim hemen teyit etmek için işyerini aradılar. Ama sicilimiz temiz pazartesi olur inşallah
hafta sonu izin yapıcan ya cuma nekadar "cezalandırırsa" kardır hesabı, hey allahım yaabencede nektarcım uzatma daha fazla boşver..
Elficim hadi hayırlısı olsn bakalım..
Ya müdür gerizekalı ha kendi defoldu gitti 7.30 kadar burda kalacakmışım zaten 7de çıkıyorum kendi yokken boşa bekletecek beni
hafta sonu izin yapıcan ya cuma nekadar "cezalandırırsa" kardır hesabı, hey allahım yaa
bencede nektarcım uzatma daha fazla boşver..
elficim hadi hayırlısı olsn bakalım..
ya müdür gerizekalı ha kendi defoldu gitti 7.30 kadar burda kalacakmışım zaten 7de çıkıyorum kendi yokken boşa bekletecek beni
hayırlı uğurlu olsun elfimKayınvaliden kızından uzak kalıcak ama taşınınca, sizin açınızdan iyi olucak..kızına gidince öyle hemen dönmez kalır biraz
ayyy ben patronumu öldürmek istiyorummm... ya bu saatte evdeyim ve adam arayıp hala bana fırça kayıyor... baskıyı alacakları yer kapatmış bana diyo sen söylemedin mi bunların acil alınması gerektiğini. bul, ulaş açsınlar hemen. sanki ben dükkan sahibiyim
ters yazmışın elfiş
ulaştım canım ulaşmasına da adam başka bir yerde tabela montajı yapıyormuş. aradı az önce tartıştık bu sefer. bana diyor ki sen artık burda çalışmak istemiyorsun sanırım, bu işler hep ters gidiyor bu aralar.... dedim ne size bilinçli olarak zarar vermeye çalışıyorum, ne de işleri sallamamazlık yapıyorum. ben elimden gelenin fazlasını yapıyoruz ama siz benim çok üstüme geliyorsunuz. kendi hatanızı bile bana mal ettiniz. ben size o işi baskıya gönderirken folyo olduğunu söylemiştim, diğer arkadaş da şahit. yok diyo illa demedin sen bana. adam yanında söyledi diyor bana hala hayır sen işi söylemedin bana diyo. dedim valla söyledim ama ses tonum yükseldi artık. tamam yarenay öyle olsun dedi kapattı. bakalım yarın ne olacak. büyük ihtimalle dicek çalışma iznin ay başında bitiyor yenilemicem. offff zaten ben de bu stresi yaşamak istemiyorum. umarım kısa zamanda iş bulurum. hayırlısı neyse o olsun diyorum ama kafayı yemek üzereyimmmmm
günaydın kızlar ama kimsecikler yok fundam günaydın nasılsın
günaydın kızlarkayınvaldeme uğradık bana hediye almış beklemiyodum açıkcası beyaz çanta almak istiyodun bunu aldım inşallah beğenirsin dedi çok beğendim beyazlı kahveli şık spor bi çanta ordan çıktık arkadaşla alışveriş merkezine gittik yemek yedik dolaştık kocişe 2 tane tişört aldım kendimede bitane parmak arası terlik beğendim onu aldım..ay sonu geldi biz yine sıfırladık bugün karnım çok ağrıyo regl olucam sanırım gerginim iyi değilim
ne güzel almak istediğin şeyi almış kaynanan bakalım ben bu ay regl olacakmıyım dün doktora gittim kontrol amaçlı bana dedi yumurtalıklar çalışıyor birtanesi yumurtlamış bir sorun yok dedi ama anlamadım test istedi birsürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?