2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlı uğurlu olsun elfim Kayınvaliden kızından uzak kalıcak ama taşınınca, sizin açınızdan iyi olucak..kızına gidince öyle hemen dönmez kalır biraz

bencede nektarcım uzatma daha fazla boşver..

elficim hadi hayırlısı olsn bakalım..

ya müdür gerizekalı ha kendi defoldu gitti 7.30 kadar burda kalacakmışım zaten 7de çıkıyorum kendi yokken boşa bekletecek beni

hafta sonu izin yapıcan ya cuma nekadar "cezalandırırsa" kardır hesabı, hey allahım yaa

Sağol canım gerçi kendide gelir kalmaya ama öyle 6 ayda 1 falan sanırım.Daha tatlı olur öyle:)

hayırlı uğurlu olsun elfim Kayınvaliden kızından uzak kalıcak ama taşınınca, sizin açınızdan iyi olucak..kızına gidince öyle hemen dönmez kalır biraz

Sağol şeker. Ya senin müdür kafayı yemiş allaha havale et onu boşver

ayyy ben patronumu öldürmek istiyorummm... ya bu saatte evdeyim ve adam arayıp hala bana fırça kayıyor... baskıyı alacakları yer kapatmış bana diyo sen söylemedin mi bunların acil alınması gerektiğini. bul, ulaş açsınlar hemen. sanki ben dükkan sahibiyim

ee napacaksın cnm ulaşabileceğin birimi?

ulaştım canım ulaşmasına da adam başka bir yerde tabela montajı yapıyormuş. aradı az önce tartıştık bu sefer. bana diyor ki sen artık burda çalışmak istemiyorsun sanırım, bu işler hep ters gidiyor bu aralar.... dedim ne size bilinçli olarak zarar vermeye çalışıyorum, ne de işleri sallamamazlık yapıyorum. ben elimden gelenin fazlasını yapıyoruz ama siz benim çok üstüme geliyorsunuz. kendi hatanızı bile bana mal ettiniz. ben size o işi baskıya gönderirken folyo olduğunu söylemiştim, diğer arkadaş da şahit. yok diyo illa demedin sen bana. adam yanında söyledi diyor bana hala hayır sen işi söylemedin bana diyo. dedim valla söyledim ama ses tonum yükseldi artık. tamam yarenay öyle olsun dedi kapattı. bakalım yarın ne olacak. büyük ihtimalle dicek çalışma iznin ay başında bitiyor yenilemicem. offff zaten ben de bu stresi yaşamak istemiyorum. umarım kısa zamanda iş bulurum. hayırlısı neyse o olsun diyorum ama kafayı yemek üzereyimmmmm

ya ne gıcık insanlar ya bide böle üste çıkmazlarmı insanı deli ediyolar ya cnm umarım kötü bişe olmaz..

yarın sabah gelince konuşcam. ne bu ya, sessiz kaldık diye tepemize çıktı iyice. zaten bu aralar habire çoban gibi uğraşıyorum sizinle diyip duruyordu. lafa bak, sanki karşısında koyun sürüsü var istemiyorsa çıkartsın beni işten. senelik iznimi versin ihbarla beraber 1 ayı bulur. ben de o arada iş bulurum. 3 kuruş veriyor diye koyun gibi güdebileceğini mi sandı beni!!!

Ay yarenim çok kötü bir gün geçirmişsin canım yaa :26: inkar edip, bile bile üste çıkmaya çalışması resmen yüzsüzlük :s
konuş yarın, üzerine geldikçe daha çok stres yapıyosun :/
insanın işte huzurlu olması önemli bişi yaa, hayırlısı neyse senin için o olsun inşallah canım..

Son düzenleme:
günaydın kızlaryarenay çok gergin birgün geçirmişin canım çok üzüldüm umarım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olurkızlar dün kayınvaldeme uğradık bana hediye almışbeklemiyodum açıkcasıbeyaz çanta almak istiyodun bunu aldım inşallah beğenirsin dediçok beğendim beyazlı kahveli şık spor bi çantaordan çıktık arkadaşla alışveriş merkezine gittik yemek yedik dolaştık kocişe 2 tane tişört aldım kendimede bitane parmak arası terlik beğendim onu aldım..ay sonu geldi biz yine sıfırladıkbugün karnım çok ağrıyo regl olucam sanırım gerginim iyi değilim

ne güzel almak istediğin şeyi almış kaynanan bakalım ben bu ay regl olacakmıyım dün doktora gittim kontrol amaçlı bana dedi yumurtalıklar çalışıyor birtanesi yumurtlamış bir sorun yok dedi ama anlamadım test istedi birsürü

hadi bakalım inşallah olur canımçalışmalara başladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…