günaydın millettttt:124:
günaydın canım nasılsın bugün kimsecikler yok haftasonu bend e3te çıkıcam yarın izinliyim akşam adalara geçicez ama yarınayağış var şansıma
ay süper eglenin kız
iyiyim çok sagol sen nasılsın kahvaltımı yapim geliyorm
ay süper eglenin kız
iyiyim çok sagol sen nasılsın kahvaltımı yapim geliyorm
günaydın kızlarrr. ben de erkenciyim bugün. Bi saat önce eşim çıktı işe, ben de uyuyamadım arkasından. Salona uzun zamandır elimi değdirmemiştim süpürdüm sildim güzelce. Camlarını da sildim :)) Çok hamarat gördüm kendimi
zeynepcim inş. hayırlısıyla olur bu ay. Çok istiyorsun biliyoum)
sağol canım bende iyiyim çok güzel olacak ama havalardan dolayı üzüldüm işallah yağmur yağmaz çok sıcakta olmasın kapalı olsa yeter
günaydın kızlarrr. ben de erkenciyim bugün. Bi saat önce eşim çıktı işe, ben de uyuyamadım arkasından. Salona uzun zamandır elimi değdirmemiştim süpürdüm sildim güzelce. Camlarını da sildim :)) Çok hamarat gördüm kendimi
zeynepcim inş. hayırlısıyla olur bu ay. Çok istiyorsun biliyoum)
sen nerdesinki cnm hava fena sıcak ist de degilmisin? hava hiç yagıcaga benzemiyor
üff süper hiç sevmem ki ben temizlik yapmayıyap kız yap..bende şimdi evde olsayım bugün temizlk günümdü...
ama çalıştıgım için tek pazarım var işte
sen nerdesinki cnm hava fena sıcak ist de degilmisin? hava hiç yagıcaga benzemiyor
günaydın canım maşalllah aman dikkat et kendine geçen gün bende temizlik yaptım hala yorgunluğum geçmedi.işallah canım allahım hayırlısını nasiip etsin dün doktora gittim muayen etti yumurtanın biri yumurtlamış dedi kaçtane yumurtlaması gerekiyoki bu sıralar kadın doğuma merak saldım hiçibişe bilmiyorum azcık bilgi sahibi olayım
üff süper hiç sevmem ki ben temizlik yapmayı. ama mecbur yapıom işte parça parça :)))
aaaa ben severimm:94: hiç rahat edemem net olcak herşey
yaren cnm tebrik ederim seni
Günaydın Kızlar
Yarenay ne yaptı acaba şu dobralığınıda çok seviyorum bu kızın ya :)
Ohh saat 10 temizlikler yapılmış
Beni çok yoğun bi haftasonu bekliyor bugün kurabiye yapıcam ev süslenecek yarın sabah poğaçaları yapıcam kuaföre gitmem lazım
Eşimin teyzesi bugün evi süpürücek bende gittiğimde toz alıcam yarın akşam misafirler gittikten sonra temizlik yapılacak kim bilir kaçta yatarız doğum günü 5 te başlıyor çünkü.
Şu doğum günü geçsede kurtulsak
günaydın kızlar...
dün akşamdan öyle bir kurmuşum ki patron gelir gelmez konuştuk. içimdekileri söyledim. bu kadar memnuniyetsizliğiniz varsa çıkarın beni işten, ben kimsenin şamar oğlanı değilim dedim. bazı sorumlulukları üstümden almasına karar verdik. belki biraz rahatlarım. ama herkes diyor ki patron her geleni böyle bir taşma sınırına getirir, sesini çıkarınca da onu rahat bırakır diye. 1 senenin sonunda çıkardım sesimi umarım rahat bırakır. bir de bu konuşmadan hemen sonra en büyük müşterimizin müdürü bizzat yüzyüze beni bir çalışma için tebrik etti ve teşekkür etti patronun yanında.keyfim yerine geldi, zaten bugün cumartesi
ayyy cidden kolay gelsin elfi. ne doğumgünüymüş be sanki kraliçenin doğumgünü bi sürü iş. ne gerek varmış bu kadar tantanaya anlamadımGünaydın Kızlar
Yarenay ne yaptı acaba şu dobralığınıda çok seviyorum bu kızın ya :)
Ohh saat 10 temizlikler yapılmış
Beni çok yoğun bi haftasonu bekliyor bugün kurabiye yapıcam ev süslenecek yarın sabah poğaçaları yapıcam kuaföre gitmem lazım
Eşimin teyzesi bugün evi süpürücek bende gittiğimde toz alıcam yarın akşam misafirler gittikten sonra temizlik yapılacak kim bilir kaçta yatarız doğum günü 5 te başlıyor çünkü.
Şu doğum günü geçsede kurtulsak
günaydın kızlar...
dün akşamdan öyle bir kurmuşum ki patron gelir gelmez konuştuk. içimdekileri söyledim. bu kadar memnuniyetsizliğiniz varsa çıkarın beni işten, ben kimsenin şamar oğlanı değilim dedim. bazı sorumlulukları üstümden almasına karar verdik. belki biraz rahatlarım. ama herkes diyor ki patron her geleni böyle bir taşma sınırına getirir, sesini çıkarınca da onu rahat bırakır diye. 1 senenin sonunda çıkardım sesimi umarım rahat bırakır. bir de bu konuşmadan hemen sonra en büyük müşterimizin müdürü bizzat yüzyüze beni bir çalışma için tebrik etti ve teşekkür etti patronun yanında.keyfim yerine geldi, zaten bugün cumartesi
üff süper hiç sevmem ki ben temizlik yapmayı. ama mecbur yapıom işte parça parça :)))
walla benim de hiç bilgim yok cnm lazım olunca öğreniyoruz işte. sen de yavaş yavaş öğrenirsin. yani doktor heralde iyi bi şey söylemiş dimi :44:
herkese benden çay buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?