2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu ay korunmadım evetişallah hayırlııs bakalım ama bir sürü ince ayrıntısı varmış eskilere maşallah doktora falan gitmeden bir sürü çocuk doğuruyolarmış

ay süper eglenin kız

iyiyim çok sagol sen nasılsın kahvaltımı yapim geliyorm

günaydın kızlarrr. ben de erkenciyim bugün. Bi saat önce eşim çıktı işe, ben de uyuyamadım arkasından. Salona uzun zamandır elimi değdirmemiştim süpürdüm sildim güzelce. Camlarını da sildim :)) Çok hamarat gördüm kendimi
zeynepcim inş. hayırlısıyla olur bu ay. Çok istiyorsun biliyoum )

yap kız yap..bende şimdi evde olsayım bugün temizlk günümdü...

ama çalıştıgım için tek pazarım var işte

sağol canım bende iyiyim çok güzel olacak ama havalardan dolayı üzüldüm işallah yağmur yağmaz çok sıcakta olmasın kapalı olsa yeter

sen nerdesinki cnm hava fena sıcak ist de degilmisin? hava hiç yagıcaga benzemiyor

günaydın canım maşalllah aman dikkat et kendine geçen gün bende temizlik yaptım hala yorgunluğum geçmedi.işallah canım allahım hayırlısını nasiip etsin dün doktora gittim muayen etti yumurtanın biri yumurtlamış dedi kaçtane yumurtlaması gerekiyoki bu sıralar kadın doğuma merak saldım hiçibişe bilmiyorum azcık bilgi sahibi olayım

Günaydın Kızlar

Yarenay ne yaptı acaba şu dobralığınıda çok seviyorum bu kızın ya :)

Ohh saat 10 temizlikler yapılmış
Beni çok yoğun bi haftasonu bekliyor bugün kurabiye yapıcam ev süslenecek yarın sabah poğaçaları yapıcam kuaföre gitmem lazım
Eşimin teyzesi bugün evi süpürücek bende gittiğimde toz alıcam yarın akşam misafirler gittikten sonra temizlik yapılacak kim bilir kaçta yatarız doğum günü 5 te başlıyor çünkü.
Şu doğum günü geçsede kurtulsak

günaydın kızlar...

dün akşamdan öyle bir kurmuşum ki patron gelir gelmez konuştuk. içimdekileri söyledim. bu kadar memnuniyetsizliğiniz varsa çıkarın beni işten, ben kimsenin şamar oğlanı değilim dedim. bazı sorumlulukları üstümden almasına karar verdik. belki biraz rahatlarım. ama herkes diyor ki patron her geleni böyle bir taşma sınırına getirir, sesini çıkarınca da onu rahat bırakır diye. 1 senenin sonunda çıkardım sesimi umarım rahat bırakır. bir de bu konuşmadan hemen sonra en büyük müşterimizin müdürü bizzat yüzyüze beni bir çalışma için tebrik etti ve teşekkür etti patronun yanında. keyfim yerine geldi, zaten bugün cumartesi

üff süper hiç sevmem ki ben temizlik yapmayı. ama mecbur yapıom işte parça parça :)))

walla benim de hiç bilgim yok cnm lazım olunca öğreniyoruz işte. sen de yavaş yavaş öğrenirsin. yani doktor heralde iyi bi şey söylemiş dimi :44:

baya işin var canım allah kolaylık versin hepsinin üstesinden gelirsin sen merak etme

süperim teşekkür ederim. 1 senedir bugünü beklemişim. sağolsun kocam da dün akşam dedi, söyle çıkartırsa çıkartsın, ben hep senin yanındayım, aç kalmayız açıkta kalmayız. karımı aşağılayamazlar dedi.

iyi konuşmuşsun canım sususnca insanın üstüne geliyolar müşteriniizn tebrik etmesi güzel olmu pravo sana kutlarım

ayyy cidden kolay gelsin elfi. ne doğumgünüymüş be sanki kraliçenin doğumgünü bi sürü iş. ne gerek varmış bu kadar tantanaya anlamadım

cnm yaaa çok sevindim walla durunum düzelmesine. işte stres olunca mümkün değil gitmiyor bi yerde patlıyor illaa ki. umarım bi daha da bu kadar üstüne gelmez deli yaptığı ayıp gerçekten ama helal sana ağzının payını vermişsin çoğu kişi bu kadar sert konuşamaz

galiba öle yumurtalıkalr çalışıyor dedi hiçbir sorun yok dedi bay bir test istedi sıvı aldı simir testi için çok detay var allah herkse kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…