2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sabah kahvaltı yaptım ama doymadım açım

sabah 6da kalktım..kardeşimi yolcu ettik..busefer annemle ikisi ,eşimin patronun kızıyla birlikte gittiler arabayla....son sınav

günaydın kızlar

daha kışlıklarımı kaldırmadım onlar kaldırılacak yağmurdan hiç yıkama fırsatım olmamıştı. bugün ev iş kaynıyor. bi taraftan da annem teyzemi yemeğe alacakmış bana sen de gel yardıma diyor napacağımı şaşırdım :/

sabah kahvaltı yaptım ama doymadım açım

sabah 6da kalktım..kardeşimi yolcu ettik..busefer annemle ikisi ,eşimin patronun kızıyla birlikte gittiler arabayla....son sınav

zuzummm kardeşin için hayırlısı olsun, umarım istediği yeri tutturur. ayy çıktı gitti şimdi patron yüzü asıktı. ablamı da çağırmış bundan sonra atölyedeki iş takibini sen yapacaksın demiş. bana da iş takibi için atölyeye girmeyi yasakladı bir de sipariş formu hazırladım şimdi. gelsin vercem önüne. hafta sonu eksik gedik varsa baksın pazartesiden itibaren uygulamaya koyalım. hepimiz rahat edelim. oraya da sen yanlış yazdın diyemez sonuçta

zuzum kardeşine başarılar

Benim kardeşimde şu an sınavda çok heyecanlıydı ya inş. panik yapmaz

kızlar avatarımdaki hadise saç rengi muhteşem..bu renk çok hoşuma gitmeye başladı

röfleden sarı için saatlerce paket attırmaktan o kadar sıkıldım ki...sarıdan da kolay kolay gecilmiyor gecince koyu ren yapıyordum çiko kahvesi..ama duramıyordum hemen röfleye geciyordum..en iyisi açık renk olan bir tek renk..kuaförde çokta beklemem yani..

yıllardır 5,7 senedir paket attırıyorum yahu 15 16 yaşında bşladım sarıya ..en çok o yakışıyor yakıştırıyorlar ama bu bal renginin kendime yakışacanı düşünüyorum belkim deneyebilrim bir gün:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…