o zaman az kaldı sık dişini cnm
kızlar nerde ya kimsecikler kalmamışnigarımda yok artık hafta sonları
zuzum kardeşine başarılar
benim kardeşimde şu an sınavda çok heyecanlıydı ya inş. Panik yapmaz
zzuuzm elfim işallah kardeşlerinizin sınavları iyi geçer emeklerinin karşılıklarını alırlar.
elfim eşimin patronu götürdü onları...çok dolaşmışlar okulu bulsunlar diye..adam bulamamış...taa balıkesirin dışına çıkmışlar geri dönmüşler..en son bulmuşlar...
öğrnclr içeri giriyomuş artık..kahvaltıda yapmamaıştı..aç aç girmiş sınava
az kaldııııı 1 olsun gideyim yaaaa
Ben napyım yaa, tam gün
Ohh nektar bugün tatil :)
yarenay yarın denize gidicekmisiniz...burda yarın yağış gösteriyo ama hava bugün çok çok sıcak..yarın yağsada biz gene gideriz :) ama önce temizlik yapmam lazım..akşamdan yapayım bariii
ben napyım yaa, tam gün
yarenay yarın denize gidicekmisiniz...burda yarın yağış gösteriyo ama hava bugün çok çok sıcak..yarın yağsada biz gene gideriz :) ama önce temizlik yapmam lazım..akşamdan yapayım bariii
bukadar kontroller felan niye Zeynepçim yaa, tabi belki doğru olanı yapıyosun ama bukadar ince ayrıntısına takılma, olacağı varsa da bekletir sizi bebiş..bir sorunun varsa tabi o ayrı ama :26: ben bebek isteyince korunmayı bırakırım okadar sanırım.. :)))günaydın canım maşalllah aman dikkat et kendine geçen gün bende temizlik yaptım hala yorgunluğum geçmedi.işallah canım allahım hayırlısını nasiip etsin dün doktora gittim muayen etti yumurtanın biri yumurtlamış dedi kaçtane yumurtlaması gerekiyoki bu sıralar kadın doğuma merak saldım hiçibişe bilmiyorum azcık bilgi sahibi olayım
yarenim herşeyin iyi geçmesine sevindimm, bravo sanagünaydın kızlar...
dün akşamdan öyle bir kurmuşum ki patron gelir gelmez konuştuk. içimdekileri söyledim. bu kadar memnuniyetsizliğiniz varsa çıkarın beni işten, ben kimsenin şamar oğlanı değilim dedim. bazı sorumlulukları üstümden almasına karar verdik. belki biraz rahatlarım. ama herkes diyor ki patron her geleni böyle bir taşma sınırına getirir, sesini çıkarınca da onu rahat bırakır diye. 1 senenin sonunda çıkardım sesimi umarım rahat bırakır. bir de bu konuşmadan hemen sonra en büyük müşterimizin müdürü bizzat yüzyüze beni bir çalışma için tebrik etti ve teşekkür etti patronun yanında.keyfim yerine geldi, zaten bugün cumartesi
yokluğum belli oluyo dimmikızlar nerde ya kimsecikler kalmamışnigarımda yok artık hafta sonları
yaz bitsin katılıcam yine aranıza, yine cumartesi çalışıcamBen napyım yaa, tam gün
bukadar kontroller felan niye Zeynepçim yaa, tabi belki doğru olanı yapıyosun ama bukadar ince ayrıntısına takılma, olacağı varsa da bekletir sizi bebiş..bir sorunun varsa tabi o ayrı ama :26: ben bebek isteyince korunmayı bırakırım okadar sanırım.. :)))
yarenim herşeyin iyi geçmesine sevindimm, bravo sanaumarım bundan sona stressiz olur işyerindeki günlerin :)))
yokluğum belli oluyo dimmi
yaz bitsin katılıcam yine aranıza, yine cumartesi çalışıcamben de denize gitmek istiyorum yaa, eşim de artık 2-3 hafta sonu çalışacak..annem ve kardeşimle giderim artık napim :/ haftaya inşallah
nasıl uyumuşum bugün, dün gece yatana kadar bayaa geç oldu.. eşimin yüzündensabah kalktı işe gitti, ben onu uğurlayınca yine yattım, bi açtım gözümü saat 1 kalktım duş aldım, ev çok kötü halde ama bugün temizlik yapamiycam şimdi çıkıp elbise bakim kendime, ordan da annemlere geçerim..düğün var hiç gidesim yok öpüyorum sizi kızlar iyi hafta sonları hepinize
Kızlar hepimiz fatmayı çok merak ettiğimiz için sizede haber vereyim dedim
Fatmadan haber aldım ama elim gitmiyo yazmaya
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu söyleme sakın kötü bişeyseeeeuffffffffffffffffffff
yarın deniz havası olmiycak gibi gibi.. düğüne giderken süperdi, çıktım nasıl soğumuş, yağmur yağıyoburdan da anlıyoruz ki barışmışsınız oh oh süper
yarın bizim de planımız deniz + piknik
ve bilin kaç kişi olucaz. 11-12 kişi sanırım. Gören de aşiret gelmiş der heralde ama 4-5 aile gidiyoruz annemler eşimin ailesi abisi eltimin abisi eşi bilmemne...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?