2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzum kardeşine başarılar

benim kardeşimde şu an sınavda çok heyecanlıydı ya inş. Panik yapmaz

elfim eşimin patronu götürdü onları...çok dolaşmışlar okulu bulsunlar diye..adam bulamamış...taa balıkesirin dışına çıkmışlar geri dönmüşler..en son bulmuşlar...

öğrnclr içeri giriyomuş artık..kahvaltıda yapmamaıştı..aç aç girmiş sınava

zzuuzm elfim işallah kardeşlerinizin sınavları iyi geçer emeklerinin karşılıklarını alırlar.

İnşallah ya az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum valla.

kötü olmuş ya inşallah güzel geçer sınavı

Ben napyım yaa, tam gün

Ohh nektar bugün tatil :)

yarenay yarın denize gidicekmisiniz...burda yarın yağış gösteriyo ama hava bugün çok çok sıcak..yarın yağsada biz gene gideriz :) ama önce temizlik yapmam lazım..akşamdan yapayım bariii

zuzum şimdilik planlarımızda yok havuz deniz falan. biraz evimle ilgilenmek istiyorum. daha giriş kapımızın arkasında ceketler asılı. mümkün olduğunca onları toparlayım diyorum ama yine de belli olmaz. çok sıcak olursa çıkar gideriz

ay evet ya o kurtuldu cumartesi çalışmaktan darısı bize ama sanmam çünkü bizim cumartesi daha yoğun oluyobugün temizlik yapıcam bende hiç gezesim yok hafta içide çok gezdim zatenyarında türkçe olimpiyatları var oraya gidicez

Bende aradım daha çıkmamış..anneme dedim çıkınca çaldırsın...
Aramazsa 1de arıcam

QUOTE=zuzu_88;19852207]Kardeşin ne mezunu elfi[/QUOTE]

Okuduğu bölümümü soruyon eşit ağırlık

bukadar kontroller felan niye Zeynepçim yaa, tabi belki doğru olanı yapıyosun ama bukadar ince ayrıntısına takılma, olacağı varsa da bekletir sizi bebiş..bir sorunun varsa tabi o ayrı ama :26: ben bebek isteyince korunmayı bırakırım okadar sanırım.. :)))

yarenim herşeyin iyi geçmesine sevindimm, bravo sana umarım bundan sona stressiz olur işyerindeki günlerin :)))

kızlar nerde ya kimsecikler kalmamışnigarımda yok artık hafta sonları
yokluğum belli oluyo dimmi

yaz bitsin katılıcam yine aranıza, yine cumartesi çalışıcam ben de denize gitmek istiyorum yaa, eşim de artık 2-3 hafta sonu çalışacak..annem ve kardeşimle giderim artık napim :/ haftaya inşallah

nasıl uyumuşum bugün, dün gece yatana kadar bayaa geç oldu.. eşimin yüzünden sabah kalktı işe gitti, ben onu uğurlayınca yine yattım, bi açtım gözümü saat 1 kalktım duş aldım, ev çok kötü halde ama bugün temizlik yapamiycam şimdi çıkıp elbise bakim kendime, ordan da annemlere geçerim..düğün var hiç gidesim yok öpüyorum sizi kızlar iyi hafta sonları hepinize

Son düzenleme:

burdan da anlıyoruz ki barışmışsınız oh oh süper
yarın bizim de planımız deniz + piknik
ve bilin kaç kişi olucaz. 11-12 kişi sanırım. Gören de aşiret gelmiş der heralde ama 4-5 aile gidiyoruz annemler eşimin ailesi abisi eltimin abisi eşi bilmemne...........

Kızlar hepimiz fatmayı çok merak ettiğimiz için sizede haber vereyim dedim

Fatmadan haber aldım ama elim gitmiyo yazmaya

zuzu ama öyle deyip bırakmışsın lütfen devamını getirir misin? tüylerim diken diken oldu burda
hem şimdi merakta kalmak daha kötü, nolmuş..bebişin sağlık durumu mu kötü ay aklıma bin tane şey geldi yaa :26: :26: :26:

yarın deniz havası olmiycak gibi gibi.. düğüne giderken süperdi, çıktım nasıl soğumuş, yağmur yağıyo(
barıştık evet Ayşam :78: şimdi de gelmesini bekliyorum, hamsi almış bana yemek yok evde diye .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…