2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

en son bunu yazmış bugün ama ne oldu acaba :s

dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....

edit: arkadaşlarının yazdıklarından az çok anladım Allah sabır versin, bebişin sağlık durumu hep iyidi ne oldu acaba offff ya elim ayağım titredi resmen, yaşanabilecek en büyük acıyı yaşıyo Rabbim sabrını versin inşallah (((

Son düzenleme:
yaaa hayır olamazzz, lütfen lütfen aklımdan geçen şey olmasınn lütfennn. net bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

yaa kızlar ne oldun fatmaya

haber yok mu

bılgı verın lütfen

kızlar bende carsamba günü geldım

gıremıyorum nete ananemde kaldım rahatsızdı ananem baya bır bakalım ne olucak

onun dısında her sey yolunda pztsı 12,45 de randevum var dr. gıdıcez

10 haftalık olduk bız bakalım hayırlısı allahtan.

kızlar bahsettiğiniz fatma kim? hilmivefatma mı?
eğer oysa malesef bebeği sağlıksızdı, kordon dolanması nedeniyle oksijensiz kalmış, ve doktorlar malesef pek ümit vermiyordu, bebeği kaybetti 5 haziranda
Allah sabır versin, kimseye yaşatmasın
ben 2 aylıkken düşük yaptım o zaman bile nasıl ağladım kaç gün kendime gelemedim, bunu düşünemiyorum bile

günaydın kızlar bugün erken uyandım hemen foruma bi bakıyım dedim uyuyamadım fatmayı merak ettim..bu kordon dolanması çok sık duyulan bişey çok üzüldüm fatmanın forumda yazdığı yazıyıda okudum gözyaşlarıma engel olamadım allah sabırlar versin güç versin acısını unutturup en yakın zamanda tekrar bi melek göndersin fatmaya..allah kimseye bu acıyı aşatmasın ne kadar zor bi durum dayanılması ne zordur güç ver allahım arkadaşımıza

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu söyleme sakın kötü bişeyseeee uffffffffffffffffffff

ayy allahım inşallah sandığım gibi bişey değildir elim ayağım titriyo çok kötü oldum

yaaa hayır olamazzz, lütfen lütfen aklımdan geçen şey olmasınn lütfennn. net bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

fatma bebegını mı kaybettı acaba yaa

üzüldüm ((((((((

bana yazdığı mesajı kopyalayım kızlar....hemen çıkmam gerekti yarım kaldı (( Allah'ım sabır versin

02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((

02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((

Allah'ım inanamıyorum yaa çok üzüldüm fatmacığıma Off yaa ne zamandır girmiyorum diye bir bakayım dedim kızlar ve şu anda beynimden vurulmuşa döndüm gözlermden yaşlar iniyor.. Kelimeler yetersiz Fatma'cım canım benim Allah sabırlar verir inşallah bitanem

kızlar fatmayı tanımıyorum ama fatmaya çok üzüldüm allahım ona sabır versin.bebeğinin acısını yeni bir bebekle dirdinsin.

diyecek söz bulamıyorum (( Allah yardımcıları olsun, güç kuvvet, sabır versin çok zor yaaaa

Sabah sabah şok oldum çok üzüldüm ya içimden ağlamak geliyor bu nasıl acı bi haber.

Allah sabır versin fatmaya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…