en son bunu yazmış bugün ama ne oldu acaba :s
dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....
edit: arkadaşlarının yazdıklarından az çok anladım Allah sabır versin, bebişin sağlık durumu hep iyidi ne oldu acaba offff ya elim ayağım titredi resmen, yaşanabilecek en büyük acıyı yaşıyo Rabbim sabrını versin inşallah(((
kızlar bahsettiğiniz fatma kim? hilmivefatma mı?
eğer oysa malesef bebeği sağlıksızdı, kordon dolanması nedeniyle oksijensiz kalmış, ve doktorlar malesef pek ümit vermiyordu, bebeği kaybetti 5 haziranda
Allah sabır versin, kimseye yaşatmasın
ben 2 aylıkken düşük yaptım o zaman bile nasıl ağladım kaç gün kendime gelemedim, bunu düşünemiyorum bile
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu söyleme sakın kötü bişeyseeeeuffffffffffffffffffff
ayy allahım inşallah sandığım gibi bişey değildir elim ayağım titriyo çok kötü oldum
zuzu ama öyle deyip bırakmışsınlütfen devamını getirir misin? tüylerim diken diken oldu burda
hem şimdi merakta kalmak daha kötü, nolmuş..bebişin sağlık durumu mu kötü ay aklıma bin tane şey geldi yaa :26: :26: :26:
yarın deniz havası olmiycak gibi gibi.. düğüne giderken süperdi, çıktım nasıl soğumuş, yağmur yağıyo(
barıştık evet Ayşam :78: şimdi de gelmesini bekliyorum, hamsi almış bana yemek yok evde diye .. :))
yaaa hayır olamazzz, lütfen lütfen aklımdan geçen şey olmasınn lütfennn. net bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
fatma bebegını mı kaybettı acaba yaa
üzüldüm((((((((
02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((
02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((
bukadar kontroller felan niye Zeynepçim yaa, tabi belki doğru olanı yapıyosun ama bukadar ince ayrıntısına takılma, olacağı varsa da bekletir sizi bebiş..bir sorunun varsa tabi o ayrı ama :26: ben bebek isteyince korunmayı bırakırım okadar sanırım.. :)))
orası öle nigarcığım ne zamn olucaksa olur hemen olmazsa sonra olur ama bunların yapılması gerekkiyo zaten bende kansızlık bel fıtığı falan varya ondan gideyim dedim istediği testlerde küçükken kızamık falan geçirdimmi diye geçirmediysem hamilelikte geçirmem yüksekmiş ondan canım içim rahat etsin herşey temiz çıksın nezaman olursa olsun.
diyecek söz bulamıyorum02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?