Sabah sabah şok oldum çok üzüldüm ya içimden ağlamak geliyor bu nasıl acı bi haber.
Allah sabır versin fatmaya((
bu arada günaydın demeyi unutmuşum kızlar, günaydın. umarım hepimiz için hayırlı bir hafta olur.
biz nerdeyse tüm hafta sonu ev baktık. cumartesi günü baktıklarımız olumsuzdu hep. pazar günü bir eve gittik, ev yeni tadilattan geçmiş. bahçeli, 3+1 ama eşyası yok doğru düzgün. ev sahipleri çok tatlı bir yaşlı çift. ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazırlar. 270 sterlin dediler. şimdiye kadar baktıklarımız içinde olumlu olabilecek ender yerlerden biri. bir de bugün sabah gelirken eşimin patronun apartmanındaki dairelere baktık. o da olabilecek gibi. bugün eşim patronuyla konuşacak eğer 250 sterline okey verirse orayı tercih etcez. olmazsa da büyük ihtimalle dün baktığımız yeri arayıp onaylıcaz bugün. bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun...
bu arada günaydın demeyi unutmuşum kızlar, günaydın. umarım hepimiz için hayırlı bir hafta olur.
biz nerdeyse tüm hafta sonu ev baktık. cumartesi günü baktıklarımız olumsuzdu hep. pazar günü bir eve gittik, ev yeni tadilattan geçmiş. bahçeli, 3+1 ama eşyası yok doğru düzgün. ev sahipleri çok tatlı bir yaşlı çift. ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazırlar. 270 sterlin dediler. şimdiye kadar baktıklarımız içinde olumlu olabilecek ender yerlerden biri. bir de bugün sabah gelirken eşimin patronun apartmanındaki dairelere baktık. o da olabilecek gibi. bugün eşim patronuyla konuşacak eğer 250 sterline okey verirse orayı tercih etcez. olmazsa da büyük ihtimalle dün baktığımız yeri arayıp onaylıcaz bugün. bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun...
hihoytt takvimime bakın :)))
02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((
Ben de çok yorgunum((
pazar günü temizlik yapim derken çok yordum galiba kendimi..
annem de kızıyor bana 2 haftada bir cam mı silinirmiş, kim geliyo görüyo evini diye
cam işini bitirdim ki belime bir ağrı girdi doğrulamıyorum
makineden çamaşırları çıkartamadım o derece canım yandı, bıraktım temizliği banyo kaldı onu da bu akşam yavaş yavaş yaparım :/
2 ağrı kesici aldım azcık hafifledi gibi, eşimin yanına gittim 7 gibi, 10 da onun ordan çıkıp eve geldik
yol da iyi gelmedi, eve geldim nasıl ağlıyorum.. acile gidelim dedi eşim de uyuyunca geçer sandım
yok bugün de ağrıyo, ama şükür ki daha az.. bundan sonra bukadar yormiycam kendimi, abartıyorum
gece de uyandım hep uykusuzum çok
zuzuş nice mutlu yıllara canım inşallah çok mutlu olursunuzzhihoytt takvimime bakın :)))
geçmiş olsunben de çok yorgunum((
pazar günü temizlik yapim derken çok yordum galiba kendimi..
Annem de kızıyor bana 2 haftada bir cam mı silinirmiş, kim geliyo görüyo evini diye
cam işini bitirdim ki belime bir ağrı girdi doğrulamıyorum
makineden çamaşırları çıkartamadım o derece canım yandı, bıraktım temizliği banyo kaldı onu da bu akşam yavaş yavaş yaparım :/
2 ağrı kesici aldım azcık hafifledi gibi, eşimin yanına gittim 7 gibi, 10 da onun ordan çıkıp eve geldik
yol da iyi gelmedi, eve geldim nasıl ağlıyorum.. Acile gidelim dedi eşim de uyuyunca geçer sandım
yok bugün de ağrıyo, ama şükür ki daha az.. Bundan sonra bukadar yormiycam kendimi, abartıyorum
Gece de uyandım hep uykusuzum çok
nektarcım sen isteyerek yormuşsun kendini resmen...
Bende çok yorgunum dün 60 kişi vardı desem abartmamış olurum. Cumartesiden yiyecekleri hazırlamaya başladık pazar günü 5 te başladı doğum günü curcuna kalabalık servis ondan sonrasında temizlik derken pert oldum. Bide yatıya misafir vardı çorludan teyze geldi bu sabah 06:30 da onları yolcu ettik 2 teyze bi çocuk bide eş.
Kaynanam o saatten sonra yatmamış evide toparlamış iyi oldu bi tek nevresimler yıkanacak akşama
tebrik ederim zuzum, nice güzel yıllara eşinle birlikte inşallahhihoytt takvimime bakın :)))
evet zeynepcim, bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuşgeçmiş olsun canım dikkat et canım bırak kalsın temizlik kimse gelip görmüyor zaten evimizi camları ayda 1sil nolcak zaten bütün hafta yoruluyorsun bele çok dikkat etmek lazım onun ağrısı ne uyutur ne yerinde durdurur insanı bende koltuğu kaldırırken azmıştı belim sonra fıtık çıktı işte yavaş yavaş yap hergün biyeri yap birden yapma birde evde su torban varsa yüz üstü yatıp beline koy sıcak su çok iyi geliyor kas gevşetici falan al
bir daha yüklenmiycem kendime bukadarNektarcım sen isteyerek yormuşsun kendini resmen...
Bende çok yorgunum dün 60 kişi vardı desem abartmamış olurum. Cumartesiden yiyecekleri hazırlamaya başladık pazar günü 5 te başladı doğum günü curcuna kalabalık servis ondan sonrasında temizlik derken pert oldum. Bide yatıya misafir vardı çorludan teyze geldi bu sabah 06:30 da onları yolcu ettik 2 teyze bi çocuk bide eş.
Kaynanam o saatten sonra yatmamış evide toparlamış iyi oldu bi tek nevresimler yıkanacak akşama
ayy sonunda bittimi doğum günü partiniznasıl oldu görümcenin içine sindimi bari
bir daha yüklenmiycem kendime bukadar
elfi senin hafta sonun daha yorucuymuş ama, bu akşam erkenden yat bari kanıtı izmeleye felan kalkma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?