2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sabah sabah şok oldum çok üzüldüm ya içimden ağlamak geliyor bu nasıl acı bi haber.

Allah sabır versin fatmaya ((

Dünden beri bir şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum bir türlü. Umarım Fatma bir an önce atlatır bu durumu hiç kolay değil. Allah hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın

biz burda dillendirirken ne kadar acı çekiyoruz. Allah Fatma'ya sabırlar versin. İmanı, inancı çok güçlü biri Fatma, Allah yar ve yardımcısı olsun. kelimeler kifayetsiz kalıyor, tüm hafta sonu bunu düşündüm, hala gözlerim dolu. Allah'ım güç ver Fatma'ya. İnsanın bebeğini görüp de kaybetmesi ne büyük acıdır ya Rabbim

bu arada günaydın demeyi unutmuşum kızlar, günaydın. umarım hepimiz için hayırlı bir hafta olur.

biz nerdeyse tüm hafta sonu ev baktık. cumartesi günü baktıklarımız olumsuzdu hep. pazar günü bir eve gittik, ev yeni tadilattan geçmiş. bahçeli, 3+1 ama eşyası yok doğru düzgün. ev sahipleri çok tatlı bir yaşlı çift. ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazırlar. 270 sterlin dediler. şimdiye kadar baktıklarımız içinde olumlu olabilecek ender yerlerden biri. bir de bugün sabah gelirken eşimin patronun apartmanındaki dairelere baktık. o da olabilecek gibi. bugün eşim patronuyla konuşacak eğer 250 sterline okey verirse orayı tercih etcez. olmazsa da büyük ihtimalle dün baktığımız yeri arayıp onaylıcaz bugün. bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. bizede haber verirsin

işallah sizin için hayırlısı olur canım

Ben de çok yorgunum ((
pazar günü temizlik yapim derken çok yordum galiba kendimi..
annem de kızıyor bana 2 haftada bir cam mı silinirmiş, kim geliyo görüyo evini diye
cam işini bitirdim ki belime bir ağrı girdi doğrulamıyorum
makineden çamaşırları çıkartamadım o derece canım yandı, bıraktım temizliği banyo kaldı onu da bu akşam yavaş yavaş yaparım :/
2 ağrı kesici aldım azcık hafifledi gibi, eşimin yanına gittim 7 gibi, 10 da onun ordan çıkıp eve geldik
yol da iyi gelmedi, eve geldim nasıl ağlıyorum.. acile gidelim dedi eşim de uyuyunca geçer sandım
yok bugün de ağrıyo, ama şükür ki daha az.. bundan sonra bukadar yormiycam kendimi, abartıyorum
gece de uyandım hep uykusuzum çok

02.06.2011 de dünyaya geldi bebeğim kordon dolanmasından dolayıe rken alındı 3gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı meleğim 05.06.2011 de vefat etti.....((((((((((((((((

çok üzüldüm fatmaya o kadar istekliydiki ..:97: kaza maza da degildi..her an oldum olmadım dşy cebelenşyorsu burda...bebegi olmasını çok isteyen bir bayandı ama allahın takdir ilahisi..acısı büyük allah yardımcısı olsun büyük sabırlar versin..cnm ya..

günaydın millet

geçmiş olsun canım dikkat et canım bırak kalsın temizlik kimse gelip görmüyor zaten evimizi camları ayda 1sil nolcak zaten bütün hafta yoruluyorsun bele çok dikkat etmek lazım onun ağrısı ne uyutur ne yerinde durdurur insanı bende koltuğu kaldırırken azmıştı belim sonra fıtık çıktı işte yavaş yavaş yap hergün biyeri yap birden yapma birde evde su torban varsa yüz üstü yatıp beline koy sıcak su çok iyi geliyor kas gevşetici falan al

aaaaa bugün arseyle zuzunun evlilik yıl dönümü 27 haziran..kutluyorum sizi kızlar...

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman" ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hıç ayrılmasın. Mutluluklar.
:123:

Nektarcım sen isteyerek yormuşsun kendini resmen...

Bende çok yorgunum dün 60 kişi vardı desem abartmamış olurum. Cumartesiden yiyecekleri hazırlamaya başladık pazar günü 5 te başladı doğum günü curcuna kalabalık servis ondan sonrasında temizlik derken pert oldum. Bide yatıya misafir vardı çorludan teyze geldi bu sabah 06:30 da onları yolcu ettik 2 teyze bi çocuk bide eş.
Kaynanam o saatten sonra yatmamış evide toparlamış iyi oldu bi tek nevresimler yıkanacak akşama

hihoytt takvimime bakın :)))
zuzuş nice mutlu yıllara canım inşallah çok mutlu olursunuzz
geçmiş olsuncanım kendini niye bu kadar yoruyosun zaten havalar sıcak bi halsizlik ver üzerimizde..bende hafta sonu evdeydim dinlendim temizlik yaptım..sadece pazar akşamı türkçe olimpiyatları vardı oraya gittik..

ayy sonunda bittimi doğum günü partiniznasıl oldu görümcenin içine sindimi bari

nektarım niye bu kadar yoruyorsun kendini. bak artık haftada 2 gün tatilin var. şimdiden böyle hırpalama kendini. artık evimizin temizliğini heeep biz yapcaz ben dün sadece kışlık montları ve ceketleri attım makinaya. kışlıklarımızı da kaldırdım bir valize. taşınırsak onlar hazır olsun en azından. yazlıkları falan kaldırmak kolay olur. bu akşam gidip salonu ve yatak odasını temizlerim. sonra da ütü yaparım. bi de karışık kızartma yapmak istiyorum. bakalım yetiştiği kadar artık. cam işine hiç girmicem, hayırlısıyla bu ay sonu taşınmazsak yaparım.

hihoytt takvimime bakın :)))
tebrik ederim zuzum, nice güzel yıllara eşinle birlikte inşallah

evet zeynepcim, bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş (
sıcak su torbasını deniycem akşam eve gidince, dün gece niye aklıma gelmedi ki
senin hafta sonun nasıl geçti? güzelmiydi otel?

bir daha yüklenmiycem kendime bukadar
elfi senin hafta sonun daha yorucuymuş ama, bu akşam erkenden yat bari kanıtı izmeleye felan kalkma sakın

elfim görümcenin de çok seveni varmış demek ki o ne kalabalık ya, eminim sen görümcenden daha çok yormuşsundur kendini. neyse artık atlattınız şükür. bu hafta biraz dinlenmene bak. ev işleriyle falan uğraşma sen de.

ayy sonunda bittimi doğum günü partiniznasıl oldu görümcenin içine sindimi bari

Hepimizin içine sindi valla her işimiz rast gitti yaptıklarımızın hepsi güzel oldu yarın makineyi getireyimde foto yükliyim sizlere. Biraz minnakımız huysuzdu kalabalıktan çok sıkıldı çok ağladı elbisesinden dolayı emekliyemiyordu elinden tutunca yürüyo öylede yürümek istemedi uykusu vardı uyuyamadı perişan oldu çocuk..

bir daha yüklenmiycem kendime bukadar
elfi senin hafta sonun daha yorucuymuş ama, bu akşam erkenden yat bari kanıtı izmeleye felan kalkma sakın

Sağlıktan önemlisi var canım dikkat et kendine tabi ki yüklenme bi daha bu kadar
Sorma çok yorucuydu eşler bile yardım etti eşim iki dakika durmadı görümcemin eşide evi süpürdü :) Evet kanıt var bugün ama eşime hatırlatmıyım hatırlatırsam izleyelim der :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…