2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaa evlenme yıldönümün mü

nice seneler canım ee planlar neler?

zuzummm tebriikler nice senelere, aynı aşk ve mutlulukla

zuzum bugün 1.seneniz dolmuş daha nice mutlu senelere eşinle işallah

:81: Iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar... ...akşam yemeğe çıkıcaz işte :) bide pasta alırım ben giderken :))

..
Nektar bende belim çok ağrıyo yaa...bişeyde yapmadım...dün akşam zor eğilip kalktım...denizde bilmeden ters bi hareket yaptım heralde...

Valla canım en çok baba tarafının akrabalarıydı hatta görümcem sabah bile dedi bizim taraftan pek kimse yoktu eşinin ablaları 4 tane eşleri çocukları sonra eşinin halası teyzesi onlar çok kalabalıklardı. Evet ya atlattık şükürler olsun. Havada dün biraz kapalıydı bizim için iyi oldu o sıcakta millet boğulurdu kesin.. Ev işleri bitti ama çarşaflar nevresimler var yıkanacak. onları mecbur yıkayacam

deneylerden yazamadım kızlar

ben de dün kışlıklarımı yıkadım kldırdım 4 posta makinede çamaşır yıkattım 2 si kurudu diğer ikisini de evin muhtelif yerlerine koydum kurumalık :)) yarenay dün senle piştik olmuşuz.

nektarım neden kendini o kadar yordun yaa. Kızlar şu temizlikleri imece usulü yapsak birlikte ne güzel olurdu yaa. Çok mu hayalperestim bugün

geçmiş olsuncanım kendini niye bu kadar yoruyosun zaten havalar sıcak bi halsizlik ver üzerimizde..bende hafta sonu evdeydim dinlendim temizlik yaptım..sadece pazar akşamı türkçe olimpiyatları vardı oraya gittik..
haftaya yatıcam tüm hafta sonu Fundam, eşime yemek sözüm var belki onu Sultanahmet köftecisine götürürüm

Benim de dolaplarımı düzenlemem gerekiyo, hem düzenliycem hem ayıkliycam kıyafetlerimi
sevmediklerimi kızkardeşime gönderiyorum senede 2 defa dün akşam arıyo bu yaz yardım kampanyası düzenlemedin bana diye
taşınıcaksınız zaten sakın girme cam işine
karışık kızartmadan ben de istiyorum, ama 1 ay oldu kızartma yapmıyorum evde, patates kızartması özellikle nasıl çekiyo canım :26:

Son düzenleme:
elfi senin çouğun olduğundada o sana yardım eder eşşek değil ya artıkfotoları yarın eklede bakalım..amma çok akrabaları varmış:18:
ben bazen kendimi burda çok yalnız hissediyorum iyiki eşim var o benim herşeyim herşeyimizi beraber yapıyoruz ama keşke diyorum böyle kafamın saracağı arkadaşlarım olsa böyle oluncada kayseride olmak istiyorum

süper olur canım haftaya gezin dolaşın bende gelecek hafta sonuna artık ailemin yanında olucamaz kaldı ya çok mutluyumben kızartma hiç yapmıyorum sıcak ya yağlı yiyemiyorum onun yerine haşlama yapıyorumkardeşinle bedenleriniz uyuyomu

ahh ah nerde öyle olsa keşke ayy keşke normal hayattada arkadaş olsak

Evden getirdiği ne varsa dün paketledim götür dedim araba ile götürecekti eşim onları. Şimdi kalsın dedi yok sen götür dedim bozuldu. Banane ya benim evimin ortasında poşetler öylece yerde kalacak onun evi düzenli olacak. Ne varsa yolladım kalan bi kaç çatal vardı onlarıda elimde yıkadım kuruladım sardım attım torbaya :)) Cumartesi herkese diyorki siz ne yaptınız ki bende söylendim dedim iyi o zaman bişey yapmayalımda bari dediğin doğru olsun bişey yapmamış olalım. ortaya attı lafı ama ucu kesin banada dokunmuştur diye ben lafımı söyledim. Kimse bi dakika bile oturmadı o içerde misafirlerle ilgilenirken ben mutfaktaydım.

kesin öyle olmuştur zuzum, benim ağrım da birdenbire girdi.. sıcak koy beline sen de
verdin mi eşine hediyeleri?

hediyeler güzel miydi Elfiş, siz ne aldınız :82:

ay evet düşüncesi bile güzel sirkencim yaa
bir de en kötüsü, nekadar yaparsan yap sürekli yapılacak bi iş var..tamamen bitti diyemiyorum şu temizlik illeti için hiç

kıyamam yeni iki çiftle tanışmıştınız? görüşmüyomusun onlarla canım?

Son düzenleme:

senin evdemi oldu partiya elfi sana kızıyorum ya şuna niye bu kadar iyilik yapıyosunki..iyi olmuş lafını vermişinne hediye aldınız çocuğa

Nektarcım eşimin önceden sözü varmış yarım altın aldık onu taktık biraz tuzlu oldu ama 1 ay öncesinden almıştık

Fundacım evet canım bizim evde oldu onun evi çok küçük gitmiş annesine demişki anne sizde yapsak olurmu oda demiş benim tek dememle olmaz filize sorman lazım. Ee şimdi annesininde evi kadın belli ki istiyor ama arada ben varım bebişide çok seviyorum onun için olur dedim.Sonuçta burası anneninde evi dedim ama..

ay Elfiş yaa inş yaptığın jestlerin, fedakarlıkların farkındadır diycem ama değil..olmuyo.. yine seni kıracak, üzecek bişi bulur ..
hem senin evinde gerçekleşiyo curcuna, bir de siz ne yaptınız ki diyo utanmadan, pes

Günaydın herkese.Fatma yı okudum inanmak istemedim , tekrar tekrar okudum. Onu çok iyi anlıyorum , benimde abimin ikiz bebekleri 28 gün yaşayıp öldü. Nasıl bir acıdır nasıl bir sabır meselesidir bilirim. Günahkar olmamak için ,isyan etmemek için hep kendinle savaşırsın. Allahım sabırların en büyüğünü versin fatma ya. Çok zor. Bizim yaşadıklarımız geldi gözümün önüne, Ve ağlamaktan kendimi tutamadım. Fatma inşallah iyi olacaksın. Rabbim seni mükafatlandıracak, meleğin cennetin kapısında sana şefaatçi olacak ve annem bu kapıdan girmeden bende girmem diyecek.

evet kızlar bugün zuzununda benimde evlilik yıldönümümüz :))biz dün kutladık tabi, ama hala kutlamalar devap ediyo, saat 9 dan beri 2 ci demet papatyalarım geldi, sevgilim yine yapıyo kendi çapında bişeyler :))bakalım günün sonuna kadar daha neler olacak :))

ah canım ah biz de aynı durumdayız valla ya. içim acıyor bazen. özellikle eşim hafta içi çok mesai kalıp, geç geliyorsa hem duygusallaşıyorum hem de agresifleşiyorum. dün akşam anneme mesaj attım, canım annem seni çok seviyorum diye, o da sabah mesaj atmış ben de seni çok seviyorum kuzumm demiş. ağladım sabah sabah. en çok onun yokluğu koyuyor

Son düzenleme:
nice sevgi dolu, mutlu, huzurlu yıllara sevdiğinle birlikte arse :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…