aaa evlenme yıldönümün mü
nice seneler canım ee planlar neler?
ben de çok yorgunum((
pazar günü temizlik yapim derken çok yordum galiba kendimi..
Annem de kızıyor bana 2 haftada bir cam mı silinirmiş, kim geliyo görüyo evini diye
cam işini bitirdim ki belime bir ağrı girdi doğrulamıyorum
makineden çamaşırları çıkartamadım o derece canım yandı, bıraktım temizliği banyo kaldı onu da bu akşam yavaş yavaş yaparım :/
2 ağrı kesici aldım azcık hafifledi gibi, eşimin yanına gittim 7 gibi, 10 da onun ordan çıkıp eve geldik
yol da iyi gelmedi, eve geldim nasıl ağlıyorum.. Acile gidelim dedi eşim de uyuyunca geçer sandım
yok bugün de ağrıyo, ama şükür ki daha az.. Bundan sonra bukadar yormiycam kendimi, abartıyorum
Gece de uyandım hep uykusuzum çok
zuzummm tebriikler nice senelere, aynı aşk ve mutlulukla
zuzum bugün 1.seneniz dolmuş daha nice mutlu senelere eşinle işallah
aaaaa bugün arseyle zuzunun evlilik yıl dönümü 27 haziran..kutluyorum sizi kızlar...
[ı][/ı]birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman" ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hıç ayrılmasın. Mutluluklar.
:123:
elfim görümcenin de çok seveni varmış demek ki o ne kalabalık ya, eminim sen görümcenden daha çok yormuşsundur kendini. neyse artık atlattınız şükür. bu hafta biraz dinlenmene bak. ev işleriyle falan uğraşma sen de.
haftaya yatıcam tüm hafta sonu Fundam, eşime yemek sözüm var belki onu Sultanahmet köftecisine götürürümgeçmiş olsuncanım kendini niye bu kadar yoruyosun zaten havalar sıcak bi halsizlik ver üzerimizde..bende hafta sonu evdeydim dinlendim temizlik yaptım..sadece pazar akşamı türkçe olimpiyatları vardı oraya gittik..
Benim de dolaplarımı düzenlemem gerekiyo, hem düzenliycem hem ayıkliycam kıyafetleriminektarım niye bu kadar yoruyorsun kendini. bak artık haftada 2 gün tatilin var. şimdiden böyle hırpalama kendini. artık evimizin temizliğini heeep biz yapcazben dün sadece kışlık montları ve ceketleri attım makinaya. kışlıklarımızı da kaldırdım bir valize. taşınırsak onlar hazır olsun en azından. yazlıkları falan kaldırmak kolay olur. bu akşam gidip salonu ve yatak odasını temizlerim. sonra da ütü yaparım. bi de karışık kızartma yapmak istiyorum. bakalım yetiştiği kadar artık. cam işine hiç girmicem, hayırlısıyla bu ay sonu taşınmazsak yaparım.
süper olur canım haftaya gezin dolaşın bende gelecek hafta sonuna artık ailemin yanında olucamhaftaya yatıcam tüm hafta sonu Fundam, eşime yemek sözüm var belki onu Sultanahmet köftecisine götürürüm
Benim de dolaplarımı düzenlemem gerekiyo, hem düzenliycem hem ayıkliycam kıyafetlerimi
sevmediklerimi kızkardeşime gönderiyorum senede 2 defa dün akşam arıyo bu yaz yardım kampanyası düzenlemedin bana diye
taşınıcaksınız zaten sakın girme cam işine
karışık kızartmadan ben de istiyorum, ama 1 ay oldu kızartma yapmıyorum evde, patates kızartması özellikle nasıl çekiyo canım :26:
deneylerden yazamadım kızlar
ben de dün kışlıklarımı yıkadım kldırdım 4 posta makinede çamaşır yıkattım 2 si kurudu diğer ikisini de evin muhtelif yerlerine koydum kurumalık :)) yarenay dün senle piştik olmuşuz.
nektarım neden kendini o kadar yordun yaa. Kızlar şu temizlikleri imece usulü yapsak birlikte ne güzel olurdu yaa. Çok mu hayalperestim bugün
elfi senin çouğun olduğundada o sana yardım eder eşşek değil ya artıkfotoları yarın eklede bakalım..amma çok akrabaları varmış:18:
ben bazen kendimi burda çok yalnız hissediyorumiyiki eşim var o benim herşeyim herşeyimizi beraber yapıyoruz ama keşke diyorum böyle kafamın saracağı arkadaşlarım olsa böyle oluncada kayseride olmak istiyorum
kesin öyle olmuştur zuzum, benim ağrım da birdenbire girdi.. sıcak koy beline sen de:81: Iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar... ...akşam yemeğe çıkıcaz işte :) bide pasta alırım ben giderken :))
..
Nektar bende belim çok ağrıyo yaa...bişeyde yapmadım...dün akşam zor eğilip kalktım...denizde bilmeden ters bi hareket yaptım heralde...
hediyeler güzel miydi Elfiş, siz ne aldınız :82:Valla canım en çok baba tarafının akrabalarıydı hatta görümcem sabah bile dedi bizim taraftan pek kimse yoktu eşinin ablaları 4 tane eşleri çocukları sonra eşinin halası teyzesi onlar çok kalabalıklardı. Evet ya atlattık şükürler olsun. Havada dün biraz kapalıydı bizim için iyi oldu o sıcakta millet boğulurdu kesin.. Ev işleri bitti ama çarşaflar nevresimler var yıkanacak. onları mecbur yıkayacam
ay evet düşüncesi bile güzel sirkencim yaadeneylerden yazamadım kızlar
ben de dün kışlıklarımı yıkadım kldırdım 4 posta makinede çamaşır yıkattım 2 si kurudu diğer ikisini de evin muhtelif yerlerine koydum kurumalık :)) yarenay dün senle piştik olmuşuz.
nektarım neden kendini o kadar yordun yaa. Kızlar şu temizlikleri imece usulü yapsak birlikte ne güzel olurdu yaa. Çok mu hayalperestim bugün
kıyamamelfi senin çouğun olduğundada o sana yardım eder eşşek değil ya artıkfotoları yarın eklede bakalım..amma çok akrabaları varmış:18:
ben bazen kendimi burda çok yalnız hissediyorumiyiki eşim var o benim herşeyim herşeyimizi beraber yapıyoruz ama keşke diyorum böyle kafamın saracağı arkadaşlarım olsa böyle oluncada kayseride olmak istiyorum
Evden getirdiği ne varsa dün paketledim götür dedim araba ile götürecekti eşim onları. Şimdi kalsın dedi yok sen götür dedim bozuldu. Banane ya benim evimin ortasında poşetler öylece yerde kalacak onun evi düzenli olacak. Ne varsa yolladım kalan bi kaç çatal vardı onlarıda elimde yıkadım kuruladım sardım attım torbaya :)) Cumartesi herkese diyorki siz ne yaptınız ki bende söylendim dedim iyi o zaman bişey yapmayalımda bari dediğin doğru olsun bişey yapmamış olalım. ortaya attı lafı ama ucu kesin banada dokunmuştur diye ben lafımı söyledim. Kimse bi dakika bile oturmadı o içerde misafirlerle ilgilenirken ben mutfaktaydım.
Kızlar oynak hareketli pop müzik istiyorum sizden hadi yazın
ay Elfiş yaaNektarcım eşimin önceden sözü varmış yarım altın aldık onu taktık biraz tuzlu oldu ama 1 ay öncesinden almıştık
Fundacım evet canım bizim evde oldu onun evi çok küçük gitmiş annesine demişki anne sizde yapsak olurmu oda demiş benim tek dememle olmaz filize sorman lazım. Ee şimdi annesininde evi kadın belli ki istiyor ama arada ben varım bebişide çok seviyorum onun için olur dedim.Sonuçta burası anneninde evi dedim ama..
Nektarcım sen isteyerek yormuşsun kendini resmen...
Bende çok yorgunum dün 60 kişi vardı desem abartmamış olurum. Cumartesiden yiyecekleri hazırlamaya başladık pazar günü 5 te başladı doğum günü curcuna kalabalık servis ondan sonrasında temizlik derken pert oldum. Bide yatıya misafir vardı çorludan teyze geldi bu sabah 06:30 da onları yolcu ettik 2 teyze bi çocuk bide eş.
Kaynanam o saatten sonra yatmamış evide toparlamış iyi oldu bi tek nevresimler yıkanacak akşama[/QUOTE
hadi geçmiş olsun canım atlattın ama senin evde olması kötü ne tuhaf kadın bu görümcen kaynanası falan yokmu orda yapsaydı sana yüklemiş yani yüz verme şu kadına hem seninle uğraşıyo hemde yardım istiyor.dinlen bence bu akşam çamaşıralrı yarında atarsın bişe olmaz.
evet zeynepcim, bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş(
sıcak su torbasını deniycem akşam eve gidince, dün gece niye aklıma gelmedi ki
senin hafta sonun nasıl geçti? güzelmiydi otel?
çok güzel geçti canım sanki tatile gitmiş gibi isatnbuldan uzak değil ama tatil yeri gibi iyi geldi bize akşam 9,30da ordaydık otele gidip eşyları bıraktık sonra çıktık dışarı sahilde gezdik sokaklarda 1e geliyordu otele döndük sabahta güzel bir kahvaltı 12de çıktık faytona bindik biisklet kiraladım çok güzel şansıma yağmurda yağmadı
elfi senin çouğun olduğundada o sana yardım eder eşşek değil ya artıkfotoları yarın eklede bakalım..amma çok akrabaları varmış:18:
nice sevgi dolu, mutlu, huzurlu yıllara sevdiğinle birlikte arse :)))evet kızlar bugün zuzununda benimde evlilik yıldönümümüz :))biz dün kutladık tabi, ama hala kutlamalar devap ediyo, saat 9 dan beri 2 ci demet papatyalarım geldi, sevgilim yine yapıyo kendi çapında bişeyler :))bakalım günün sonuna kadar daha neler olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?