2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha güzel mutlu nice senelere eşinle :)

kıyamam yaözellikle regl günlerimde çok kötü oluyorum ben çok duygusallaşıyorum

Arsecim senindemi evlilik yıldönümünmüş eşinle birlikte nice yıllara canım..

Zeynepcim tatilininin güzel geçmesine sevindim. Değişiklik olmuştur sanada

Arsecim senindemi evlilik yıldönümünmüş eşinle birlikte nice yıllara canım..

Zeynepcim tatilininin güzel geçmesine sevindim. Değişiklik olmuştur sanada

sağol canım hemde çok iyi geldi iyice sıkılmıştım eşim diyor arada yaparız bunu diyor sanki uuzn zamandır tatildeymişim giib diyor:)

heinize ayrıayrı teşekkür ederim kızlar :))inşallah hepimiz mutlu sağlıklı ömür boyu eşlerimizle beraber oluruz :))dün çok güzeldi, tüm sevdiklerimizle arkadaşlarımızla beraberdik. Cemile Sultan Korusunda yemeğimizi yedik, eğlendik, sevgilim bana harika bir kolye almış. ama ben ona süpriz yapacağımıve bugün vereceğimi söyledim. aldığı hediyeye göre benim play staion almam farz oldu (( sabah hemen aradım bizim arkadaşlar alıyolar,annemdende anahtarı alıp eve kuracaklar, sevgilim akşam geldiğinde süpriiizzz olacak :))

amin canım..fotosunu koy diycez ama daha senin fotonu göremedik senin gibi becerekli bi kız bi foto ekleyemedi

kızlar günaydın geçmişe bakıp gelim dedim dondum kaldım yaa inanamıyorum keşke okumasaydım fatmaya çok üzüldüm tüylerim hala diken diken allahım sonsuz sabır versin ya ayy çok kötü oldm ben yaa.

sen sakın aklına öyle şeyler getirme tatlımbebeğin etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…