çok sevindim canım güzel geçmesine,evet zeynepcim, bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş(
sıcak su torbasını deniycem akşam eve gidince, dün gece niye aklıma gelmedi ki
senin hafta sonun nasıl geçti? güzelmiydi otel?
çok güzel geçti canım sanki tatile gitmiş gibi isatnbuldan uzak değil ama tatil yeri gibi iyi geldi bize akşam 9,30da ordaydık otele gidip eşyları bıraktık sonra çıktık dışarı sahilde gezdik sokaklarda 1e geliyordu otele döndük sabahta güzel bir kahvaltı 12de çıktık faytona bindik biisklet kiraladım çok güzel şansıma yağmurda yağmadıdarısı bize artık :))))
Günaydın herkese.Fatma yı okudum inanmak istemedim , tekrar tekrar okudum. Onu çok iyi anlıyorum , benimde abimin ikiz bebekleri 28 gün yaşayıp öldü. Nasıl bir acıdır nasıl bir sabır meselesidir bilirim. Günahkar olmamak için ,isyan etmemek için hep kendinle savaşırsın. Allahım sabırların en büyüğünü versin fatma ya. Çok zor. Bizim yaşadıklarımız geldi gözümün önüne, Ve ağlamaktan kendimi tutamadım. Fatma inşallah iyi olacaksın. Rabbim seni mükafatlandıracak, meleğin cennetin kapısında sana şefaatçi olacak ve annem bu kapıdan girmeden bende girmem diyecek.
evet zeynepcim, bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş(
sıcak su torbasını deniycem akşam eve gidince, dün gece niye aklıma gelmedi ki
senin hafta sonun nasıl geçti? güzelmiydi otel?
çok güzel geçti canım sanki tatile gitmiş gibi isatnbuldan uzak değil ama tatil yeri gibi iyi geldi bize akşam 9,30da ordaydık otele gidip eşyları bıraktık sonra çıktık dışarı sahilde gezdik sokaklarda 1e geliyordu otele döndük sabahta güzel bir kahvaltı 12de çıktık faytona bindik biisklet kiraladım çok güzel şansıma yağmurda yağmadı
faytondaki fotonuzu gördüm, çok beğendim:81::81:
ah canım ah biz de aynı durumdayız valla ya. Içim acıyor bazen. özellikle eşim hafta içi çok mesai kalıp, geç geliyorsa hem duygusallaşıyorum hem de agresifleşiyorum. Dün akşam anneme mesaj attım, canım annem seni çok seviyorum diye, o da sabah mesaj atmış ben de seni çok seviyorum kuzumm demiş. Ağladım sabah sabah. En çok onun yokluğu koyuyor
çok sevindim canım güzel geçmesine,darısı bize artık :))))
teşekkür ederim canım amin canım siiznkiler dahada güzel geçsin işallah:)
sessiz telefonlardan nefret ediyorummmmmm :95: :95: :95:
faytondaki fotonuzu gördüm, çok beğendim:81::81:
sağol canım bay bir foto ekledim zuzum kızar şimdi burayda ekleyeceğim şimdi :)
Arsecim senindemi evlilik yıldönümünmüş eşinle birlikte nice yıllara canım..
Zeynepcim tatilininin güzel geçmesine sevindim. Değişiklik olmuştur sanada
bizimkisi biraz düşmeyen telefonlar, ve çok sık oluyo.. çok can sıkıcıbendede çok oluyo ya ama bizimdi cepn teli sanıyolar çaldırıp kapatıyolar
Enkidu tatilinin güzel geçmesine sevindim canım yalnız faytonlu fotonu ben niye göremiyorum[/QUOTE
sağol canım facede foto ordan bakabilirsin şimdi burayada ekliyorum
heinize ayrıayrı teşekkür ederim kızlar :))inşallah hepimiz mutlu sağlıklı ömür boyu eşlerimizle beraber oluruz :))dün çok güzeldi, tüm sevdiklerimizle arkadaşlarımızla beraberdik. Cemile sultan korusunda yemeğimizi yedik, eğlendik, sevgilim bana harika bir kolye almış. Ama ben ona süpriz yapacağımıve bugün vereceğimi söyledim. Aldığı hediyeye göre benim play staion almam farz oldu(( sabah hemen aradım bizim arkadaşlar alıyolar,annemdende anahtarı alıp eve kuracaklar, sevgilim akşam geldiğinde süpriiizzz olacak :))
kızlar günaydın geçmişe bakıp gelim dedim dondum kaldım yaa inanamıyorum keşke okumasaydım fatmaya çok üzüldüm tüylerim hala diken diken allahım sonsuz sabır versin ya ayy çok kötü oldm ben yaa.
sen sakın aklına öyle şeyler getirme tatlımbebeğin etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?