2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin canım..fotosunu koy diycez ama daha senin fotonu göremedik senin gibi becerekli bi kız bi foto ekleyemedi
kız ben koyamıyo değilim, sitede problem var, yöneticilere yazdım ama kimse olıklı olmadı. bugün yine yazıcam fırsat bulunca. bide benim işler çok yoğun ilgilenemiyorum eskisi gibi siteye. çok kopuyorum.

Peki arsecimenkudi canım fotolarına bayıldım face eklediklerine baktım çok hoş vakit geçirmişinizdondurmalarıda çek sen öyle canım çekti

Peki arsecimenkudi canım fotolarına bayıldım face eklediklerine baktım çok hoş vakit geçirmişinizdondurmalarıda çek sen öyle canım çekti

teşekkür ederim canım evet çok güzel vakit geçirdik eşim çekti ben dondurma hastasıyım yazın gel buyur sanada ikram edeyim

benim çok ağrım var yaaa resmen sola doğru yan duruyorum
bugün eşim kas gevşetici alsın, sabaha geçmezse doktora gitcem
yemek de yok bu akşam, eve gidip uzanamiycam

benim belim çok ağrıyor bugün ya. kendimi zorlayacak birşey de yapmadım ama. akşam olsa da gitsek

benim çok ağrım var yaaa Resmen sola doğru yan duruyorum
bugün eşim kas gevşetici alsın, sabaha geçmezse doktora gitcem
yemek de yok bu akşam, eve gidip uzanamiycam
geçmiş olsun canım biraz dinlensen geçer belki
eşim de iğrenç iğrenç dalga geçiyo ya benle
iki gün randevu verdin hemen sakatım diye numara yapıyosun dimmi bu gece diye

hfta sonu 2 randevuda ben verdimregl olucam zaten son randevularıevet deseydin nigoşsakatlamasaydın de:90:

bel ağrısı kötü ya çok yakından bilirim benim hep ağrılı olduğu için( dikkat edin kızlar çok yormayın kendinizi..

zuzuş ve arsecim kutluyorum sizleri nice mutlu huzurlu yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…