2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim çok ağrım var yaaa resmen sola doğru yan duruyorum
bugün eşim kas gevşetici alsın, sabaha geçmezse doktora gitcem
yemek de yok bu akşam, eve gidip uzanamiycam

sen bugün eve gidince sıcak su torbanı beline koy yat bence yemek birgünde olmasın kahvaltılık yersiniz yada çabucak bir makarna yapma yemek

herkesler yemeğe gitmiş anlaşılan. ben de gitcem birazdan. ben bugün kavun, karpuz, peynir getirdim. serin serin yiyeyim diye. sıcak yemek çekilmiyor artık.

geçmiş olsun canım biraz dinlensen geçer belki

hfta sonu 2 randevuda ben verdimregl olucam zaten son randevularıevet deseydin nigoşsakatlamasaydın de:90:
:89: :89:

sen bugün eve gidince sıcak su torbanı beline koy yat bence yemek birgünde olmasın kahvaltılık yersiniz yada çabucak bir makarna yapma yemek
yapıcam, bir bitse bugün
palıcanım var onları değerlendiriyim diyodum ama, bakalım

Son düzenleme:
kızlar ben halen ne giyceğimi bilmiyorum ayarlamadım da eve gidince bakıcam ütü yapıcam..eşimin ne giyceğinide ayarlamadım (uff((

dün denize gittik kaldı o işler...ablamlardan fikir alıcakjtım, denizdn sonra misafir geldi, gece 1 i geçiyodu gittiler...fırsatım olmadı ayarlayamadım...

baktım canm, Allah nazarlardan saklasın

bebikim izin alıp eve gitsene:26:
santralim ya zuzum benim izin almam anca ölecek durumdaysam ( vermezler

eşin ona aldıklarını giymiycek mi yawrum? elbiyse giy sen, yada straplez bi üst, kumaş bi pantolon topuklu akkabı :97:

yemeğe nereye gideceğiniz belli mi zuzum???

belli canm..deniz kenarında bi restaurant...öyle çok lüx biyer değil..yani gece kıyafeti giymem gerekmez

normalde kotlada gidebilirim kumaşlada...ma elbise giyeyim diyorum...

hani elfinin beyaz elbisesi vardı ya hatıladınızmı..onun bembesi var bende onumu yoksa siyah beyaz bi elbism var onumu giysem....diz üstü çok kısa değil uzun da değil :)

santralim ya zuzum benim izin almam anca ölecek durumdaysam ( vermezler

eşin ona aldıklarını giymiycek mi yawrum? elbiyse giy sen, yada straplez bi üst, kumaş bi pantolon topuklu akkabı :97:

anladım canbm

aa evet bak straplez ve kumaş pant.olur ama şim kumaş giymicek kot giycek ....evet aldıklarımı :)

ozamn ya elbise yada...siyah straplez bluz, mavi dar kot...siyah topuklu akkabı eve gidincede bi kararsızlığa düşmem umarım :))

eşinle uyumlu olmak açısında kot giyebilirsin toplu ayakkabı seni şıklaştıracaktır..güzel kafana yatan bi elbisen varsa elbisede hoş olur özel bigün sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…