- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
benim çok ağrım var yaaaresmen sola doğru yan duruyorum
bugün eşim kas gevşetici alsın, sabaha geçmezse doktora gitcem
yemek de yok bu akşam, eve gidip uzanamiycam
geçmiş olsun canım biraz dinlensen geçer belki
hfta sonu 2 randevuda ben verdim regl olucam zaten son randevuları evet deseydin nigoş sakatlamasaydın de:90:
yapıcam, bir bitse bugünsen bugün eve gidince sıcak su torbanı beline koy yat bence yemek birgünde olmasın kahvaltılık yersiniz yada çabucak bir makarna yapma yemek
herkesler yemeğe gitmiş anlaşılan. ben de gitcem birazdan. ben bugün kavun, karpuz, peynir getirdim. serin serin yiyeyim diye. sıcak yemek çekilmiyor artık.
zuzum baktınmı fotolara ?
benim çok ağrım var yaaaresmen sola doğru yan duruyorum
bugün eşim kas gevşetici alsın, sabaha geçmezse doktora gitcem
yemek de yok bu akşam, eve gidip uzanamiycam
santralim ya zuzum benim izin almam anca ölecek durumdaysambaktım canm, Allah nazarlardan saklasın
bebikim izin alıp eve gitsene:26:
eşin ona aldıklarını giymiycek mi yawrum? elbiyse giy sen, yada straplez bi üst, kumaş bi pantolon topuklu akkabı :97:kızlar ben halen ne giyceğimi bilmiyorumayarlamadım da eve gidince bakıcam ütü yapıcam..eşimin ne giyceğinide ayarlamadım (uff ((
dün denize gittik kaldı o işler...ablamlardan fikir alıcakjtım, denizdn sonra misafir geldi, gece 1 i geçiyodu gittiler...fırsatım olmadı ayarlayamadım...
yemeğe nereye gideceğiniz belli mi zuzum???
santralim ya zuzum benim izin almam anca ölecek durumdaysam( vermezler
eşin ona aldıklarını giymiycek mi yawrum? elbiyse giy sen, yada straplez bi üst, kumaş bi pantolon topuklu akkabı :97:
hımm :26: Straplez, kot ve topuklu giy mademze, ama topuklu olsun illa ki :89:anladım canbm
aa evet bak straplez ve kumaş pant.olur ama şim kumaş giymicek kot giycek ....evet aldıklarımı :)
hımm :26: Straplez, kot ve topuklu giy mademze, ama topuklu olsun illa ki :89:
başım çatlıyo ya off bu haftageçmez bitmez artık çok da sıcak bura
zuzu elbise giy daha hoş olur bence
bencede zuzu hoş olur böyle..
ozamn ya elbise yada...siyah straplez bluz, mavi dar kot...siyah topuklu akkabıeve gidincede bi kararsızlığa düşmem umarım :))
ozamn ya elbise yada...siyah straplez bluz, mavi dar kot...siyah topuklu akkabıeve gidincede bi kararsızlığa düşmem umarım :))
kot, straplez, topuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?