2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende topuklu çok severim çok zarif gösteriyo ama fıtık olduğu için çok giyemezdim arada giyiyodm şimdi zaten hep babetleyim..

Slm kızlarrrr bugün hiç keyfim yok ya sistitim azdı gene evlendiğimden beri 3 kutu antibiyotik içtim hala kökünü kazıyamadı bu doktor yaaa

giy kuzum bi gündebak senin arkidişin hergün topuklularla geziyo onun canı yokmu(ben oluyorum tabiiki)

yok kuzu ya nerdeee....bütün gün dışarda, buranın taşlarıda hani kare kare taşlar varya...onlardan bitanesi yukarda bitanesi aşağıda öyle döşenmiş ben çok dışarda olduğum için giymiyorum...bide hızlı yürümem gerekiyo bazen , hayatta giyemem yani :))))
yoksa benmde hep hoşuma gider
bide benm boyumda var, çok uzun olmak istemiyom...zayıfımda, sırık gibi durmayım :)

bendesiyah kolları tül bluz lacivert streç pantolon siyah fiyonklu ayikkibi giydimdüz ayakkabıyla yerden yerden gibi hoşuma gitmiyo ya rahat edemiyorumalışmışım galiba
ben düz de giyorum
çıtırımsın sen zaten
Bugünn beyaz kot-taytım
fuşya-krem-saks mavisi çizgili tuniğim
krem üzeri pembe desenli topuklularım
krem portföyüm var
şıkım ama sakatım

Son düzenleme:

bebikim topuk dediysek ince topuk değiltamam ozaman sende babet giy bari gidip spor ayakkabı giymedeuzunum ihtiyacım yok diyon yanibiz kısayız napalımyok ben uzun olsam yine topuklu giyerdim seviyorum yaben koşarım bile yani okadar alıştım

edward mayo & vika jigulina stereo love size gelsin kızlarr:118::118::124::124::124:

bebikim topuk dediysek ince topuk değiltamam ozaman sende babet giy bari gidip spor ayakkabı giymedeuzunum ihtiyacım yok diyon yanibiz kısayız napalımyok ben uzun olsam yine topuklu giyerdim seviyorum yaben koşarım bile yani okadar alıştım

edward mayo & vika jigulina stereo love size gelsin kızlarr:118::118::124::124::124:

ben düz de giyorum
çıtırımsın sen zaten
Bugünn beyaz kot-taytım
fuşya-krem-saks mavisi çizgili tuniğim
krem üzeri pembe desenli topuklularım
krem portföyüm var
şıkım ama sakatım

yerim senibenim bitane sadece babetim var2 tanede spor ayakkabım gerisi hep topuklukokoşum galibakendime nar çiçeği badi alasım var o renk çok hoşuma gidiyo tam yaz rengi

Slm kızlarrrr bugün hiç keyfim yok ya sistitim azdı gene evlendiğimden beri 3 kutu antibiyotik içtim hala kökünü kazıyamadı bu doktor yaaa
geçmiş olsun canım :/

zuzu bana da öyle gelirdi eskiden, ben de 1,65 - 1,68 im sırık gibi oluyorum diyodum 6 - 10 cm giyersem
(iş yerinde daha 10 cm giymedim hep 6-7 cm )
ama alıştım, hoşuma gidiyo tıkır tıkır gezmek

yerim senibenim bitane sadece babetim var2 tanede spor ayakkabım gerisi hep topuklukokoşum galibakendime nar çiçeği badi alasım var o renk çok hoşuma gidiyo tam yaz rengi
bende var 6 tane babet, sandalet de severim topuksuz ondan da var 2 tane.. bi tane daha alsaım var ama
gerçi bana kalsa her gün akkabı alasım var da eşim artık kızıyo

Son düzenleme:

tıkır tıkır hıkokoş seni ee bende öyle sanki topuklu dediysek 10 cm değil ya5cm falan

bende var 6 tane babet, sandalet de severim topuksuz ondan da var 2 tane.. bi tane daha alsaım var ama
gerçi bana kalsa her gün akkabı alasım var da eşim artık kızıyo

ayy o düz sandeletler benimde hoşuma gidiyo bende 1 tane alıcam yazın iyi oluraynen eşim çok kızıyo ayakkabı alıp çıktığımızda bile başka bi mağaza vitrinine ayakkabı bakıyorumeşimde tabi sinir oluyo :18:

uzun eteklerle, elbiselerle çok hoş oluyolar, şortla da öyle
benim bitane şifon katlı uzun elbise alasım var

eşlerimizin bi ortak yönü daha ayakkabı fobisi

uzun eteklerle, elbiselerle çok hoş oluyolar, şortla da öyle
Benim bitane şifon katlı uzun elbise alasım var

Eşlerimizin bi ortak yönü daha ayakkabı fobisi

ve bizim bi ortak yönümüz daha aykkabı hobisi:13:kafayı yicek gibi oluyo ayakkabı deyinceuzunlarını görmedim nasıl canım foto varsa nette ekle bi bakim
Benim bitane uzun boyundan bağcıklı sırtı açık elbisem var sence onu götürsem giyebilirmiyim tatilde

hadi şansın açık olsun canım işallah hakkında hayırlısı olsun

sagol cnm

ay daha yeni geldim ayaklarıma kara sular indi:97:

yolda görüşmeye giderken gecen hafta gittigm yer beni aramaz mı? 2ci görüşmeye çagırmazmı? oryada gttm..
2 ci görüşme genel müdürle oldu ..kısa bi konuşma oldu. ve biz sana haber verriz dedi tam dedim:97:

yarın içinde başka yer aradı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…