çok severim bende
ama işte gündelik giyemiyorum, topuklular beni mafeder
ben bugün bile topukluylayım, belim sakat :18:giy kuzum bi gündebak senin arkidişin hergün topuklularla geziyo onun canı yokmu (ben oluyorum tabiiki )
ben bugün bile topukluylayım, belim sakat :18:
giy kuzum bi gündebak senin arkidişin hergün topuklularla geziyo onun canı yokmu (ben oluyorum tabiiki )
Slm kızlarrrr bugün hiç keyfim yok ya sistitim azdı gene evlendiğimden beri 3 kutu antibiyotik içtim hala kökünü kazıyamadı bu doktor yaaa
ben düz de giyorumbendesiyah kolları tül bluz lacivert streç pantolon siyah fiyonklu ayikkibi giydim düz ayakkabıyla yerden yerden gibi hoşuma gitmiyo ya rahat edemiyorum alışmışım galiba
yok kuzu ya nerdeee....bütün gün dışarda, buranın taşlarıda hani kare kare taşlar varya...onlardan bitanesi yukarda bitanesi aşağıda öyle döşenmişben çok dışarda olduğum için giymiyorum...bide hızlı yürümem gerekiyo bazen , hayatta giyemem yani :))))
yoksa benmde hep hoşuma gider
bide benm boyumda var, çok uzun olmak istemiyom...zayıfımda, sırık gibi durmayım :)
yok kuzu ya nerdeee....bütün gün dışarda, buranın taşlarıda hani kare kare taşlar varya...onlardan bitanesi yukarda bitanesi aşağıda öyle döşenmişben çok dışarda olduğum için giymiyorum...bide hızlı yürümem gerekiyo bazen , hayatta giyemem yani :))))
bide benm boyumda var, çok uzun olmak istemiyom...zayıfımda, sırık gibi durmayım :)
ben düz de giyorum
çıtırımsın sen zaten
Bugünn beyaz kot-taytım
fuşya-krem-saks mavisi çizgili tuniğim
krem üzeri pembe desenli topuklularım
krem portföyüm var
şıkım ama sakatım
geçmiş olsun canım :/Slm kızlarrrr bugün hiç keyfim yok ya sistitim azdı gene evlendiğimden beri 3 kutu antibiyotik içtim hala kökünü kazıyamadı bu doktor yaaa
bende var 6 tane babet, sandalet de severim topuksuz ondan da var 2 tane.. bi tane daha alsaım var amayerim seni benim bitane sadece babetim var 2 tanede spor ayakkabım gerisi hep topuklu kokoşum galiba kendime nar çiçeği badi alasım var o renk çok hoşuma gidiyo tam yaz rengi
geçmiş olsun canım :/
zuzu bana da öyle gelirdi eskiden, ben de 1,65 - 1,68 im sırık gibi oluyorum diyodum 6 - 10 cm giyersem
(iş yerinde daha 10 cm giymedim hep 6-7 cm )
ama alıştım, hoşuma gidiyo tıkır tıkır gezmek
bende var 6 tane babet, sandalet de severim topuksuz ondan da var 2 tane.. bi tane daha alsaım var ama
gerçi bana kalsa her gün akkabı alasım var daeşim artık kızıyo
uzun eteklerle, elbiselerle çok hoş oluyolar, şortla da öyleayy o düz sandeletler benimde hoşuma gidiyo bende 1 tane alıcam yazın iyi oluraynen eşim çok kızıyo ayakkabı alıp çıktığımızda bile başka bi mağaza vitrinine ayakkabı bakıyorum eşimde tabi sinir oluyo :18:
uzun eteklerle, elbiselerle çok hoş oluyolar, şortla da öyle
Benim bitane şifon katlı uzun elbise alasım var
Eşlerimizin bi ortak yönü daha ayakkabı fobisi
hadi şansın açık olsun canım işallah hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?