sagol cnm
ay daha yeni geldim ayaklarıma kara sular indi:97:
Yolda görüşmeye giderken gecen hafta gittigm yer beni aramaz mı? 2ci görüşmeye çagırmazmı? Oryada gttm..
2 ci görüşme genel müdürle oldu ..kısa bi konuşma oldu. Ve biz sana haber verriz dedi tam dedim:97:
Yarın içinde başka yer aradı..
bebikim topuk dediysek ince topuk değiltamam ozaman sende babet giy bari gidip spor ayakkabı giymede uzunum ihtiyacım yok diyon yani biz kısayız napalım yok ben uzun olsam yine topuklu giyerdim seviyorum ya ben koşarım bile yani okadar alıştım
edward mayo & vika jigulina stereo love size gelsin kızlarr:118::118::124::124::124:
Evet alışkanlık canm...belkim bende giye giye alışırım ama bi başlangıç yok işte :)) eğer bigün buluşursak, buluşmaya topuklu akkabıyla gelicem
Ben yazın spor ayakkabı giymem o sıcaktaSandaletlerim babetlerim var..açık ayakkabılarım var ama hep düz :)))
süper hayırlısı olsun, koçak gold a gidemedinmi yani ?
ayy inşallah keşke buluşsak ne güzel olurnektaqr kesin heycanlanır nasıl rahat ediyosan öyle giy zaten canımcım herkesin bi tarzı var umarım hoş bi akşam geçirirsiniz:89:
gittim cnm onada gittm
2 ay deneme süresi varmış ondan sonra sigort başlıyormuş..
Maaş tutarıma çok dediler. Ilkten 750-800 veriyorlarmış sabah 8,30 akşam 6 cmtsi 4 de kadarmış...
Banada dedi tutarı begenmedi herhalde dedi..
vs.yol ücreti yokmuş yemekhane varmı...yol bana 2 vesait olmaz yani..yüzlerine demedim ama açık kapı bıraktım yalandan
hayırlısı inşallahgittim cnm onada gittm 2 ay deneme süresi varmış ondan sonra sigort başlıyormuş..maaş tutarıma çok dediler. Ilkten 750-800 veriyorlarmış sabah 8,30 akşam 6 cmtsi 4 de kadarmış...banada dedi tutarı begenmedi herhalde dedi..vs.yol ücreti yokmuş yemekhane varmı...yol bana 2 vesait olmaz yani..yüzlerine demedim ama açık kapı bıraktım yalandan
Bende heyecanlanırım kız :))
nekkBayyamda ararım seni bayramlaşırız ama işyerinde ol, netten bakıp arıcam işini
genelde 2 ay deneme olurki burdada olmuştusen ne kadar maaş talep ettin ben hiçbirzaman maaş konuşmam ozaman 1-0 yenik olarak başlıyosun zaten..sen bu işinde ne kadr alıyodun süper
deneme süresi 2 ay olur ama o süre içindde sigorta yapmak zorundalar , burda yapmıyolarmış. Yani senin başına o iki ayda iş yerindeyken bişey gelse bizene diyecekler. Hatta bazı iş yerleri olayı iyice çakallığa döküp mevsimsel işçi çalıştırmk yerine böyle eleman alıyolarmış, deneme süresi diyolarmış, sonundada yok siz bize uygun değilsiniz deyip hadi güle gülee . Yani çakallık diz boyu.genelde 2 ay deneme olurki burdada olmuştusen ne kadar maaş talep ettin ben hiçbirzaman maaş konuşmam ozaman 1-0 yenik olarak başlıyosun zaten..sen bu işinde ne kadr alıyodun süper
deneme süresi 2 ay olur ama o süre içindde sigorta yapmak zorundalar , burda yapmıyolarmış. Yani senin başına o iki ayda iş yerindeyken bişey gelse bizene diyecekler. Hatta bazı iş yerleri olayı iyice çakallığa döküp mevsimsel işçi çalıştırmk yerine böyle eleman alıyolarmış, deneme süresi diyolarmış, sonundada yok siz bize uygun değilsiniz deyip hadi güle gülee . Yani çakallık diz boyu.
hayırlısı olsun elfi ,sağlıkla injşallah :))slm kızlar bankadan e geliyorum kredimiz onaylandı attık imzaları geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?