2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hakkında hayırlısı olsun super

evet alışkanlık canm...belkim bende giye giye alışırım ama bi başlangıç yok işte :)) eğer bigün buluşursak, buluşmaya topuklu akkabıyla gelicem
ben yazın spor ayakkabı giymem o sıcakta sandaletlerim babetlerim var..açık ayakkabılarım var ama hep düz :)))

ayy inşallah keşke buluşsak ne güzel olurnektaqr kesin heycanlanırnasıl rahat ediyosan öyle giy zaten canımcım herkesin bi tarzı varumarım hoş bi akşam geçirirsiniz:89:

süper hayırlısı olsun, koçak gold a gidemedinmi yani ?

gittim cnm onada gittm

2 ay deneme süresi varmış ondan sonra sigort başlıyormuş..

maaş tutarıma çok dediler. ilkten 750-800 veriyorlarmış sabah 8,30 akşam 6 cmtsi 4 de kadarmış...

banada dedi tutarı begenmedi herhalde dedi..

vs.yol ücreti yokmuş yemekhane varmı...yol bana 2 vesait olmaz yani..yüzlerine demedim ama açık kapı bıraktım yalandan

ayy inşallah keşke buluşsak ne güzel olurnektaqr kesin heycanlanırnasıl rahat ediyosan öyle giy zaten canımcım herkesin bi tarzı varumarım hoş bi akşam geçirirsiniz:89:

bende heyecanlanırım kız :))

nekk bayyamda ararım seni bayramlaşırız ama işyerinde ol, netten bakıp arıcam işini

genelde 2 ay deneme olurki burdada olmuştusen ne kadar maaş talep ettin ben hiçbirzaman maaş konuşmam ozaman 1-0 yenik olarak başlıyosun zaten..sen bu işinde ne kadr alıyodun süper

hayırlısı inşallah

genelde 2 ay deneme olurki burdada olmuştusen ne kadar maaş talep ettin ben hiçbirzaman maaş konuşmam ozaman 1-0 yenik olarak başlıyosun zaten..sen bu işinde ne kadr alıyodun süper

ben konuşmadım cnm formu doldur dediler...

mecbur konuşuyorsun cnm ...talebin ney diyorlar

eski yerinde aldıgını da soruyorlar burda 1000 dedim daha ne olsun...1000 ne çok dediler birde altın şirketi yani..

şimdi yol yemek içinde1250alıyorum:97:

deneme süresi 2 ay olur ama o süre içindde sigorta yapmak zorundalar , burda yapmıyolarmış. Yani senin başına o iki ayda iş yerindeyken bişey gelse bizene diyecekler. Hatta bazı iş yerleri olayı iyice çakallığa döküp mevsimsel işçi çalıştırmk yerine böyle eleman alıyolarmış, deneme süresi diyolarmış, sonundada yok siz bize uygun değilsiniz deyip hadi güle gülee . Yani çakallık diz boyu.

aynen cimrilik resmen yol parsıda vermiyorlarmış..

kızlar az önce eşimle konuştum, patronu aylık 250 sterline okey demiş ama şimdi bir de yıllık temizlik, elektrik ve jenaratör parası çıktı. bunlar için 200 sterlin alıyormuş çüş artık dedim. apartmanın halini görmesem yicem her hafta temizlikçi olayını da apartmanı gördüm yani. 15 te bir bile temizlikçi gelse daha temiz görünür o apartman. offff sıkıldım bu ev konusundan da yaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…