dürüstlük herzaman işe yaramıyor tatlım.arse napıyım adam anlat dedi bende dürüst davrandımdım
dürüstlük herzaman işe yaramıyor tatlım.
vayy baya iyi alıyomuşun genelde yönetici asistanlarına okadar vermezler gerçi seninki artık baya bi boyut değiştirmeye başlamıştıdaben konuşmadım cnm formu doldur dediler...
Mecbur konuşuyorsun cnm ...talebin ney diyorlar
Eski yerinde aldıgını da soruyorlar burda 1000 dedim daha ne olsun...1000 ne çok dediler birde altın şirketiYani..
şimdi yol yemek içinde1250alıyorum:97:
yapmıyolar iştedeneme süresi 2 ay olur ama o süre içindde sigorta yapmak zorundalar , burda yapmıyolarmış. Yani senin başına o iki ayda iş yerindeyken bişey gelse bizene diyecekler. Hatta bazı iş yerleri olayı iyice çakallığa döküp mevsimsel işçi çalıştırmk yerine böyle eleman alıyolarmış, deneme süresi diyolarmış, sonundada yok siz bize uygun değilsiniz deyip hadi güle gülee . Yani çakallık diz boyu.
slm kızlar bankadan e geliyorum kredimiz onaylandı attık imzaları geldik :)
Lale devrinde Toprak giymişti ya hani, resmini bulamadım kuzum yaave bizim bi ortak yönümüz daha aykkabı hobisi:13:kafayı yicek gibi oluyo ayakkabı deyince uzunlarını görmedim nasıl canım foto varsa nette ekle bi bakim
Benim bitane uzun boyundan bağcıklı sırtı açık elbisem var sence onu götürsem giyebilirmiyim tatilde
hayırlısı olsun super :)))))sagol cnm
ay daha yeni geldim ayaklarıma kara sular indi:97:
yolda görüşmeye giderken gecen hafta gittigm yer beni aramaz mı? 2ci görüşmeye çagırmazmı? oryada gttm..
2 ci görüşme genel müdürle oldu ..kısa bi konuşma oldu. ve biz sana haber verriz dedi tam dedim:97:
yarın içinde başka yer aradı..
vayy baya iyi alıyomuşun genelde yönetici asistanlarına okadar vermezler gerçi seninki artık baya bi boyut değiştirmeye başlamıştıdaformun ücret talebi kısmı varya ben orayı boş bırakırım görüşmeye çağırırlar görüşürüm olumlu olurlarsa ücret talebinde bulunmam onlardan beklerim ..eğer uyarsa çalışırım uymazsa çalışmam
cnm benimki yöentici asistanı degildi ki çalışmaya başladım bir baktım hep yönetici hep yönetice benim pozisyon idari asistan/ofis asistanıydı ilan..
bende yazmıyorum konuşmak daha iyi ama bugün yazdım çünkü önemsemedim olmasa olur diye
belki o da olur bi günayy inşallah keşke buluşsak ne güzel olurnektaqr kesin heycanlanır nasıl rahat ediyosan öyle giy zaten canımcım herkesin bi tarzı var umarım hoş bi akşam geçirirsiniz:89:
bayramı bekle senbende heyecanlanırım kız :))
nekkbayyamda ararım seni bayramlaşırız ama işyerinde ol, netten bakıp arıcam işini
hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))Slm kızlar bankadan e geliyorum kredimiz onaylandı attık imzaları geldik :)
tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaakızlar az önce eşimle konuştum, patronu aylık 250 sterline okey demiş ama şimdi bir de yıllık temizlik, elektrik ve jenaratör parası çıktı. bunlar için 200 sterlin alıyormuşçüş artık dedim. apartmanın halini görmesem yicem her hafta temizlikçi olayını da apartmanı gördüm yani. 15 te bir bile temizlikçi gelse daha temiz görünür o apartman. offff sıkıldım bu ev konusundan da yaa..
aman ne heycanlanıyonuz kaynaştık işte birbirimizin herşeyini biliyoz:89:
Bayramlaşmak içinmi arıycan şimdi arasana bi hadi
ay şirket maili olan bana da versin, netim kapanırsa bigün burdaki çenem yüzünden mailleşirizay bari bana msn adreslerinizi verin
ayy 7 günmü süperr yaabelki o da olur bi günheycanlanırım ben zaten kesin
bayramı bekle senbayramda 7 güz izinliyim ben
hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))
tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaa
ay funda ,nektar
şuan müsait değilim, patron, müşteriler var :))) bi ara sürpüz yaparım
benm noyuda çok rahat bulursunuz :)) ama sülemem :)))) zaten telefonlara ben bakmıyom, patroncuum bakıyo :))))
Yyaaa ben bissürüüü foto eklemek istiyorum ama hala benim problemimle ilgilenmedikleri için yapamıyorum(((sevgilim şimdide 50 tane gül göndermiş kocaman vazoda :))) ve şunlar yazıyo '' kar gibi pak ve masum olmalı kadın. örtmeli ve bir ömür,süsü olmalı dağın. çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun,yarım görünür. Eşim olmayıp karım olduğun için teşekkürler. Beraber nice senelere sevgilim ''ayyyy bayılıcam şimdiiii hediyemide sabah gelen papatyalarıda bu gülleride dünkü geceyide hepsinin fotolarını göstermek istiyorum ama offfffff ((
sağol canım , bizde öyle face falan o tarz şeyler yok.kullanmıyoruz.facein varmı seninçok hoş bi sürpriz olmuş senin için eşinide tebrik ederim :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?