2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vayy baya iyi alıyomuşun genelde yönetici asistanlarına okadar vermezler gerçi seninki artık baya bi boyut değiştirmeye başlamıştıdaformun ücret talebi kısmı varya ben orayı boş bırakırım görüşmeye çağırırlar görüşürüm olumlu olurlarsa ücret talebinde bulunmam onlardan beklerim ..eğer uyarsa çalışırım uymazsa çalışmam
yapmıyolar işteçünkü 1 ay çalışıp çıkan çok oluyo..
slm kızlar bankadan e geliyorum kredimiz onaylandı attık imzaları geldik :)

hadi hayırlı olsun canım

Lale devrinde Toprak giymişti ya hani, resmini bulamadım kuzum yaa ( öyle bişi bayılmıştım ben o elbiseye

hayırlısı olsun super :)))))

Son düzenleme:

ayy inşallah keşke buluşsak ne güzel olurnektaqr kesin heycanlanırnasıl rahat ediyosan öyle giy zaten canımcım herkesin bi tarzı varumarım hoş bi akşam geçirirsiniz:89:
belki o da olur bi gün heycanlanırım ben zaten kesin

bende heyecanlanırım kız :))

nekk bayyamda ararım seni bayramlaşırız ama işyerinde ol, netten bakıp arıcam işini
bayramı bekle sen bayramda 7 güz izinliyim ben

Slm kızlar bankadan e geliyorum kredimiz onaylandı attık imzaları geldik :)
hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))

tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaa

Ben iki sene önce bir internet arkadaş sitesinde muhteşem bir delikanlıyle tanışmıştım. Artık hayat arkadaşımı buldum. Hiç internetten birisine bu kadar aşık olacağıma inanmiyordum. Fakat artık bu yaz evleneceğiz. Ben çok heyecanlıyım. İnşallah her şey iyi geçecek.

Son düzenleme:
aman ne heycanlanıyonuz kaynaştık işte birbirimizin herşeyini biliyoz:89:
Bayramlaşmak içinmi arıycan şimdi arasana bi hadi

ay funda ,nektar

şuan müsait değilim, patron, müşteriler var :))) bi ara sürpüz yaparım

benm noyuda çok rahat bulursunuz :)) ama sülemem :)))) zaten telefonlara ben bakmıyom, patroncuum bakıyo :))))

belki o da olur bi gün heycanlanırım ben zaten kesin

bayramı bekle sen bayramda 7 güz izinliyim ben

hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))

tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaa
ayy 7 günmü süperr yaabizim sanmıyorum okadar izin olmaz
ay funda ,nektar

şuan müsait değilim, patron, müşteriler var :))) bi ara sürpüz yaparım

benm noyuda çok rahat bulursunuz :)) ama sülemem :)))) zaten telefonlara ben bakmıyom, patroncuum bakıyo :))))

ayy söyle hadi bulalım

Yyaaa ben bissürüüü foto eklemek istiyorum ama hala benim problemimle ilgilenmedikleri için yapamıyorum (((sevgilim şimdide 50 tane gül göndermiş kocaman vazoda :))) ve şunlar yazıyo '' kar gibi pak ve masum olmalı kadın. örtmeli ve bir ömür,süsü olmalı dağın. çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun,yarım görünür. Eşim olmayıp karım olduğun için teşekkürler. Beraber nice senelere sevgilim ''ayyyy bayılıcam şimdiiii hediyemide sabah gelen papatyalarıda bu gülleride dünkü geceyide hepsinin fotolarını göstermek istiyorum ama offfffff ((

facein varmı seninçok hoş bi sürpriz olmuş senin için eşinide tebrik ederim :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…