2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

..

elfim ben diyemedim, şimdi diyim...hayırlı uğurlu olsun canım

bende ıng bank ın turuncu hesabı varya , ondan açtırmak istiyorum...günlük %10 faizi varmış hi.ç anlama bu işlerden

funda "sölemem, sülüman kızar, yasak!"

herşeyi bilen kadın, bunuda bil bakalım :)) sen bulursun

ZUZUNUN BEYİNİN İSMİ sÜLEYMAN SANIRSAM BEN DE Bİ BUNU ANLADIM

BEYNİM PATLİYCAK YALNIZ, İĞRENÇ Bİ GÜNN :84: AY SONU DİYE SANIRIM, SUSMADI LANET OLASI TELEFON YÜZÜ AŞTI BUGÜN :85:

BEYNİM PATLİYCAK YALNIZ, İĞRENÇ Bİ GÜNN :84: AY SONU DİYE SANIRIM, SUSMADI LANET OLASI TELEFON YÜZÜ AŞTI BUGÜN :85:

aynen bende öyle anladım
aynen başımın ağrısından duramıyorum ya artık kafayı yicem majezik içtim..reglim gecikirmi acaba:44:

çalıştığın yerin adı muhteşem yüzyılmıveya hürremle ilgli bişeymiay ben o diziyi hiç izlemiyorum ne demek istedin acaba:44:kız oyunmu oynuyoz deli

Sülüman senin eşin oluyo yani omu kızAR ayy nededin şimdi sen

ay yuh artık çatladım

yaa nektar sen izlemiyomuydun ,dizide hürremin replikleri vardı ya öyle...

Hürremin türkçesi bozuk olduğu için sülüman diyor ya zuzuda ondan eşine sülüman diyor :)

İşyerinin adınıda eşi kızar diye söylemek istemiyor
Ben doğru anlamışmıyım zuzum :)))

zuzuuuuu bende çok tebrik ederim canım.... Eşin ne güzel yazmış şiiri öyle çok duygulandım önümüzdeki ayın 25 i bizim ilk evllilik yıldönümü ama böyle güzel şiir yazacağını hiç sanmam benimkinin

zuzununkisi değil arsenin sevdiceği yazmış şiiri

belki o da olur bi gün heycanlanırım ben zaten kesin

bayramı bekle sen bayramda 7 güz izinliyim ben

hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))

tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaa

aynen nigarım ya. sıkıldım artık valla. eşim sanki gitmekten yana. sırf araba ben de kalsın diye o tarafa geçmek istiyor. bugün araba bende. işten çıkınca onu almaya gitcem. orda konuşuruz karar veririz sanırım. çünkü dün baktığımız evin sahipleri de bu akşam son kararımızı bekliyorlar.

bu arada ben kuaföre gittim, tertemiz oldum geldim yaşasınnn

çok acele etmeyin canım, iyice ölçün biçin tartın.. yani taşınmak kolay bişi değil

bu akşam "yarenin suçu ne" var o zaman :89:

Son düzenleme:
eşimin patronuyla tekrar konuştuk. dedik bizden işleyecek olan para aylık 260 sterlin + 1 depozit. bizim için yapabilirseniz eyvallah, yoksa da bizden fazlası çıkmaz. yarın babasıyla konuşacakmış ona göre haber verecekmiş. bakalım kısmet artık. olmazsa bakmaya devam etcet. kocişi bakkala gönderdim hemen yazayım dedim. birazdan gerilim filmi izlemeye başlıcaz. sonra da kanıt var. yine uykusuz bir gece bizi bekliyorr

Selam kızlaar gece gece bakayım dedim bi neler yazmışsınız bugün diye öncelikle yarenay ve arse arkadaşlarımızın evlililk yıldönümleri kutlu olsun darısı gümüş yıl ve altın yıl kutlamasına inşallah hepimize

Bu arada birbirini msnine ekleyen varsa beni de ekleyin özelden mesaj yazın adresinizi :)) ben de vereyim her ne kadar çok sık giremesem de eskisi gibi.. Ay başka bişiler daha dicektim kimlere cevap yazacaktım unuttum okudum geçmişi ama kafam karıştı şimdi. Ben en iyisi hepinizi topluca öpeyim muuuccccxxx görüşmek üzere canlarım. aa bu arada karşı komşumuz taşınacakmış yaşlı bi teyze ve ailesi yaşıyordu umarım yeni gelecekler genç ve yeni evlenmiş bi çift olur da apartmanda görüştüğüm birileri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…