Yyaaa ben bissürüüü foto eklemek istiyorum ama hala benim problemimle ilgilenmedikleri için yapamıyorum(((sevgilim şimdide 50 tane gül göndermiş kocaman vazoda :))) ve şunlar yazıyo '' kar gibi pak ve masum olmalı kadın. örtmeli ve bir ömür,süsü olmalı dağın. çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun,yarım görünür. Eşim olmayıp karım olduğun için teşekkürler. Beraber nice senelere sevgilim ''ayyyy bayılıcam şimdiiii hediyemide sabah gelen papatyalarıda bu gülleride dünkü geceyide hepsinin fotolarını göstermek istiyorum ama offfffff ((
funda "sölemem, sülüman kızar, yasak!"
herşeyi bilen kadın, bunuda bil bakalım :)) sen bulursun
ZUZUNUN BEYİNİN İSMİ sÜLEYMAN SANIRSAMBEN DE Bİ BUNU ANLADIM
BEYNİM PATLİYCAK YALNIZ, İĞRENÇ Bİ GÜNN :84: AY SONU DİYE SANIRIM, SUSMADI LANET OLASI TELEFON YÜZÜ AŞTI BUGÜN :85:
çalıştığın yerin adı muhteşem yüzyılmıveya hürremle ilgli bişeymi ay ben o diziyi hiç izlemiyorum ne demek istedin acaba:44:kız oyunmu oynuyoz deli
Sülüman senin eşin oluyo yani omu kızAR ayy nededin şimdi sen
ZUZUNUN BEYİNİN İSMİ sÜLEYMAN SANIRSAMBEN DE Bİ BUNU ANLADIM
BEYNİM PATLİYCAK YALNIZ, İĞRENÇ Bİ GÜNN :84: AY SONU DİYE SANIRIM, SUSMADI LANET OLASI TELEFON YÜZÜ AŞTI BUGÜN :85:
ay yuh artık çatladım
yaa nektar sen izlemiyomuydun ,dizide hürremin replikleri vardı ya öyle...
ay yuh artık çatladım
yaa nektar sen izlemiyomuydun ,dizide hürremin replikleri vardı ya öyle...
olmaz veremem beyim kızar demek istemişanlat ya ne demek istedin senin sülümanda sanamı kızar
SEN İZLEMİYOSUN GALİBASÜLÜMAN KIZAR DEMİYO HÜRREM, KİMSEDEN ÇEKİNDİĞİ YOK HATunun
zuzununkisi değil arsenin sevdiceği yazmış şiirizuzuuuuu bende çok tebrik ederim canım....Eşin ne güzel yazmış şiiri öyle çok duygulandım önümüzdeki ayın 25 i bizim ilk evllilik yıldönümü ama böyle güzel şiir yazacağını hiç sanmam benimkinin
belki o da olur bi günheycanlanırım ben zaten kesin
bayramı bekle senbayramda 7 güz izinliyim ben
hayırlı uğurlu olsun bebeyim :)))
tam okey diyceksiniz bi yerden bişi çıkıyo yaa
çok acele etmeyin canım, iyice ölçün biçin tartın.. yani taşınmak kolay bişi değilaynen nigarım ya. sıkıldım artık valla. eşim sanki gitmekten yana. sırf araba ben de kalsın diye o tarafa geçmek istiyor. bugün araba bende. işten çıkınca onu almaya gitcem. orda konuşuruz karar veririz sanırım. çünkü dün baktığımız evin sahipleri de bu akşam son kararımızı bekliyorlar.
bu arada ben kuaföre gittim, tertemiz oldum geldim yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?